What an easy way to add a bit of luxury in my life--I love coffee and now I have the best right in my kitchen!
Kerry, Thank you for your positive review! Hope to see you back soon! Best regards, Team Koffie Piraat
Heb nog maar 1 keer besteld maar dat is heel goed gegaan, dus ik zal vast nog eens bestellen.
Geachte mevrouw Dering, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service van Koffie Piraat! Wij zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
Snelle levering, heerlijke koffie voor een lage prijs, hartelijk dank Koffie Piraat!
Beste Klazien, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
Ik heb hier veel verschillende soorten van dolce gusto koffie gevonden, en ze zijn super snel bezorgd!
Geachte mevrouw Pantazi, Hartelijk dank voor uw positieve review. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe smaken. Misschien is het een idee om ons te volgens op social media of u in te schrijven voor onze Nieuwsbrief. Daar kunt u aankondiging van nieuwe producten en onze aanbiedingen volgen. Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
Goede keuze te maken, goede prijzen, snel besteld en snel geleverd.
Beste Sjoerd, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
Prima geen opmerkingen
Beste Eric, Hartelijk dank voor jouw positieve feedback! Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
super service behalve het opvolgen via dpd lukte niet. De link in mijn bestelling was niet dezelfde als die van dpd. Maar dat heeft dan weer niets met jullie service te maken; maar wel aan te passen/op te lossen.
Beste Karen, Hartelijk dank voor jouw positieve feedback. Het klopt inderdaad dat DPD 2 Track & Trace codes aanmaakt en niet altijd de juiste Track & Trace code aankomt. DPD werkt er hard aan om dat op te lossen, dus hopelijk komt dat in de nabije toekomst niet meer voor. Graag tot ziens bij Koffie Piraat! Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
Toevallig ontdekte ik Koffiepiraat door het aanbod. De combinatie van een ruime keuze, een goede prijs en het snelle leveren maakt Koffiepiraat een prima keuze!
Beste Jasper, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Regelmatig hebben wij nieuwe merken en smaken koffie in ons assortiment. Voor de nieuwste artikelen en het volgen van onze aanbiedingen is het een idee om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief als je dat nog niet hebt gedaan. Wij zien jou graag terug bij Koffie Piraat! Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
Was snel binnen
Geachte heer van Liesho, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag terug bij Koffie Piraat! Met vriendelijke groet, Team Koffie Piraat
Snel in huis, kon gauw van mijn speciale koffie genieten, en niet duur.
Hoi Jacqueline, Wat fijn dat je tevreden bent! Wij wensen jou veel koffieplezier en zien jou graag terug bij Koffie Piraat!
Van een vriendin uit Italië en pak koffie gekregen. Deze koffie was zó lekker dat ik op zoek ben gegaan naar dezelfde, en tot mijn vreugde gevonden bij de koffie piraat, en ook nog voor een hele mooie prijs! Bestelling geplaatst en binnen een dag binnen. Ik ben er helemaal blij mee!
Beste Rona, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Wij hebben regelmatig leuke acties en nieuwe producten. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op facebook. Veel koffie plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat!
had recently 1st order.. so far so good.. Currently I am forming a 2nd order for different coffee brands. Meanwhile, was very much disappointing with Pellini and Lavazza Terra, but its nothing to do with Koffie Piraat service. Would be better to promote your customers to leave more comments for each coffee bought and used.
Iurii, Thank you for your review. We are happy to hear that you are satisfied with Koffiepiraat.NL. We hope that you are able to find your perfect coffee with us. We do our best to work with top quality roasters and try to find something to make everyone happy. However, when it comes to taste, there are often many opinions. We welcome reviews on any of our products. Clients, like yourself, are welcome to leave a review of any product on the product page in our webshop. I will bring up your suggestion about encouraging our clients to share their opinion about the blends we sell, at our next meeting. I think it is a great idea! Thank you again for your great review. We hope to see you again soon in our shop. Team Koffiepiraat.NL
Ik heb geen nare ervaring gehad. Er is duidelijk gecommuniceerd via de mail. Volgende dag was mijn pakket binnen. Het werd in een niet te grootte doos ingepakt, wat fijn is voor het milieu. Ik ben zeer tevreden over het product en de levering.
Beste Shanice, Hartelijk dank voor jouw positieve feedback. Wist je dat wij ook nog eens alle dozen recyclen? Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk en wij streven er ook als bedrijf naar dat de afvalberg op deze wereld niet groter wordt. Graag tot ziens bij Koffie Piraat!
Snel geleverd, thee is lekker! (want dat hebben ze gelukkig ook!)
Hoi Mirjam, Dank je wel voor je positieve feedback! Thee, koffie, chocolademelk en natuurlijk iets lekkers erbij of er in. Wij hebben het allemaal. Graag tot ziens bij Koffie Piraat!
Heerlijke koffie die niet overal te bestellen is.
Beste Robert, Hartelijk dank voor jouw positieve feedback! Wij proberen iedere keer weer bijzondere koffies aan onze voorraad toe te voegen. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op facebook. Graag tot ziens bij Koffie Piraat!
Blij dat ik KoffiePiraat.nl tegen ben gekomen. Bestelling kwam keurig netjes aan. Wel 2 tips: 1. Ik ontving helaas geen track en trace code van DPD (ook niet in de spamfolder) 2. Wanneer je een nieuwe klant bent kun je het beste eerst even een account aanmaken en dan bestellen i.v.m. spaardukaten die je krijgt. Helaas ben ik daardoor mijn dukaten misgelopen, omdat ik na/tijdens het bestellen geen account kon aanmaken (optie).
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service en wij nemen uw tips ter harte. Er is een mogelijkheid om tijdens het bestellen een account aan te maken. Zowel vanuit het afreken gedeelte als tijdens het bestellen. Spaardukaten worden inderdaad alleen toegevoegd als iemand een account heeft, anders weten wij niet aan wie de dukaten toebehoren. Met een account heeft u ook inzicht in de track & trace die zichtbaar is bij de bewuste bestelling. Voor vragen zijn wij van maandag t/m vrijdag tussen 9:30 en 16:30 telefonisch bereikbaar 085-2731215, of per email naar [email protected]. Wij wensen u heel veel koffieplezier en zien u graag terug bij Koffie Piraat!
Very easy to order, fast delivery at decent price. I did not taste the coffee yet, but I sure that is super
Constantin, Thank you for your kind review. Team Koffie Piraat
De producten snel ontvangen en erg goedkoop.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Graag tot ziens bij Koffie Piraat
We hadden de koffie besteld en al heel snel in huis. Koffiepiraat heeft een rukme keuze kwaliteits koffie. Ben zeer tevreden.
Beste Dimitris, Hartelijk dank voor jouw positieve review. Wij streven er constant naar om onze service en onze voorraad in verschillende en bijzondere koffies uit te breiden. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op facebook voor de nieuwste producten of acties. Graag tot ziens bij Koffie Piraat!
top service ook bij het oplossen van een door mijzelf veroorzaakt probleempje!
Geachte heer Vlaming, Wat fijn dat u tevreden bent over onze service! Wij wensen u heel veel koffie plezier en zien u graag terug bij Koffie Piraat!
Overzichtelijke website goede prijs
Beste Chris, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Graag tot ziens bij Koffie Piraat
Woensdag besteld en Donderdag in huis !
Beste Richard, Hartelijk dank voor jouw positieve feedback. Wij streven er iedere dag naar om onze service te verbeteren. Fijn om te lezen dat je dit ook hebt ervaren. Team Koffie Piraat
dinsdag besteld en woensdag in huis! perfect!
Geachte mevrouw Kuijpers, Hartelijk dank voor uw positieve review. Graag tot ziens bij Koffie Piraat!
Snel, makkelijk, scherpe prijs
Beste Ellen, Hartelijk dank voor jouw positieve feedback! Graag tot ziens bij Koffie Piraat!
Maandag besteld dinsdag in huis
Beste Dan, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Graag tot ziens bij Koffie Piraat!