Pluspunten

Klantvriendelijk, transparant, accuraat en een overzichtelijke website. Toelichting: In eerste instantie wilde ik een soort koffie bestellen die volgens de site wel voorradig was, maar desondanks niet besteld kon worden, dan wel niet kon worden afgerekend. Hierna stuurde ik een mail met verzoek tot opheldering en kreeg binnen de kortste tijd een zeer vriendelijk en toelichtend antwoord. Dit schiep zeker vertrouwen in de handelswijze van de Koffiepiraat en na 10 dagen kon ik overgaan tot het plaatsen van de opdracht tot bestellen. Alles werd correct uitgevoerd binnen de termijn zoals gesteld in de leveringscondities. Kortom, als nieuwe klant ben ik zeker tevreden over de Koffiepiraat.

Rekening houdend met de omschreven toelichting, is het aan te bevelen om meer duidelijkheid te verschaffen over een bepaald artikel dat volgens de site wel voorradig zou zijn en uiteindelijk niet kon worden besteld omdat het feitelijk toch niet voorradig bleek te zijn. Dit voorkomt irritatie bij de klant (zeker bij een nieuw aangemelde klant) en schept vertrouwen in het bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Goed assortiment, snelle levering, scherpe prijs.

Pluspunten

Heerlijke koffie en snelle levering

Pluspunten

Goede prijzen, artikelen voorradig, snel geleverd. Hier ga ik zeker vaker bestellen

Duidelijk op de website vermelden (bijv. bij bestellen) op welke dag en tijdstip besteld, wanneer je je bestelling dan in huis hebt.

Pluspunten

Snelle levering en concurerende prijzen

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment, lage verzendkosten

geen

Pluspunten

Netjes en snelle levering.

Pluspunten

Prima in orde!

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Duidelijker informatie over universele producten, zoals bijv. Reinigingstabletten ook geschikt voor Jura machines

Pluspunten

snelle bezorging. De koffiepads zijn apart verpakt, zodat ze lang vers blijven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede communicatie en stipte levering aan goede prijs.

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen.

Pluspunten

Betrouwbare leverings afspraken

Pluspunten

Super handig dat je binnen een dag de koffie in huis hebt! Echt een goede winkel waar je alles voor een lekker kopje koffie kunt kopen van cups tot aan de siroop.

Pluspunten

Perfecte levering !

Geen .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website is overzichtelijk en de aflevering zeer snel.

Pluspunten

Good service, fast and efficient.

Ik vind dat na een bepaald bedrag (ik heb meer dan €60 uitgegeven) dat er gratis bezorgd zou moeten worden.

Pluspunten

Uitgebreider assortiment. . Vulling voor waterfilter.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl