Hele goede ervaring zowel online als telefonisch

Het online bestellen was zeer eenvoudig. Toen ik achteraf toch nog mijn bezorgadres wilde wijzigen, is dat prima geregeld. Bezorging was keurig op tijd. Heb de producten nog niet in huis, aangezien ik in Spanje woon. Bij familie laten bezorgen, die ze binnenkort mee hiernaartoe brengen.

Veel keuze en lekkere keuze

Ok..ik geef toe, ik ga ook voor de verpakking..zilke leuke verpakkingen staan erbij..dan wordt kiezen lastig..

Simpel bestellen, snel geleverd

Koffiepiraat heeft goede vervangers voor dure Jura reinigers, goede prijs en prima service

Snel en doeltreffend

Zonder veel extra meldingen pakket naar Spanje verzonden met Post.NL, wat de prettigste en snelste manier

Spijtig dat er maar 15 pakken koffie in eens kunnen besteld worden

DEZE KEER TELEURSTELLING

normaal gesproken hebben jullie alles in voorraad wat ik wil bestellen. nu was de dolce gusto cafe au lait 30 stuks verpakking niet in assortiment.

Altijd goed

Goede koffie, goede prijs en keurige levering.

Goede koffie en perfect geleverd, bestellen en nagenoeg de volgende dag in huis.

Goed,voordelig en makkelijk

Deze chai latte kon ik nergens anders krijgen de koffie piraat heeft het wel , super site . Ahoy kapitein

OKE

SNEL EN CORRECT

gewoon lekker

n.v.t.

Met te vredenheid hier meerderemalen koffie gekocht.

Makkelijk, snel, en overzichtelijk. Prima website

Agv 'foutje' van de DPD pakketdienst (alweer..) is ons pakket met koffie niet aangekomen. Maar na een mailtje wordt er alsnog een nieuw pakket gestuurd (en DPD aangespoord...)

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Bestel hier altijd mijn koffie, nooit geen problemen.

Krüger thee is geweldig

Zolang jullie Krüger thee in het assortiment behouden blijf ik klant!

Goed!

Bestel hier al jaren naar volle tevredenheid!

Ik bestel al jaren koffiebonen bij Koffie Piraat. Nette prijzen en altijd snel geleverd. Als er eens iets niet goed is gegaan, dan wordt daar correct en snel op gereageerd of oplossing geboden.

Altijd snel en keurig geleverd!

Prima service.

Erg tevreden.

Snelle levering.

Snelle levering.

snel en voordelig

Goede producten, ook goede eigen merk/geen merk artikelen

Snelle en verzorgde levering

Altijd leuk als er wat meer in zit bij je bestelling met cadeautje.

Snelle levering!

Bestelproces kinderlijk eenvoudig, snelle levering aan afhaalpunt en mooie prijzen.

Prima allemaal.

Goede koffie en snelle leveringen. Niet echt duur trouwens. Lekkere traktaties. Echt aan te bevelen.

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl