Geweldige service, alles klopt...tot opheden

We maken de koffie snel op, dan kunnen we weer snel bestellen! Piccolo & Dolce

Ruim assortiment. Vriendelijk en razendsnelle levering

Prima snel en correct

Prima, snel en correct.

TOP geweldig

Ik was echt verbaasd dat het meteen de dag na de bestelling geleverd werd top een dikke pluim! Kunnen we weer heerlijk genieten van de cappuccino

Netjes correct

Kan niet beter.

Ik ken de Koffie Piraat als; betrouwbaar, snel reageren, prima service en een uitgebreid assortiment. Meer heb ik niet te wensen, op naar een lekker bakkie koffie!

Goede kwaliteit maar ook betaalbaar!

Mooi assortiment, fijne site en snelle levering!

Snelle levering veel keus

Veel keuze, goede prijs en snelle levering

Precies wat ik zocht, alleen te weinig duurzame koffie

Ik kon de gewenste tee (rode chai latte) nergens anders dan bij Koffie piraat vinden. Fijn dat jullie die hebben! Verzending was vlot en prima. Qua koffie is de keuze vooral wat duurzame koffie betreft echter zeer beperkt, anders had ik nog meer besteld. Misschien kunnen jullie het duurzame assortiment nog uitbreiden?

Prima service maar wel een beetje duur geworden.....

Wij gaan voor de Molinari Oro koffiebonen, echter in ene fors duurder!

Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Goede vervanger voor de dure senseo koffiepads.

Ik was opzoek naar een vervanging voor de dure koffiepads van senseo omdat we vrij veel koffie drinken. Toen kwam ik uit bij koffie piraat en heb nu al 2 keer die koffiepads gekocht waar er dan 100 in 1 zak zitten. Heb de rode, dark roast en espresso. We vinden ze alle 3 lekker.

zeer goed

Bestel al jaren bij Koffiepiraat.nl bevalt mij zeer goed ruime keus en heerlijke Italiaanse koffie

overzichtelijke site, makelijk te bestellen en een goede prijs kwaliteit verhouding.

goede prijs voor goede koffie

Goede prijs voor goede koffie, leuk assortiment. Levering is niet de snelste maar snel genoeg. Aanrader.

I found a way to add a bit of luxury in every morning!

You will never find an assortment like this in any grocery store in Holland...and I have had a chance to try out so many different sort of coffee. Never had any delays or any problems and I have been a client for over 5 years!!

lekkere koffie

altijd veel keus in koffiesoorten, ik heb mijn favoriet al lang gevonden, bestel altijd grote hoeveelheid met korting, snelle levering gegarandeerd.

Snel en goed

Ik bestel mijn koffie altijd hier: snelle levering en veel keuze.

Goede en snelle service. De cafeïne vrije koffie is lekker.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle. Levering

Goed bedrijf

Altijd keurig en netjes wordt de koffie een dag later altijd al geleverd.

gemakkelijk

Spijtig van de transportkosten maar verder correct.

Altijd vlot en goede info op de website.

Altijd vlot en goede info op de website

Goede koffie, goede prijzen, snelle levering

Zoals de titel al doet vermoeden, zeer tevreden!

Deze koffie brengt Italië bij mij in huis iedere ochtend

Mijn dochter woont al meer dan 30 jaar in Italië en zij heeft deze koffie al jaren, heerlijk

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl