Prima zo.

Pluspunten

snel,correct en goede keuzes.

Pluspunten

Snelle levering en prima service! Om onbekende reden zat er een doos koffie te weinig bij mijn pakket. Na een telefoontje is dit zeer vriendelijk opgepakt en de volgende dag al kwam de na-levering. Nogmaals, prima service!

Pluspunten

Helemaal perfect geleverd, ook netjes opgelost toen ik dus niet thuis was. DPD site gechecked en nieuwe afleverdatum ingezet. Jammer dat je geen tijd kan kiezen, maar dat is van DPD

Geen verzendkosten rekenen....

Pluspunten

Alles goed verpakt en snel geleverd

Op dit moment weet ik niet

Pluspunten

wat ik wou ging perfect en snel.

Pluspunten

Duidelijke site, extra producten die zelfs op de "originele merk site" niet te vinden zijn, super snelle levering en een cadeautje erbij is altijd heel leuk om te krijgen ;-)

Niets (misschien NOG meer smaakjes, ik ben bv gek op hazelnoot koffie ;-))

Pluspunten

Prima site, makkelijk te betsellen en veel keuze! Scherpe prijs

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelheid van afwikkelen van de bestelling

Pakje met inhoud was helemaal verfrommeld en beschadigd

Pluspunten

Snelle levering , nette prijs

Pluspunten

Ookal ging het de eerste keer mis, Koffie Piraat heeft er alles aan gedaan alsnog de bestelling te leveren. Een nog een dank-je-wel koekje toegevoegd. Dat mag ik wel. Beviel erg goed uiteindelijk ;).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boven de 20,- euro krijg je een kleine attentie, die je zelf in je winkelwagentje moet toevoegen. Helaas kreeg ik deze optie niet en ging er vanuit dat ik bij mijn bestelling van ruim 60,- euro wel een attentie zou krijgen. Bij het ontvangen van het pakket zat dat er helaas niet in. Erg jammer..... Nog een mailtje hier aan gewaagd, maar geen reactie.

Doe wat je beloofd! En zorg dat er een mogelijkheid is om de attentie toe te voegen. Dit heet blij maken met een dooie mus!

Pluspunten

goede opname bestelling en ook uitvoering Goede gegevens verzending en aankomst pakket Prima tevreden

Pluspunten

ik ben heel tevreden over de bestelling en levering vanuit dit bedrijf

Pluspunten

alles verliep zoals afgesproken , de zending was in orde , de volgende keer bestellen we terug bij jullie mvg Hans

Pluspunten

Duidelijke website makkelijk bestellen

Heb geen kado gekregen bij mijn bestelling

Pluspunten

goede website, duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit

verzendkosten integreren in productprijs, bij grote afname staffelkorting inbouwen (bv verdeling transportkosten over de aantallen)

Pluspunten

- Snelle levering. - Door de mogelijkheid van een Kiala afhaalpunt is de verzending relatief goedkoop.

Pluspunten

Lage prijs

De ontkalkingstabletten en reinigingstabletten voor het koffieapparaat in 1 voordeelverpakking waar evenveel tabletten van beiden inzitten.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Levering zonder problemen, en dat is uiteindelijk wat je wil.

Pluspunten

Goede levering

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl