Vlot gestuurd. Prima
Nu pas ontdekt , maar heel tevreden over dienst.
Ik heb hier verschillende koffies zonder cafeïne besteld. Eindelijk eens keuze, tegen redelijke prijzen. En snel geleverd.
Pluspunten
Duidelijke website Makkelijk besteld Snel geleverd Prima verpakt Aantrekkelijke prijs
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Hi Henk, Dank je wel voor de review en aanbeveling! We stellen het op prijs.
Pluspunten
In eerste instantie bestelling niet volledig ontvangen. Is daarna snel en goed opgelost. Prima service.
Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn altijd blij met feedback van onze klanten :)
Pluspunten
Snelle service. Levering was zelfs sneller dan aangegeven op de website. Goed verpakt, plus nog wat extra servings om te proberen. Leuk!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Hoi Paul, We zijn altijd trots op een perfecte rating, daar streven we naar! We stellen het ook erg op prijs dat je de tijd hebt genomen om even een beoordeling achter te laten :)
Pluspunten
Snelle levering, goede duidelijke communicatie, nette prijzen, bestelling netjes verpakt.
VerbeterpuntenIn mijn geval: Geen. Doorgaan zo.
Hi Will, Dank u wel voor het achterlaten van een beoordeling en aanbeveling. We zijn altijd blij met zo'n mooi cijfer!
Pluspunten
Snelle en goede levering
Hi Dirk-Jan, Zo'n cijfer stellen we zeer zeker op prijs! Hopelijk kunnen we al onze klanten zo tevreden maken :) Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons even te beoordelen. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop!
Beste, Bedankt dat je de tijd nam om ons even te beoordelen! We waarderen het zeer :)
Pluspunten
Dik tevreden over de bestelling
Hi Lucinda, Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Daar zijn we trots op :-) Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop!
Pluspunten
Snelle bezorging in keurig nette verpakking!
VerbeterpuntenWaren bij eerste bezorging niet thuis. Werd gelijk naar ophaalpunt gebracht. Lastig als je niet goed ter been bent. Waarom op een later tijdstip niet nogmaals bezorgt?!
Beste Mevrouw van Hemert-Hogendoorn, Hartelijk bedankt voor de beoordeling en aanbeveling!
Pluspunten
Prima gegaan
Beste Ans, 5 Sterren! Daar zijn we trots op, hartelijk bedankt voor de beoordeling! We zien je graag snel terug in onze
Pluspunten
snel en voordelig leveren
Hoi Pieter, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Hopelijk zien we je snel terug op KoffiePiraat.nl ;)
Pluspunten
Goede service en website. Snelle levering. Goede kwaliteit
Beste Robin, Bedankt voor je review! We zien je graag snel terug in onze webshop :)
Beste Michel, Bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer! We zijn super blij dat we je tevreden hebben kunnen stellen met onze producten en diensten :) Graag tot snel op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
prijs, snelle levering, assortiment
Hi Rob, Bedankt voor de review en aanbeveling :) We zijn bij dat je tevreden bent met de service! Hopelijk mogen we je snel weer van koffie voorzien
Pluspunten
Altijd snelle en correct levering, Goede prijs. Zeer tevreden
Hi Yvonne, Dank je wel voor de mooie rating! Graag tot snel in onze webshop :)
Pluspunten
Zeer snelle levering met zeer strakke prijzen
Hi André, Bedankt dat je de tijd nam om ons te beoordelen! We waarderen het :) Graag tot snel op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Nette goede klantenservice en communicatie. Mijn bestelling was niet heelhuids aangekomen. Na een mailtje was het al geregeld en zat er bij de nieuwe bestelling een excuses kaartje en een leuke tas. Goede service, zou zo nog eens bestellen!
VerbeterpuntenNvt
Hoi, dank je wel dat je even de moeite nam om ons te beoordelen! Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Hi, We zijn altijd blij met nog een tevreden klant! Dank je wel voor de beoordeling en je bestelling :) Graag tot ziens!
Pluspunten
Breed aanbod. Snelle levering.
Hi Reinder, Dank je wel voor je review! We waarderen het zeer, en hopen je snel weer van koffie mogen te voorzien :)
Pluspunten
Goede en zeer snelle levering
VerbeterpuntenIk ben super tevreden en zou geen verbeterpunt kunnen noemen
Hoi Elle, Dank je wel voor je beoordeling en het topcijfer! Hopelijk zien we je snel weer terug op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Goed assortiment, duidelijk en snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn een lastig punt voor webshops. Zeker als de aanschafwaarde relatief laag is. Zoek de ideale mix hierin. Waarbij PostNL voor de klant het meest klantvriendelijk is.
Hoi Jos, Dank je wel voor de beoordeling! We zijn blij met zo'n mooi cijfer :) Graag tot snel op koffiepiraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, hergebruik oude dozen.
Hi, bedankt voor je review. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop!
Pluspunten
Super zo als we verwachten heerlijke koffie en mooie prijs en snelle levering
Hi Ramon, dank je wel voor je review! We zijn altijd blij met zo'n mooi cijfer, en werken hard om onze klanten tevreden te stellen. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop :)