Errder via de iets goedkopere bezorger besteld en dat duurde echt wat langer. Zou wel iets meer biologisch koffie mogen zijn
Beste Marc, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid, ook met biologische producten waaronder koffie. Onze nieuwst aanwinsten worden aangekondigd op sociale media, facebook, instagram en twitter en in onze nieuwsbrief. Misschien is het prettig voor jou om ons daar te volgen of je in te schrijven om op de hoogte te blijven van onze biologische producten. Als je in het zoek vak op onze website biologisch intikt, krijg je een overzicht van al onze biologische producten die wij op dit moment op voorraad hebben. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Sinds enige tijd overgestapt op decaf koffie, geen spijt van gehad, de smaak is prima.
Beste Henk, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Zie boven
Beste Koen, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle levering en mooi klantensysteem.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw posititeve beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie het gemak van ons klantensysteem hebt ontdekt. Hebben jullie ook al ontdekt dat wij regelmatig zeer leuke aanbiedingen hebben? Deze worden regelmatig aangekondigd via onze nieuwsbrief en op sociale media, facebook, instagram en twitter. Misschien is een leuk idee om ons daar te volgen om daar optimaal gebruik van te maken. Wij wensen u heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Gemakkelijk besteld en snel in huis!
Beste Miranda, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Netjes op Tijd en de koffie vanille hebben ze nergens meer in de winkels dus ben blij dat ik ze bij jullie kan bestellen
Beste Ine, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat jij jouw favoriete koffie vanillie bij ons hebt teruggevonden. Wij breiden regematig ons assortiment uit wat wij aankondigen in onze nieuwsbrief en op social media. Misschien is het interessant om ons te volgen of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Goed en snel geleverd.
Beste Tim, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
prima komt altijd de andere dag zo zit je nooit zonder koffie goed geregeld ga zo door groetjes
Beste Mina, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij streven er inderdaad naar om alle bestellingen een werkdag later bij onze klanten aan te laten komen, wat fijn dat daardoor jouw koffie altijd optijd komt. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ik ga meer gebruik van maken.
Geachte mevrouw Stracke, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Bestelling klopte precies en werd snel verzonden.
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Prima, snelle en correcte levering. Ook goed prijsstelling.
Geachte heer/mevrouw Schrauwen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij hebben regelmatig leuke aanbiedingen waardoor u in de gelegenheid bent om uw favoriete product voor een nog lagere prijs aan te schaffen. Deze aanbiedingen kunt u terugvinden in onze nieuwsbriefof door ons te volgen op sociale media zoals; Facebook, instagram of twitter. Wij wensen u heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Levert goed en snel. veel keuze. ik bestel meestal ese pads.
Beste Giovanni, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke aanbiedingen voor ESE pads. Wij kondigen dit altijd aan via onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook en Instagram. Misschien volg je ons al, of vind je het interessant om op de hoogte te blijven van onze allernieuwste aanbiedingen en of aanwinsten. Wij wensen jou veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Snelle levering en top producten.
Beste Bart, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat jij jouw favoriete koffie en thee bij ons hebt teruggevonden. Heel regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen die wij kenbaar maken in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook en Instagram. Misschien is het een idee om je in te schrijven of ons te volgen als je dat nog niet doet misschien kan je dan jouw favoriete producten nog scherper geprijsd terugvinden. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Nog voordat ik de volgende dag een bak koffie wilde tappen, was mijn bestelling al gearriveerd!
Beste Kjell, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Goed om te horen dat niet alleen ons team snel is met het verwerken en verzenden van de bestellingen, maar dat ook de vervoerder razendsnel bij jouw was. Wij streven naar niemand zonder koffie! Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snel en volgens afspraak geleverd
Beste Diane, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou heel veel plezier met jouw bestelling en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat!
Snelle levering, ruim assortiment en goede kwaliteit. Overwegen jullie een bedrag waarboven geen verzendkosten hoeven te worden betaald?
Beste Kenneth, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij vragen aan al onze klanten, ongeacht de hoeveelheid zij bestellen een bijdrage aan de verzendkosten. Dit doen wij ook in het kader van bewustzijn voor het milieu. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Beste Jordy, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ruime sortering koffiebonen Mooie aanbiedingen Heerlijk snoepgoed Snelle bezorging
Beste Peter, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig breiden wij ons assortiment uit en hebben wij leuke aanbiedingen, maar zo te lezen heb jij dat al ontdekt. Mocht je dat nog niet doen, kan je ons volgen op sociale media, Facebook en Instagram voor de scherpste aanbiedingen en onze nieuwste producten. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens op Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Fijn jullie te leren te kennen. Mooi aanbod. Goede prijs en snelle levering
Beste Luc, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het ook leuk om jou te leren kennen! Wij hebben regelmatig uitbreiding van ons assortiment en leuke aanbiedingen. Deze vind je terug in onze nieuwsbrief en op sociale media, Facebook en Instagram. Misschien is het een idee om je daarvoor in te schrijven en/of ons te volgen om niks meer te hoeven missen. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
In het weekend besteld en volgens track and trace dinsdag ochtend geleverd. Helaas staat de levering op woensdag nu.
Super veel voor weinig!
Beste Zeliha, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Wij hebben regelmatig een uitbreiding van ons assortiment en leuke aanbiedingen die je kan vinden in onze nieuwsbrief en op sociale media, Facebook en Instagram. Misschien is het een idee om je in te schrijven, of ons te volgen om niets meer te hoeven missen. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
ik heb nu 2 x bij koffie piraat besteld. de levering hierbij was snel en correct.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie PIraat! Team Koffie Piraat
Snelle levering, goede producten.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke aanbiedingen/acties. Deze kondigen wij aan in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook en Instagram. Misschien is het interessant voor u om ons daar te volgen of u in te schrijven voor de nieuwbrief. Wij wensen u veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ze hebben extra artikelen die ik op andere sites niet kon vinden, snel afgehandeld en geleverd. Misschien de site nog even wat opknappen aan de voorkant, die voelt nog een beetje outdated, maar dan zeker 5 sterren!
Beste Kevin, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij zullen jouw opmerking over onze website meenemen bij onze eerstvolgende bespreking met onze afdeling ict. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Beste Paul, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij koffie Piraat. Team Koffie Piraat