Altijd correct
Altijd prima, het enige nadeel vind ik, de bezorgkosten. Ik denk dat het boven een bepaald bedrag moet kunnen. Voor de rest altijd prima. Gr. Huib
Beveelt aan
7 August 2026
Huib Vrij
Rockanje
Reactie van Koffie Piraat B.V.
🏴☠️ Ahoy Huib!
Wat een mooie 10! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Daar wordt de hele bemanning van Koffiepiraat.nl natuurlijk héél blij van! ☕❤️
Ontzettend bedankt voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om een review te schrijven. We weten dat iedereen druk is, dus we waarderen het enorm dat je even de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen! 🙏
Fijn om te horen dat alles bij ons altijd prima verloopt. Dat is precies waar we als bemanning voor willen zorgen! ⚓🏴☠️
En dan de bezorgkosten… We begrijpen je punt helemaal. 📦🚢
Toch kiezen wij er bewust voor om verzending niet "gratis" te noemen. Verzenden is namelijk nooit gratis — uiteindelijk betaalt iemand die kosten. Wij vinden het eerlijker en transparanter om duidelijk te laten zien wat je voor je bestelling en wat je voor de verzending betaalt. Zo weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is. 😊
Daarnaast betalen wij zelf een deel van de bezorgkosten mee om de verzendkosten voor onze koffie-liefhebbers zo laag mogelijk te houden. ☕❤️ We blijven natuurlijk altijd kijken of we het nóg slimmer en voordeliger kunnen regelen.
Bedankt voor je eerlijke feedback én voor je trouwe klandizie, Huib! We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen. 🏴☠️⚓
Tot de volgende koffieplundering! ☕🏴☠️
De hele bemanning van Koffiepiraat.nl ❤️