Pluspunten

Overzichtelijke site. Snelle en accurate verzending. Aantrekkelijk geprijsd. Goed doordacht concept.

Nee, prima zo!

Pluspunten

snelle levering,goed verpakt,makkelijk om een bestelling te plaatsen op de site.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling. Duidelijke website.

Prijs vd Dolce Gusto capsules mag van mij nog scherper! Nu moet minimaal 10 doosjes kopen om de verzendkosten eruit te halen. Die gratis snoep is leuk bedoeld, maar ik heb liever korting.

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde Duidelijke uitleg over werking Snelle levering Goede prijs Presentje altijd welkom

Niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, goed verpakt en prima service

Ik vind, ondanks dat andere partijen hier ook veel geld voor vragen, de kosten van reinigingstabletten en melkschuimerreinigingsmiddel erg hoog.

Pluspunten

* Uitgebreid assortiment * Prettig bestel systeem * Snelle levering * Super goede persoonlijke klantenservice, geen standaard reply.

Geen verbeterpunten Service niveau zo houden!!

Pluspunten

Snelle levering en acceptabel prijsniveau

Pluspunten

Redelijke prijzen; snelle levering.

Pluspunten

- Uitgebreide collectie - Goedkoper dan in de winkel - Fatsoenlijke verzendkosten - Flesjes met koffiesmaakjes waren stevig verpakt

- Omverpakking mag iets beter; doos was niet helemaal netjes afgesloten met plakband, sommige delen zaten los en ik kon de inhoud zien zonder de doos te openen (of iemand heeft er mee zitten knoeien bij de post)

Pluspunten

Snelle levering, goedkopere alternatieven voor merkproducten(Jura).

Beschrijving bij filter voor Jura ontbreekt, plaatsen was lastig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Onze bestelling hebben we in goede orde en op tijd ontvangen.

Pluspunten

Supersnelle levering en goed assortiment!

n.v.t.

Pluspunten

Ik kreeg op de dag zelf een SMS dat het geleverd zou worden dat zou ik liever een dag eerder zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eigenlijk ben ik over alles zeer tevreden op 1 punt na

1 van de decaff pakken was open (gegaan tijdens transport?).

Pluspunten

Veel soorten koffiecultuur/pads

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

snelle levering redelijke prijs lange houdbaarheid

Pluspunten

Snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering via Kiala punt.

Doos was beschadigd, maar koffie zat nog goed verpakt. (Voorheen was 1 pak daardoor open gegaan.) Verpakking kan dus zeker beter. Tracking (bezorg)link meesturen met verzendlink is een stuk makkelijker.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Supersnelle levering!!!!

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl