Pluspunten

Op tijd geleverd en prima afhandeling.

Pluspunten

Prima website! Duidelijk in bestelling en betaling. Zeer goede aankondiging van de wijze waarop geleverd wordt. Snelle en perfecte levering. Uitmuntend!!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, scherpe prijzen

Pluspunten

Volgende dag geleverd. Goedkoper dan in de winkel of op de Dolce Gusto site zelf en meer koffiesoorten verkrijgbaar voor de DG. Netjes verpakt. Goed beschermd. Lekker stukje chocolade er gratis bij.

Verlaging bezorgkosten of geen bezorgkosten.

Pluspunten

snelle levering en een nette prijs

Pluspunten

Overzichtelijk, duidelijk, directe levering.

Dat droge plakje cake was niet nodig geweest, Een verontschuldiging was genoeg. Het is nu beter weer voor zulke dingen.

Pluspunten

Prompte levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle levering Ruime keuze Goede prijs.

Pluspunten

Koffie Piraat maakt waar wat ze beloven op de site. Prima koffie voor dezelfde prijs als in Italië.

Pluspunten

Snelle levering, rendabel bezorgkosten en zaten ook nog extra cadeautje bij pak koekjes

Pluspunten

snelle en accurate bezorging

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en goede levering zoals altijd

Pluspunten

eerste kennismaking met dit bedrijf. Web-site OK en ook telefonisch kreeg ik een goede respons. De bezorging was supersnel: binnen 24 uur was mijn bestelling in Duitsland aangekomen. De mail van DPD, met de bezorgtijd, kwam kort na de bezorging. Prima !

wellicht is het mogelijk om de bezorger DPD zijn mails sneller te laten versturen. Maar dat ligt waarschijnlijk niet in jullie macht.

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs

Pluspunten

Prima en snelle levering. Ook de prijs is goed; goedkoper dan bij Dolce Gusto zelf of in de winkel!

Geen kunnen vinden.

Pluspunten

Geweldig dat jullie het zelfs thuis hebben afgeleverd en ik het niet bij het afhaalpunt hoefde op te pikken. En de Kimbo koffie is geweldig. Een streling op de tong. Weg met het bakje "troost"

Geen dus

Pluspunten

Snelle en goede service met goede prijzen.

Pluspunten

De website is overzichtelijk met per item juist de info die nodig is om een selectie te kunnen maken Verzending en info is goed en snel geregeld wereld bedrijf

Blijf doen wat je nu al doet

Pluspunten

snelle probleemloze levering. 's middags besteld volgende dag al in huis.

Pluspunten

Snelle levering, gratis koekjes!

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl