Makkelijk gekozen, snelle levering goeie prijs!
De klantenservice was uiterst behulpzaam en ik ben een zeer tevreden klant.
Ahoy Rita! 🏴☠️ Wat een fantastische feedback! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! 😊 We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te weten dat we dat voor jou hebben kunnen doen. Bedankt voor je vertrouwen in Koffiepiraat en voor het nemen van de tijd om een review achter te laten. Jouw woorden zijn voor ons goud waard! 💛☕️ We hopen je snel weer aan boord te hebben voor je volgende koffie-avontuur! ⚓ Met piraten groet, De bemanning van Koffiepiraat.nl
Snel geregeld op tijd bezorgd, maar mag wel iets minder ‘lollig’ met de piratentaal. Serieus goede service namelijk!
Ahoy Arno! ⚓ Allereerst een dikke dank je wel voor je bestelling en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven voor je koffie-avontuur! ☕ We zijn blij te horen dat je de snelle service en heerlijke koffie waardeert! We doen ons best om alles vlot en met een glimlach naar je toe te sturen. 😊 Wat betreft de piratentaal… Tja, dat zit in ons bloed! 🏴☠️ Maar we begrijpen dat het soms wat minder ‘lollig’ kan overkomen – we zullen het wat kalmer aan doen op de volgende zeereis, beloofd! 😉 We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Het helpt ons om altijd beter te worden en te zorgen voor de beste koffie-ervaring voor onze klanten. 💯 Bedankt voor de aanbeveling, Arno! We kijken ernaar uit om je snel weer aan boord te hebben voor een nieuwe koffie-expeditie. ⚓☕️ Met piraten groet, Koffiepiraat ☕️🏴☠️
De kwaliteit van het assortiment is goed, de verzending kan nog wel sneller
Ahoy Luc, Dank je wel voor je bestelling en de feedback die je met ons hebt gedeeld. We zijn ontzettend blij dat je gekozen hebt voor onze koffie en dat de kwaliteit van het assortiment naar wens is. ☕🌟 Het betekent veel voor ons om klanten zoals jij aan boord te hebben, en we zijn dankbaar voor je vertrouwen in Koffiepiraat. We begrijpen dat je de levering sneller had gewenst, en willen je graag uitleggen waarom dit niet helemaal volgens plan verliep. Het weer in Nederland was in januari 2026 behoorlijk extreem ❄️. Sneeuwstormen en ijzel verstoorden de leveringen en zorgden ervoor dat onze bezorgpartners in de eerste twee weken van januari hun ritten moesten stopzetten om de veiligheid van hun crew en andere weggebruikers te waarborgen 🚚⚠️. Hoewel we de vertraging vervelend vinden, hopen we dat je begrijpt dat de veiligheid altijd onze hoogste prioriteit heeft, zowel voor de bezorgers als voor jou. Gelukkig is het weer nu weer iets rustiger, en we kunnen je verzekeren dat je volgende levering sneller zal verlopen, zonder sneeuwstormen op de route 🌨️. Nogmaals dank je wel voor je geduld en je bestelling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze shop voor je volgende koffie-avontuur! ⛵☕ We kijken ernaar uit om je opnieuw aan boord te zien. Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Wederom prima koffie en snel geleverd. Koffie Piraat een betrouwbare koffieschuimer.
Ahoy Willem, Dank je wel voor je geweldige beoordeling en de perfecte score van 10! 🌟 We zijn ontzettend blij dat je wederom tevreden bent met de koffie en de snelle levering 🚚. Het is altijd fijn om klanten zoals jij aan boord te hebben bij Koffiepiraat 🦜. Je feedback betekent veel voor ons en helpt ons om steeds beter te worden in het leveren van de beste koffieschatten ⛵️💎. We kunnen altijd rekenen op een betrouwbare koffieschuimer zoals jij 😉☕. We willen je bedanken voor je tijd ⏳ en vertrouwen, en we kijken ernaar uit je snel weer aan boord te zien voor een nieuw avontuur met onze heerlijke koffie! 🚢 Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Uitstekende keuze in ESE servings. Snel geleverd.
Ahoy Rob, Bedankt voor je geweldige beoordeling en de fantastische score van 10! 🌟 We zijn blij dat je zo tevreden bent met je keuze in ESE servings en de snelle levering 🚚. Het is een eer om klanten zoals jij aan boord te hebben bij onze koffie-liefhebbende crew 🦜. We waarderen je feedback enorm, want het helpt ons de beste koffie-schatten te blijven leveren ⛵️💎. We willen je ook bedanken voor je tijd ⏳. We kijken ernaar uit je snel weer aan boord te zien voor je volgende koffie-avontuur! 🚢 Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Mijn onderhoudsspullen voor mijn Jura zijn altijd snel te vinden.
Ahoy John, Bedankt voor je geweldige beoordeling met een score van 9! 🌟 We zijn blij dat je onderhoudsspullen voor je Jura altijd snel te vinden zijn en dat de levering vlot verloopt 🚚. Het is een eer om klanten zoals jij aan boord te hebben bij onze koffie-liefhebbende crew! 🦜 We waarderen je feedback enorm, want het helpt ons steeds beter te worden in het leveren van koffie-schatten en alles wat erbij hoort ☕💎. We willen je bedanken voor je tijd en vertrouwen ⏳, en we kijken ernaar uit je snel weer aan boord te zien voor je volgende avontuur! 🚢 Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Bestelde producten snel ontvangen!
Ahoy Nathalie, ⚓️ Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling en score van een 10! 🎉 We zijn zo blij dat je bestelling snel bij je is aangekomen — en dat je je als nieuwe matroos hebt aangesloten bij onze koffie-liefhebbende crew.☕🦜 We waarderen je feedback enorm, en het betekent veel voor ons om te weten dat je tevreden bent. Met een crew zoals de jouwe kunnen we alle koffieschatten veroveren. 💰📦 We hopen dat je nog vele lekkere koffie-avonturen met ons zult beleven, en als je weer wat koffie wilt bestellen, weten we zeker dat de route naar onze koffieboot weer snel en soepel zal zijn! 🚢 Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en voor het delen van je ervaring. Als je ooit nog iets nodig hebt, laat het ons weten — wij staan altijd klaar om je verder te helpen. ⚓️ Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Pakket niet.ontvangen en er is ook niet gereageerd op mijn mail waarin ik dat aangegeven heb.
Ahoy Arijan! 🏴☠️⚓️ Dank je wel voor je bestelling en jammer om te horen dat er verwarring is ontstaan — dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden ☕️😔 Ik heb het meteen nagekeken aan dek 🗺️ en we hebben je op 5 januari al een bericht gestuurd over de levering van je pakket 📦✉️ Het kan zijn dat dit bericht per ongeluk in je spammap is beland — zou je die even willen checken? 👀 Je koffieschat is inmiddels afgeleverd bij een pakketpunt en kan daar binnen 7 dagen worden opgehaald ⚓️ Voor de zekerheid stuur ik je het bericht nu nogmaals toe, zodat je het zeker ontvangt 📨 Kun je het bericht toch niet vinden? Laat het ons vooral weten, dan helpen we je graag verder 💪☕️ Nogmaals dank voor je bestelling, en arr… wees voorzichtig op glad dek met dit winterweer ❄️🌬️ We hopen dat je snel van je koffie kunt genieten! Met vriendelijke piratengroet, 🏴☠️☕️ Koffiepiraat
Goede koffie en snel met verzenden
Ahoy Dick! 🏴☠️☕️ Arrr wat een heerlijke review — lekkerrrrrr laten we ‘m meteen inkaderen aan boord! 😄⚓️ Super bedankt voor je mooie score 9 en natuurlijk voor je bestelling bij Koffiepiraat 💛 Fantastisch om te horen dat de koffie goed smaakte én dat de verzending lekker vlot was 📦💨 Daar doen we het voor! Dank je wel voor het aanbevelen — dat geeft onze crew extra wind in de zeilen 🌬️⛵️ We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor een volgende koffieschat! Met smakelijke piratengroet, 🏴☠️☕️ Het Koffiepiraat-team
Snelle levering en geen gedoe!
Ahoy Bart! 🏴☠️☕️ Arrr, topscore 10! ⚓️ Wat een fantastische review! Geweldig om te horen dat de levering snel en soepel verliep — geen gedoe aan boord, precies zoals een echte piratencrew het wil 📦💨 Dankjewel dat je ons aanbeveelt, dat geeft onze koffieschepen extra wind in de zeilen 🌬️⛵️ We kijken ernaar uit je snel weer aan boord te verwelkomen voor je volgende koffieschat! Met smakelijke piratengroet, 🏴☠️☕️ Het Koffiepiraat-team
Zoals ik al aangaf het zijn goeie merken bonnen en ze bieden ook mooie aanbiedingen aan met een snelle levering…. is ook altijd prettig. Diversiteit zou iet breder kunnen. maar wat ze aanbieden is gewoon top. mvg Roel
Ahoy Roel! 🏴☠️☕️ Arrr, dank voor je mooie score 8 en je uitgebreide feedback! ⚓️ Fantastisch om te horen dat je de koffie, de merken én de aanbiedingen zo waardeert — dat doet onze koffiebemanning de zeilen wijd uitzetten! 📦💨 We nemen je tip over meer diversiteit zeker mee — we zijn altijd op zoek naar nieuwe schatten om aan boord te brengen 🌍☕️💎 Dankjewel dat je ons aanbeveelt, Roel — je helpt ons om meer koffieliefhebbers veilig aan boord te krijgen 🏴☠️✨ Met warme piratengroet, ☕️⚓️ Het Koffiepiraat-team
Aan te bevelen!
Ahoy Anouschka! 🏴☠️☕️ Arrr, dank voor je mooie score 7 en je vriendelijke woorden! ⚓️ Fantastisch om te horen dat onze leveringen altijd correct en op tijd bij je aankomen 📦💨 Dankjewel dat je ons aanbeveelt — dat geeft onze koffiebemanning extra wind in de zeilen 🌬️⛵️ We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor je volgende koffieschat! Met smakelijke piratengroet, 🏴☠️☕️ Het Koffiepiraat-team
Top winkel. Heerlijke koffie!
Ahoy Remco ⚓️🏴☠️ Dank je wel voor je bestelling en voor het delen van je ervaring met ons. Wat heerlijk om te lezen dat onze winkel en koffie zo goed in de smaak zijn gevallen. Die geur van vers gezette koffie aan dek doet zelfs de meest doorgewinterde zeevaarder glimlachen ☕️🌊 We waarderen het enorm dat je even de tijd nam om dit te delen. Mocht je ooit weer koers zetten richting goede koffie, dan liggen de zakken weer klaar in het ruim. Warme groet, De bemanning van koffiepiraat.nl 🦜⚓️
Dit was mijn eerste kennismaking met Koffie Piraat. De zeer snelle levering tijdens de kerstdagen was geweldig.
Ahoy Wim ⚓️🏴☠️ Dank je wel voor je bestelling en voor het delen van je ervaring met ons. Wat mooi om te lezen dat je eerste kennismaking met Koffie Piraat zo goed is bevallen en dat de levering tijdens de kerstdagen soepel is verlopen ☕️🎄🌊 We waarderen je aanbeveling en hopen je snel weer aan boord te zien. Warme groet, De bemanning van koffiepiraat.nl 🦜⚓️
Good price, fast delivery, I appreciate self pickup.
Ahoy Iana ⚓️🏴☠️ Thank you for your order and for sharing your experience with us. We are glad to hear you enjoyed the good price, fast delivery, and the option for self pickup. Smooth sailing like this always makes our day ☕🌊 We appreciate your recommendation and hope to welcome you back on deck again soon. Warm regards, The crew at koffiepiraat.nl 🦜⚓️
Ondanks dat de levering wat onstuimig weer ondervond bleven ze aan wal mij voorzien van het verdere verloop van de levering. Het product is aangekomen in de haven
Ahoy Fred 🏴☠️⚓️ Dank je wel voor je bestelling én voor het delen van je ervaring met ons. Mooi om te lezen dat onze communicatie ook bij onstuimig weer helder bleef en dat de lading uiteindelijk veilig in de haven is aangekomen ☕🌊 We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen. Warme groet, De bemanning van Koffiepiraat.nl 🦜⚓️
Goed ingedeelde site, goede adviezen qua smaak, zeer mooi aanbod, en een snelle levering, goed verpakt. Ik ben al jaren fan, Koffiepiraat is echt een aanrader, Aaaarh!!!
Ahoy Wouter ☕⚓ Dank je wel voor je bestelling en voor het nemen van de tijd om deze geweldige review te schrijven 🌊 Wat fijn om te lezen dat je al jaren fan bent en dat je onze site, adviezen en snelle levering zo waardeert 📦☕ Bij de bemanning van Koffiepiraat.nl zorgen we er graag voor dat elke koffie-avontuur soepel verloopt, van het kiezen van de perfecte smaak tot aan je voordeur ⚓😊 Dank voor je vertrouwen en de warme aanbeveling. We hopen je snel weer aan boord te mogen begroeten ☕🌊 Hartelijke piratengroet de bemanning van Koffiepiraat.nl
Goede site met genoeg mogelijkheden en keuze, daarna snel geleverd.
Ahoy Jeroen ☕⚓ Dank je wel voor je bestelling en voor het nemen van de tijd om deze fijne review te schrijven 🌊 Wat fijn om te horen dat onze site duidelijk is en genoeg keuze biedt, en dat de levering snel bij je is aangekomen 📦☕ Bij de bemanning van Koffiepiraat.nl zorgen we graag dat alles vlot verloopt, van het kiezen van de koffie tot het ontvangen van je bestelling ⚓😊 Dank voor je vertrouwen en de aanbeveling. We hopen je snel weer aan boord te mogen begroeten ☕🌊 Hartelijke piratengroet de bemanning van Koffiepiraat.nl
Passalaqua Cremadore
Ahoy Dorien ☕⚓ Dank je wel voor je bestelling en voor het nemen van de tijd om deze mooie review te schrijven 🌊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Passalacqua Cremador koffiebonen en dat de levering snel bij je is aangekomen 📦☕ Bij de bemanning van Koffiepiraat.nl zorgen we graag dat niet alleen de koffie van topkwaliteit is, maar ook dat alles vlot en soepel verloopt ⚓😊 Dank voor je vertrouwen en de aanbeveling. We hopen je snel weer aan boord te mogen begroeten ☕🌊 Hartelijke piratengroet de bemanning van Koffiepiraat.nl
Geweldige ervaring! Gisteren besteld en vandaag al in huis. Heerlijke koffie en topservice. Bedankt, ik raad het iedereen aan.
Ahoy Stephanie ☕⚓, Dank je wel voor je bestelling en voor het nemen van de tijd om deze prachtige review te schrijven 🌊 Wat fijn om te lezen dat je bestelling zo snel is aangekomen en dat de koffie heerlijk smaakt ☕📦 Een vlotte levering en goede service zijn voor de bemanning van Koffiepiraat.nl net zo belangrijk als goede bonen in de zak. Mooi dat dit zo goed is bevallen ⚓😊 Dank voor het vertrouwen en de warme aanbeveling. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen ☕🌊 Hartelijke piratengroet, de bemanning van Koffiepiraat.nl
Schnell, günstig und zuverlässig. Hier bekomme ich mein lieblingscafe für einen sehr guten Preis.
Ahoy Giovanni ☕⚓, vielen Dank für deine Bestellung und dafür, dass du dir die Zeit genommen hast, diese schöne Bewertung zu schreiben 🌊 Es freut uns sehr zu lesen, dass du unseren Service als schnell, günstig und zuverlässig erlebst und dass du dein Lieblingscafé bei uns zu einem guten Preis findest ☕📦 Genau darauf steuert die Crew von Koffiepiraat.nl zu: gute Bohnen, faire Preise und eine reibungslose Lieferung über ruhige Gewässer hinweg ⚓😊 Danke für dein Vertrauen und deine Empfehlung. Wir freuen uns darauf, dich bald wieder an Bord begrüßen zu dürfen ☕🌊 Herzliche Piratengrüße die Crew von Koffiepiraat.nl
Het contact via de mail is leuk verwoord, evenals de snelle bezorging. Ben er erg tevreden over!
Ahoy Jeannette ☕⚓, Dank je wel voor je bestelling en voor het schrijven van deze mooie review 🌊 Wat fijn om te lezen dat de levering snel was en dat het contact via de mail als leuk en prettig is ervaren 📬😊 We vinden het belangrijk dat niet alleen de koffie goed aankomt, maar ook dat de communicatie met een glimlach wordt gelezen. Mooi dat dit zo bij je is overgekomen ☕🌊 Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. We hopen je binnenkort weer aan boord te mogen verwelkomen 🚢✨ Hartelijke piratengroet, de bemanning van Koffiepiraat.nl
Snelle service en goede levering, alles ging zoals gehoopt.
Ahoy Wouter-Jan ☕⚓, Dank je wel voor je bestelling en voor het nemen van de tijd om deze fijne review met ons te delen 🌊 Mooi om te lezen dat alles snel en goed is verlopen en dat de levering precies ging zoals gehoopt 🚚📦☕ Bij de bemanning van Koffiepiraat.nl zetten we graag koers op vlotte service en een zorgeloze levering, dus het is fijn om te horen dat dit zo is aangekomen ⚓😊 Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. We hopen je binnenkort weer aan boord te mogen begroeten ☕🌊 Hartelijke piratengroet, de bemanning van Koffiepiraat.nl
Ahoy, Dank jullie wel voor de bestelling en voor het nemen van de tijd om deze mooie review met ons te delen ☕⚓ Wat fijn om te lezen dat de producten goed bevallen en dat onze communicatie bij vragen als prettig wordt ervaren 📬😊 Bij Koffiepiraat.nl doen we ons best om niet alleen goede koffie te leveren, maar ook bereikbaar en helder te zijn wanneer er vragen zijn. Mooi om te merken dat dit zo wordt opgepikt 🌊☕ Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. We hopen jullie snel weer aan boord te mogen verwelkomen 🚢✨ Hartelijke piratengroet, de bemanning van Koffiepiraat.nl
Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl