Pluspunten

snelle levering en goede producten

Pluspunten

Prijs/kwaliteit is goed. Keuze genoeg. Volgende keer weer.

Donderdagavond besteld, maandag binnen. Had van mij zaterdag mogen zijn. Kan beter beetje koffie meesturen ipv chocolade reep. Dan konden we die ook testen. Boterhamzakje met bonen bv.

Pluspunten

snel opgestuurd,goed verpakt

informatie over bezorgen, als: wanneer kan de kalnt het produkt in de brievenbus verwachten?

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen, netjes verpakt en de koffiebonen die ik heb gekocht, hebben een lange houdbaarheid.

Pluspunten

goede service goede bezorging goede poducten

Pluspunten

Snelle levering op de bestelling. Geen 10 gegeven omdat dit de eerste keer is dat wij bij de Koffie Piraat bestellen, maar zat er wel dicht tegen aan.

Pluspunten

ben blij met mijn aankoop.netje bericht dat het verstuurd is en afhaal adres.

Pluspunten

Snelle en correcte bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goedkoop

Pluspunten

*vlotte levering

* geen betaalmogelijkheid via Visa/Mastercard wat toch meer zekerheid geeft voor de koper

Pluspunten

Goede prijzen

Levering redelijk snel, maar het mag nog sneller

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Lagere prijs (grapje!). Wil iedereen toch?!

Pluspunten

Snelle levering Niet te duur Duidelijke site

Kan ik niet bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geode service, geode en zuivere koffie!

besteldienst van het bestelde kan nog eens kritische worden bekeken. Bestelt het liefst overdag als er geen mens thuis is en is slecht op internet te vinden / houdt site onvoldoende bij om bestel voorkeurtijdstip aan te geven

Pluspunten

goede prijs en snelle levering

grote buget pakketen met ontkalkingstabletten zou een leuke aanvulling zijn, of een spaarsysteem zodat je bijvoorbeeld 10x besteld 1x gratis.

Pluspunten

Supersnelle levering! Ik had de koffie de volgende dag al in huis.

Pluspunten

Heel tevreden over manier van bestellen en afhandelen. Niets anders dan positief.

Pluspunten

Overzichtelijke site prima prijs en supersnelle levering!!

Pluspunten

Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en erg lekkere koffie!

Pluspunten

Snelle service, groot assortiment

Pluspunten

Snelle service en leuke cadeautjes bij de bestellingen. Heb mijn werkgever ook over koffie piraat verteld en doe zeer binnenkort een bestelling voor de zaak ook bij koffiepiraat!!

Eigenlijk kan ik niet iets bedenken. Ik ben zeer tevreden!

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl