Korrekt afgehandeld

Aanbeveling

Prijs prima, product goed, trage levering

Bij xx een Jura koffiezetter besteld. De waterfilters waren op bij deze aanbieder, daarom deze op hetzelfde moment bij Koffie Piraat besteld. Apparaat was de volgende dag binnen, de bestelling van Koffie Piraat 3 dagen later.... Op zich geen ramp, alleen verwacht je dat tegenwoordig niet meer. Beiden bezorgd door post.nl dus dat kan het punt niet zijn.

toppie

snelle verzending, goede (tel.) info (ook als je vragen hebt). een plek om terug te komen. oh ja... cijfer 8 omdat ik geen 10 geef ;-)

Prima en snelle service

Makkelijk bestellen, snelle levering van Dolce Gusto producten

Mijn leverancier van Diemme Doro. Scherpe prijzen, snelle levering. Voor mijn zijn jullie de benchmark. Perfect. Houden zo!

Fantastic

Snelle levering, hebben ze nog niet geprobeerd omdat het voor tiener kids advend calendar zijn. Zal zeker meer bestellen :)

Super bedrijf

Makkelijke site, simpel bestellen.

Snelle levering en goed verpakt. Scherpe prijzen. Zal KoffiePiraat zeker aanbevelen

topklasse

mijn bestelling de volgende dag al in huis top service

Zeer snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat :-)

Vlotte levering,voldoende assortiment en scherp geprijsd.

Zeker de moeite waard om site te bezoeken(en bestellen)

Snelle bezorging en scherpe prijzen

Echt aan te bevelen

Snel bezorgd, heerlijke koffie.

snel en correct geleverd

eerste maal, was uitstekend

Leuk om speciale producten te vinden bij jullie!

Ik bestelde de chocomelk versie van Twix, Mars en Milky Way. Deze waren zo lekker! Blij dat jullie een Belgische klant kunnen verbinden met deze producten. Deze zijn in Belgïe beperkt/niet aanwezig volgens mij.

Enorme klantbeleving ervaren. Correcte communicatie en afhandeling. Perfecte verpakking. Goede producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor mij een heel betrouwbare partner.

misleidend

er staan op meerdere pakken 16 cupjes. staat niet bij dat je er 2 voor 1 kopje nodig hebt en je het dus net zo goed in de winkel kan kopen. wel smaken die ze niet in de winkel hebben. levering was ook een dag later als wat er stond, maar dan nog was het wel snel.

Snelle levering, alleen geen THT op pakken koffie

Snelle levering, alleen geen THT op pakken koffie ( Diemme Oro )

Echt een aanrader

Zeer snelle levering en eindelijk ook eens smaken die je niet overal vindt! Helaas was 1 doosje koffie helemaal open maar de inhoud klopte wel dus hopelijk was dat gewoon een keertje dikke pech.

Alles perfect in orde

Site vind ik duidelijk je moet alleen altijd even goed kijken of alles in je winkelwagen zit dat gaat no wel is mis. Snelle levering

Duidelijke site en afhandeling verloopt perfect!!

snelle levering en scherpe prijs

Levering snel en conform afspraak en tegen een scherpe prijs!

snel, accuraat en niet duur

Hele goede en lekkere koffie

Heel makkelijk om wat lekkers te vinden. Betrouwbaar en voor fijne prijs. Kreeg het netjes op tijd de volgende dag bezorgd en bestelling was ook goed ingepakt zodat alles heel blijft.

De bestelling was goed aangekomen.