Beste deal voor je koffie

De koffiepiraat is zeer concurrerend met haar prijs ten opzichte van andere aanbieders . Het service nivo is prima ! Snelle levering.

Mooie prijs en snelle bezorging

Overal op internet rondgekeken maar de Koffie Piraat is het voordeligst.

Beste prijs

Eerste instantie verkeerde koffie op gestuurd. Na mijn mail gelijk excuses en de dag er op de juiste koffie we kregen een lekkere zak koffie snoepjes voor het goedmakertje.

Goede koffie voor een goede prijs.

Twee positieve punten zijn de vlotte behandeling van de bestelling en het hergebruik van verpakkingen.

Snel handig en kwaliteit

Snelle levering van kwaliteits producten

Tevreden

Snelle en zorgvuldige levering. Duidelijk website

Snel en altijd goed!

Snelle en goede service, goede koffie en altijd netjes en hygiënisch verpakt. Complimenten!

Supersss

Goede service Veel koffie keuze Top

Veel producten, goedkoper dan supermarkt. Snelle levering.

Netjes geholpen

Netjes geholpen en goede levering

Snel en concurrerende prijs

Snel geleverd en concurrerende prijs. Milieubewust door hergebruik van verpakkingsmateriaal.

Snelle bezorging, veel keuze uit koffie en pakketten.

Snelle service prima spullen

Snelle service prima spullen

goede koffie en snel en netjes bezorgd

Ik heb al jaren dezelfde koffie die niet overal te koop is. Bij koffiepiraat het goedkoopst en altijd netjes op tijd bezorgd.

bestelling onderhoudsmiddelen koffie automaat

makkelijk te bestellen en snelle levering

Koffiepiraat heeft een groot assortiment en precies de koffie die ik nodig heb. En supersnelle levering. Ga zo door.

Perfecte prijs en service

Precies wat ik zocht en volgende dag in huis! Klasse hoor! Ik wens jullie ruime wind🏴‍☠️

Goed , nooit problemen

Ik bestel al een paar jaar koffie bij de Koffie Piraat en het gaat altijd snel en goed . Een tevreden klant.

prijs van product mag best lager zijn , zeker bij grotere hoeveelheden

Snelle levering!

Goede webshop, snelle levering eenvoudig om een bestelling opnieuw te bestellen.

All you Need is Koffie

Site, duidelijke uitleg en overzichtelijk. Stevige omdoos, netjes verpakt, Op tijd verzonden, Lekkere smaken. Zeker vaker bestellen gezien de meerkeuze van ons favoriete koffiemachine D&G :-) Tot de volgende bestelling.

Goede koffie

Goede koffie voor goede prijs en snelle levering

Prima , niets op aan te merken

Prima , niets op aan te merken

efficiënt

Goede prijs-kwaliteit, koffie vlug in huis.

Klantvriendelijkheid

Aangename ervaring bij bestelling. Verloopt correct en snelle levering prijs-kwaliteit heel goed maar mag steeds beterkoop :-) bij gelegenheden zit er bij een bestelling een verrassing zoals praline of koekjes 👍 Heb een keer een pakket met een beschadigde pak bonenkoffie ontvangen. Contact is via mail goed verlopen opgevraagde foto's doorgestuurd kreeg gewoon een nieuwe opgestuurd met een verontschuldigde brief in het pakketje. Geen opmerkingen alleen complimenten! Ik zou zeggen zo verder doen 👌