Pluspunten

goede service,zowel tijdens als na bestellen,zèèr klantvriendelijk aan de telefoon,ik zal hie in de toekomst zeker weer bestellen! groetjes esther

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Levering onbeschadigd en ook nog een gratis lekkernij.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en veel keus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Best wel duur Kosten levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Koffie was goed en goed verpakt

Waar ik diep teleur over gesteld ben is het feit dat ik 3 dagen thuis heb moeten wachten omdat het pakket niet is bezorgd. Dus de bezorging is slecht maar het product en verpakking goed

Pluspunten

Goede en snelle levering en heel attent het presentje erbij van de koekjes!! Gaan jullie zeker aanbevelen bij mede koffiegebruikers!!

Zo door blijven gaan....

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, nette prijs, erg accurate notificatie (1 uur) wanneer het pakket geleverd wordt. Verkoopt dallmayr DG capsules die alleen in DE verkrijgbaar zijn.

Er wordt geen verzendbevestiging en tracknummer verstuurd, hierdoor weet je niet zeker of het pakket verstuurd is.

Pluspunten

Perfecte snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Proberen de verzendkosten te drukken bij een grotere bestelling.

Pluspunten

Snel antwoord op mail per vraag. Snelle levering

Indien zoals in ons geval de koffie goedkoper is ivm houdbaarheidsdatum, de datum bij het artikel aangeven.

Pluspunten

Snel betaalbaar, doen wat ze beloven

Pluspunten

De enige website met Alle smaakjes Dolce Gusto! Op maandagmiddag besteld, en dinsdagmiddag al in huis!

Pluspunten

Goed product tegen concurrerende prijs

Bezorging via Kiala duurde ca. 3 werkdagen, dat vind ik vrij lang. Dit is echter aan Kiala te wijten, niet aan koffiepiraat.

Pluspunten

De bestelling correct uitgevoerd en de bezorgafspraak nagekomen.

Pluspunten

Supersnelle service en goede prijs.

Pluspunten

Had een verkeerde bestelling gedaan en die werd zonder problemen retour genomen.

Pluspunten

Pluspunten

snel en prima verpakt , de beste oplossing gevonden voor mijn koffiemachine via deze website .

Pluspunten

Snelle levering, veel producten op voorraad

Pluspunten

Snelle levering Uitgebreid aanbod

Houdbaarheidsdata van de producten (soms nog maar enkele maanden te gaan...)

Pluspunten

- Snelle service - Uitgebreid productgamma - Leuke attentie(s)

Een van de dozen was gedeukt/gescheurd.

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl