Pluspunten

Keurig netjes en snel geleverd + extra's. Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen!

Het enige verbeterpunt vind ik dat de verzendkosten niet in rekening van de klant gebracht zouden moeten worden. (vanaf bijvoorbeeld 20 euro aan bestelde koffie/accessoires)

Pluspunten

Het chocolade extraatje bij bestel formulier zetten. Heb het wel aangeklikt maar reageerde niet , dus bij mijn bestelling niets erbij...jammer

Pluspunten

Snelle bezorging, goede prijzen. Zelfs voor producten die niet zomaar overal te bestellen zijn.

Assortiment dolce gusto nóg verder uitbreiden met bijvoorbeeld dolce gusto ice coffe blend (nu bijna alleen in Japan te bestellen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijke website om te bestellen

geen aanbiedingen, b.v. korting bij 2 of 3 dezelfde koffies en waarom gen verzendkosten die vervallen boven een bepaald bedrag bestellen

Pluspunten

Supersnelle levering en goedkoper dan in de winkel. Ook de producten op voorraad.

Pluspunten

super snelle service...en de attentie maakt het helemaal af......

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering, komen hun afspraken na!

Misschien eens acties met de relatief dure koffiecups?

Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

Er wordt koffie verkocht die in de supermarkt niet (meer) verkrijgbaar is. Snelle en nette levering.

Minder of geen verzendkosten (bijvoorbeeld bij een grote bestelling) zou prettig zijn.

Pluspunten

heldere presentatie op de site. Afhandeling is correct geregeld.

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen

Pluspunten

Snelle levertijden

Pluspunten

goede kwaliteit voor redelijke prijs

directe levering vroeger was snel. nu levering via een afhaalpunt, zit ik al 8 dagen te wachten.

Pluspunten

Groot assortiment. Goed bereikbaar via de telefoon voor een nabestelling.

Pluspunten

snelle levering goede prijs

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering

Pluspunten

- snelle levering - goed prijs / prestatie

geen

Pluspunten

Alles gaat perfekt. Ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Heerlijke koffie voor een goede prijs. Op de bezorging is ook niets aan te merken. Al met al volledig tevreden over mijn bestelling.

Pluspunten

alles wat ik besteld heb op voorraad, en super snel geleverd.

Pluspunten

Ruime keuze en beschikbaarheid. Keurig op tijd geleverd.

Vooralsnog geen.

Pluspunten

- Ruim assortiment - Concurrerende prijzen - Goede levertijd - Zeer nette telefonische klantenservice

- Levertijd garanties / beter weergeven op de website

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl