Pluspunten

een hele snelle levering (zelfs een dag eerder dan vermeld). Tevens netjes verpakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product is goed; communicatie kan beter

geef bij de bestelling aan hoe de procedure na de bestellingprecies verloopt. Ben drie dagen tevergeefs bij ophaalpunt geweest, omdat ik niet wist dat er allerlei mails aan te pas komen, voordat het pakket er is ( donderdag besteld, was er dinsdag 7 maart

Pluspunten

De prijs van de Lavazza koffie en de goede service.

Pluspunten

Hoewel vooraf aangegeven dat de bezorging enkele dagen later plaats zou kunnen vinden, toch netjes op tijd geleverd. Koffie Piraat heeft een groter assortiment dan Dolce Gusto en het afleveren gaat veel beter!

Ik mis enkel nog de optie "Niet afleveren bij buren".

Pluspunten

Goed zoekprogramma , groot assortiment, goede prijzen en snelle levering

Nog duidelijker aangeven voor welk apparaat de koffiepads zijn.

Pluspunten

Eerste bestelling geplaatst. Betaling en leveropties zijn erg eenvoudig en flexibel. Binnen een werkdag de bestelling al in huis. Top!

Pluspunten

Dit is wat je wil. Bestellen, leveren, klaar.

Pluspunten

zeer ruime sor****** en snelle aflevering

Pluspunten

Goede website en levering

Pluspunten

Snelle levering Klantvriendelijk Aantrekkelijke prijzen breed assortiment

Heb ik niet

Pluspunten

Prima service en zeer,zeer snel

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Great large selection of Lavazza coffee beens

Pluspunten

Snelle levering! Niks op dit bedrijf aan te merken

Pluspunten

snelle levering goeie prijs

Pluspunten

Lagere koffieprijzen dan elders en netjes verzonden.

Ga zo door.

Pluspunten

goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs en een zeer nette en snelle levering echt top

geen

Pluspunten

Duidelijke website, duidelijke berichten over de verwerking van de order en de levering, in twee dagen geleverd.

Pluspunten

Eerlijke site, snelle levering.

Ik vind de verzendkosten wel hoog. Zou dit niet naar beneden kunnen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Duidelijke website

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl