De koffiepiraat is zeer concurrerend met haar prijs ten opzichte van andere aanbieders . Het service nivo is prima ! Snelle levering.
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen die wij aankondigen in onze nieuwsbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Mogelijk is de prijs van jouw favoriete product dan nog lager. Misschien is het een idee voor jou om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of ons te volgen op sociale media. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Overal op internet rondgekeken maar de Koffie Piraat is het voordeligst.
Geachte heer/mevrouw Pierik, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons uiterste best om onze prijzen zo klantvriendelijk als mogelijk te houden. Fijn dat jij dat ook hebt geconstateerd! Zeer regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen en acties welke aangekondigd worden in onze nieuwsbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien is het een leuk idee om je in te schrijven, of ons daar te volgen. Misschien kan je je favoriete producten de volgende keer tegen een nog gunstiger prijs aanschaffen. Graag tot ziens bij Koffie Piraat Team Koffie Piraat
Eerste instantie verkeerde koffie op gestuurd. Na mijn mail gelijk excuses en de dag er op de juiste koffie we kregen een lekkere zak koffie snoepjes voor het goedmakertje.
Beste Marco, Hartelijk dank voor jouw positieve boordeling. Fijn om te weten dat de gemaakte fout bij jouw bestelling snel is opgelost! wij hebben een zeer enthousiaste klantenservice die met het gehele team probeert om optimale service te verlenen. Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd bij ze terecht via de email [email protected] of via de telefoon op werkdagen van 9:30 tot 16:30. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Twee positieve punten zijn de vlotte behandeling van de bestelling en het hergebruik van verpakkingen.
Beste Johan, Hartelijk dank voor jouw positieve boordeling. Wij vinden inderdaad duurzaamheid erg belangrijk en proberen zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te recyclen. Fijn om te lezen dat jou dit is opgevallen. Wij wensen hou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat Team Koffie Piraat
Snelle levering van kwaliteits producten
Beste luc, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle en zorgvuldige levering. Duidelijk website
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle en goede service, goede koffie en altijd netjes en hygiënisch verpakt. Complimenten!
Beste Anky, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij doen er alles aan om de pakketten van onze klanten zo grondig en duurzaam mogelijk te verpakken. Wat fijn dat jij dat hebt opgemerkt! Heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat!
Goede service Veel koffie keuze Top
Hoi Vera, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties zodat jouw favoriete product misschien nog goedkoper aangeboden wordt, Dit kondigen wij altijd aan in onze nieuwsbrief en op sociale media, Facebook, Instagram of twitter. Misschien is het een idee om je in te schrijven voor de nieuwsbrief of ons te volgen op onze sociale media kanalen, om niets te missen. Mocht je vragen hebben, kan je altijd een email sturen naar [email protected] of ons bellen tussen 9:30 en 16:30 op 085-2731215. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat Team Koffie Piraat
Veel producten, goedkoper dan supermarkt. Snelle levering.
Beste Roos, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Wij proberen onze prijzen zo concurrerend mogelijk te houden. Fijn dat jij dat opmerkt. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties zodat jouw favoriete product misschien nog goedkoper aangeboden wordt, Dit kondigen wij altijd aan in onze nieuwsbrief en op sociale media, Facebook, Instagram of twitter. Misschien is het een idee om je in te schrijven voor de nieuwsbrief of ons te volgen op onze sociale media kanalen, om niets te missen. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Netjes geholpen en goede levering
Geachte heer/mevrouw Jonker, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat jullie tevreden zijn over onze dienstverlening. Veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat Team Koffie Piraat
Snel geleverd en concurrerende prijs. Milieubewust door hergebruik van verpakkingsmateriaal.
Beste Mark, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Duurzaamheid is voor ons ook zeer belangrijk daarom uit het oogpunt van bewustzijn van het milieu, vragen wij aan onze klanten een bijdrage in de verzendkosten en recyclen wij verpakkingsmateriaal. Fijn dat jou dat ook is opgevallen. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Snelle bezorging, veel keuze uit koffie en pakketten.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wist u dat ons assortiment zeer regelmatig wordt uitgebreid? Misschien is het interessant voor u om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of ons te volgen op sociale media, Facebook, Instagram of Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanwinsten. Wij wensen u heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle service prima spullen
Beste Marcel, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over ons assortiment. Vanzelfsprekend zijn onze onderhoudsproducten van topkwaliteit en voor alle koffiemachines geschikt. Fijn dat jij dit ook zo ervaart. Wist je ook dat we overheerlijke koffie verkopen voor ieder wat wils? Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ik heb al jaren dezelfde koffie die niet overal te koop is. Bij koffiepiraat het goedkoopst en altijd netjes op tijd bezorgd.
Beste Bruce, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat wij jouw favoriete koffie aan jou kunnen leveren. Mocht je ooit op ontdekkingsreis willen voor een andere smaak, kan je altijd een emailtje sturen naar [email protected] voor goede tips. Heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
makkelijk te bestellen en snelle levering
Beste Carolien, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Onze reinigings- en ontkalkingsmiddelen zijn van absolute topkwaliteit en voor iedere koffiemachine geschikt. Heel veel succes met het ontkalken en reinigen, we weten dan zeker dat de koffie nog beter smaakt! Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Koffiepiraat heeft een groot assortiment en precies de koffie die ik nodig heb. En supersnelle levering. Ga zo door.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Iederen maand kan je meer producten in ons assortiment terugvinden welke we aankondingen in onze nieuwsbrief en op sociale media; Facebook, Instagram en Twitter. Misschien is het een idee om je in te schrijven of ons op een van onze sociale media kanalen te volgen voor de nieuwste aanbiedingen en onze nieuwst producten. Heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Precies wat ik zocht en volgende dag in huis! Klasse hoor! Ik wens jullie ruime wind🏴☠️
Ahoy Niels! Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Met de stormen van de laatse weken, gaan we razendsnel! Mocht je willen weten wat wij tijdens onze ontdekkingstochten nog meer aan lekkere koffie hebben gevonden, is het misschien interessant om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of ons te volgen op sociale media; facebook, instagram of twitter, waar wij dit allemaal laten weten. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ik bestel al een paar jaar koffie bij de Koffie Piraat en het gaat altijd snel en goed . Een tevreden klant.
Beste Janita, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
prijs van product mag best lager zijn , zeker bij grotere hoeveelheden
Beste Ben, Hartelijk dank voor jouw positieve boordeling, wij doen ons best om onze prijzen zo concurrerend mogelijk te houden. Om optimaal voordeel te krijgen op uw favoriete producten, is het misschien een idee om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of ons te volgen op social media, Facebook, Instagram of Twitter. Wij hebben zeer regelmatig aanbiedingen die wij daar aankondigen. Wij wensen u heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Goede webshop, snelle levering eenvoudig om een bestelling opnieuw te bestellen.
Beste David, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Site, duidelijke uitleg en overzichtelijk. Stevige omdoos, netjes verpakt, Op tijd verzonden, Lekkere smaken. Zeker vaker bestellen gezien de meerkeuze van ons favoriete koffiemachine D&G :-) Tot de volgende bestelling.
Ahoy Lone wolf! Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en onze service. Tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Goede koffie voor goede prijs en snelle levering
Beste Rob, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en onze service. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Prima , niets op aan te merken
Beste Lizzy, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Goede prijs-kwaliteit, koffie vlug in huis.
Beste Hans, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en onze service. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Aangename ervaring bij bestelling. Verloopt correct en snelle levering prijs-kwaliteit heel goed maar mag steeds beterkoop :-) bij gelegenheden zit er bij een bestelling een verrassing zoals praline of koekjes 👍 Heb een keer een pakket met een beschadigde pak bonenkoffie ontvangen. Contact is via mail goed verlopen opgevraagde foto's doorgestuurd kreeg gewoon een nieuwe opgestuurd met een verontschuldigde brief in het pakketje. Geen opmerkingen alleen complimenten! Ik zou zeggen zo verder doen 👌
Beste Giulietta, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat