Snelle en duidelijk winkel.
Beste Nicole, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Mijn bestellingen worden op tijd bezorgd. Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van de producten.
Beste Wil, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Iedere dag doen wij als team ons best om het onze klanten voorzover mogelijk naar de zin te maken en ons assortiment en onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Fijn om te lezen dat jij dit hebt opgemerkt. Wij wensen jou vele koffie plezier en graat tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Prima tablets. Snelle levering
Beste Henk, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Ons eigen merk reinigings- en ontkalkingsproducten zijn inderdaad van top kwaliteit en doen niet onder voor andere merken reinigings- en ontkalkingsproducten fijn om te lezen dat jij deze ervaring met ons deelt. Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ik bestelde via Koffiepiraat een aantal producten voor 2 koffie apparaten die we zakelijk in gebruik hebben, ik zag dat bij de waterfilters ook die voor Siemens te bestellen waren. Dus bestel ik er een bij. De levering was snel en de waterfilter die in een niet doorzichtige verpakking zat bleek na openen niet te passen. Op de pagina met waterfilters staan er voor diverse merken getoond ook voor Siemens dus wat kan er fout gaan denk je dan.... Ik stuur een email dat het niet in mijn Siemens koffieapparaat past. De reactie van koffiepiraat was: Hartelijk dank voor uw bestelling en uw email. Als u naar de webpagina gaat van Koffiepiraat's Siemens filter en u leest alle informatie door op de betreffende pagina van de filter, staat er in de omschrijving dat u voor uw koffiemachine. de Siemens EQ6 een Brita Intenza Waterfilter nodig hebt. U kunt de Siemens filter retour zenden, maar wij crediteren slechts ongeopende verpakkingen. Mocht u een volgende keer hulp nodig hebben met bestellen, kunt u ons tussen 9:30 en 16:30 altijd bereiken via de mail of telefonisch om uw vragen te beantwoorden. En er is communicatie geweest via de mail, blijkt dat ik direct op de knop voor Siemens Aqua filter heb gedrukt "in Winkelwagen" en er onder het product (dus door boven die knop te drukken) wél informatie beschikbaar was over welke types etc. ? Als internet shopper zullen jullie het snelle bestellen herkennen, immers de knoppen op de pagina nodigen uit voor snel kopen, dat doen ze goed. Bij het openen van de verpakking (omdat je het in de verpakking niet kunt zien of het past) zie je dat het de verkeerde is . Het is maar iets van €6,- maar onvolledig zijn in je informatie en dan aangeven dat je het niet om kan ruilen (eventueel met bijbetaling) is gewoon slecht naar je klanten toe. En de filter ... gaat de vuilnis bak in, niet echt goed voor het milieu :-( Jammer voor de rest doen jullie het best goed.
Beste Ron, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Fjn om te lezen dat mijn collega jouw opmerkingen serieus in behandeling heeft genomen en je hebt gelijk dat een ongebruikte waterfilter weggooien zonde is en niet echt milieu vriendelijk. Wij hadden dat ook graag anders gezien. Mocht je bij een eventuele bestelling twijfelen over een aankoop, kan je ons team altijd een email sturen of telefonisch contact opnemen met jouw vragen. Het maakt het als internet besteller niet sneller, maar hopelijk dat niemand dan onnodig producten ongebruikt moet weggooien. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Original review
Ik bestelde via Koffiepiraat een aantal onderhouds producten voor 2 kotieaparaten die we zakelijk in gebruik hebben, ik zag dat bij de waterfilters ook die voor Siemens te bestellen waren. Dus bestel ik die een mee. De levering was snel en de waterfilter die in een niet doorzichtige verpakking zat bleek na openen niet te passen. Op de pagina met waterfilters staan er voor diverse merken getoond ook voor Siemens dus wat kan er fout gaan denk je dan.... Ik stuur een amil dat ik de verkeerde ontvangen heb omdat het niet in mijn Siemens koffieapparaat past. De reactie van koffiepiraat was: Hartelijk dank voor uw bestelling en uw email. Als u naar de webpagina gaat van Koffiepiraat's Siemens filter en u leest alle informatie door op de betreffende pagina van de filter, staat er in de omschrijving dat u voor uw koffiemachine. de Siemens EQ6 een Brita Intenza Waterfilter nodig hebt. U kunt de Siemens filter retour zenden, maar wij crediteren slechts ongeopende verpakkingen. Mocht u een volgende keer hulp nodig hebben met bestellen, kunt u ons tussen 9:30 en 16:30 altijd bereiken via de mail of telefonisch om uw vragen te beantwoorden. Jammer koffiepiraat, als het een filter is voor bepaalde types van Siemens, meld dat dan even of verwijs in de omschrijving van het artikel, dat is nu niet het geval. Ik moet de verpakking openen omdat je het in de verpakking niet kunt zien of het past. Het is maar iets van €6,- maar onvolledig zijn in je informatie en dan aangeven dat je het niet om kan ruilen (eventueel met bijbetaling) is gewoon slecht naar je klanten toe. Jammer voor de rest doen jullie het best goed.
Prima producten en een geweldige afleverservice die op een uur nauwkeurig aangeeft wanneer de bezorging plaatsvindt.
Beste Piet, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Beste Natascha, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Savonds besteld en de volgende dag in huis. Ook goedkoper dan sommige andere sites
Beste Joice, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij wensen jou veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
De site is overzichtelijk en het is makkelijk bestellen en betalen. Je kan de bezorgdienst zelf kiezen... ik heb alleen verkeerd gekozen helaas.. was meer kwijt en krijg net bericht dat het donderdag wordt bezorgd pas ( besteld en opgestuurd op maandag) Dus als je besteld beter niet voor post.nl kiezen
Beste Jennifer, Hartelijk dank voor jouw positieve review, wij hebben inderdaad gezien dat er een vertraging is ontstaan in de levering. Dit vinden wij oprecht vervelend voor jou. Wij gaan contact opnemen met Post.nl waarom de vertraging is ontstaan en zullen jou dit per email laten weten. Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
Hebben veel keuze
Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid welke wij aankondingen in onze nieuwsbrief en op onze Facebook en Instagram pagina. Misschien is het interessant voor jou om ons daar te volgen of je in te schrijven voor de nieuwsbrief? In ieder geval zien wij jou graag terug bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Zondag besteld dinsdag in huis keurig verpakt
Geachte heer/mevrouw Winter, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel Koffie Plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
We hadden wat dingen foutief besteld. Gelukkig werd alles goed omgezet. Tevens kwamen er wat pakken koffie kapot aan. Die zijn keurig vervangen
Beste Arthur, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling en fijn om te lezen dat wij als team jouw probleem snel op konden lossen. Wij wensen jou veel koffie plezier en zien jou graag terug bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle en goede service
Beste Truus, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Het bestellen leverde geen problemen op. Alleen jammer, dat er altijd verzendkosten bij komen. Is het niet te overwegen om die boeven een bepaald bedrag achterwege te laten?
Beste Theo, Hartelijk dank voor jouw positieve review. Wij vragen inderdaad altijd een bijdrage in de verzendkosten, ongeacht hoeveel iemand ook besteld. Dit doen wij mede uit het oogpunt van het milieu en proberen met dit beleid mede bewustzijn te kweken voor dit actuele onderwerp. Wij wensen jou heel veel koffieplezier en zien jou graag terug bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Gewoon goed👍🏻 Als altijd
Beste Bram, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij doen iedere dag weer ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met onze service. Heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Uitstekend service, een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en de leveringen door PostNL worden steeds op tijd bezorgd.
Beste Mathieu, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat jij goede ervaringen hebt met zowel ons als Post.nl. Heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snel in huis prima tabletten
Beste Rolf, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Onze ontkalkings-, reinigingstabletten en al onze onderhoudsmiddelen zijn inderdaad van topkwaliteit. Fijn dat ook jij dat hebt geconstateerd. Graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Snel geleverd. Alleen teveel tape gebruikt bij het inpakken. Moeilijk open te krijgen, waardoor ik een schaar moest gebruiken en dus al een doos koffiecups kapot knipte. Beetje jammer. Ondanks dat prima!
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij hebben zoals je weet contact gehad met onze magazijnmedewerkers om te kijken of de werkwijze aangepast kan worden met betrekking tot het aan elkaar tapen van 2 doosjes. Wij wensen jou veel koffieplezier en zien jou graag terug bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
goede snelle service
Beste Mien, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Graag tot ziens bij Koffie Piraat!
Ontkalkings tabletten snel besteld en zeer snel geleverd. Kwaliteit is goed, evenals de prijs
Beste Willem, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Al onze onderhoudsproducten zijn van absolute topkwaliteit. Fijn dat jij dat ook hebt kunnen constateren. Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Heb al meerdere malen bij de koffie piraat besteld, ben echt tevreden qua prijs kwaliteit verhouding en niet te vergeten de service is super.
Beste Arno, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Wij doen er alles aan om onze prijzen en service zo klantvriendelijk als mogelijk is, in te richten. Fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren. Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Vlug ontvangen en netjes verpakt. Toppie
Beste Marij, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen om te lezen dat je alles hebt ontvangen zoals waar wij naar streven. Heel veel Koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
De website is top door herhalingsorder button, gisteren koffie besteld vandaag in huis! Verbeterpunt: meer aandacht voor wat te doen met dukaten....
Beste Bart, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling en jouw opmerking over de geschenkdukaten. Wij gaan intern overleggen hoe wij de geschenkdukaten beter onder de aandacht kunnen krijgen van onze klanten. Wij wensen jou heel veel koffie plezier en graag tot ziens bij koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Beste Annet, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw positieve feedback! Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat