Pluspunten

Mooie uitgebreide collectie koffiemerken. Volgens mij hadden jullie eerst geen Mauro, Caffe Vergnano, Kimbo, Nannini, Mocambo en Passalacqua. Wat mij opvalt is de zeer scherpe prijs. De Caffe Vergnano Espresso kost bij jullie 13,95 terwijl hij bij de Koffiecentrale 21,95 kost. Dat scheel nogal. Ik zal vaker bij jullie koffie gaan bestellen.

Ik zou vanwege jullie scherpe prijsstelling graag een nog uitgebreider koffiemerken / soorten aanbod willen zien. De Barbera Caffe Classica is een van mijn favoriete koffie's en ben benieuwd voor welke prijs jullie deze kunnen aanbieden. Ik zou ook graag de Passalacqua Mehari in het assortiment zien. Izzo en Musetti heeft ook mooie koffie's.

Pluspunten

correct en snelle bezorging

bezorgkosten...!!

Pluspunten

Snelle service/ bezorging

Verzendkosten mogen iets minder

Pluspunten

Perfect. Snelle levering en goede producten

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Euro's goedkoper dan de bekende concurrenten! Levering verder ook prima. Hier kom ik vaker terug.

Aanbod is niet zo groot vergeleken met sommige concurrenten. Daardoor kun je vaak net niet de hele order samenstellen die je van plan was. Verder zou 't wel leuk zijn als er meer toegevoegd wordt qua zoek en filter opties. Bijv koffie die erg geschikt is voor volautomaat e.d. Dat je nieuwe koffie kunt vinden a.d.h.v. een aantal eigenschappen die je zoekt.Of misschien wat advies gerelateerde acties / informatie.

Pluspunten

Goed.

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Dolce Gusto cups gekocht voor een zeer scherpe prijs. Groot assortiment en razendsnelle levering. Alles was goed verpakt en zelfs een cadeautje gekregen. TOP!!

Pluspunten

zeer snelle levering

nvt

Ik heb geen verbeterpunten voor uw bedrijf, wel voor de bezorging, de DPD-bezorger was een heel onvriendelijke zzp-er, die in 1e instantie bij ons voor de flat geweest was, niet uitstapte en daarom ons huisnummer niet zag, omdat de lage nummers aan de voorkant zitten en de hogere om de hoek, toen hij na 3 kwartier terug kwam zei hij, dat dat niet normaal was en dat ik blij moest zijn, dat hij teruggekomen was, want hij had er al opgeschreven dat wij niet bestonden en toen ik zei, dat hij gewoon uit had moeten stappen en op ons naambordje (dat zit wel aan de voorkant) had moeten kijken, zei hij ouwe taart en heb ik hem verteld, dat als hij niet oud wilde worden met een heel kort touwtje naar een heel hoge boom moest gaan en... toen stapte hij in de lift, mompelde iets marokkaans en ging er vandoor.Ik heb DPD hiervan op de hoogte gebracht. Met vr. groet, Loes Verheij.

Pluspunten

supersnelle levering! veel keuzes

Pluspunten

snelle levering en afhaalpunt in de buurt

was helemaal goed

Pluspunten

zeer snelle levering top

Pluspunten

Kwaliteit. Snelle bezorging. Kortom, maakt waar wat ze beloven.

Pluspunten

snelle en nette levering, grote keuze, scherpe prijzen.

misschien leuk om samen gestelde pakketten te maken, een soort verjaardags mand. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

Pluspunten

Snelle levering en altijd goedkoper dan elders

Pluspunten

Snelle bezorging en altijd juiste bestelling.

Pluspunten

Snelle, betrouwbare levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment tegen redelijke prijzen.

Levertijd beter communiceren.

Pluspunten

Overzichtelijk, je betaald niet teveel en uitstekende service

Ga zo door als het nu is

Pluspunten

Alles was goed

Pluspunten

Scherpe prijzen en snelle levering.

Mogelijkheid tot na-facturatie.

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl