Pluspunten

Uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle levering

Pluspunten

Apart aanbod

Nog meer aanbod.. Bestel nu op 3 sites koffie. Beetje jammer van de verzendkosten elke keer

Pluspunten

Veel keuze,snelle levering naar belgie.

Pluspunten

lage prijzen snelle levering volume korting goed assortiment

laat klanten eigen aflevermoment bepalen

Pluspunten

snel

Pluspunten

Super veel keus! Op deze site vond ik wat ik zocht en ik vond iets nieuws!

Pluspunten

Fijne website, alles makkelijk te vinden. Snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis. Uitstekende produkten voor een goede prijs.

Geen!

Niet van toepassing

Pluspunten

netjes verpakt verstuurd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk via de site te bestellen en supersnelle aflevering. Top!!!

Pluspunten

ruime keuze, zeer snelle levering, gunstige prijzen

Het zou prettig zijn om ook universele machine toebehoren toe te voegen zoals kannetjes, koffieschepjes etc. Nu zal ik nog bij een andere partij moeten zoeken. Bonenmalers wellicht ook een idee.

Pluspunten

zeer snelle reactie en levering. super tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim in keuze en veel verschillende smaken en prijzen. Je kan dus ook even wat proberen. Goede bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De koffie wordt snel aangeleverd!

Niet alle pads bevatten dezelfde kwaliteit en hoeveelheid koffie. Graag hier een controle op toepassen?

Pluspunten

Een goedkoper alternatief voor de waterfilters, heb je een Nivona dan kan je zeker deze gebruiken, scheelt de helft. Netjes op tijd geleverd, prima service

Pluspunten

super vlug geleverd

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl