Prima service.

Genoeg keuze, vlotte levering

Goede service, snelle levering

Ik vind het fantastisch, dat ze de chai latte van het merk Krüger in hun assortiment hebben!!

Prima keuze en dito service

Ruime keuze in alle koffie en thee producten incl. Onderhoudsproducten. We jammer dat je de cadeautjes bij besteding van een minimaal bedrag vaak niet krijgt, dat wordt waarschijnlijk vergeten?

Heel goed bedrijf.

Heel veel keus. En een snelle service.

Altijd snelle levering

Prima prijs en zeer vlotte levering van heerlijke koffie.

concurrerend - goeie logistiek

Snelle levering en goede prijs.

Altijd snelle verzending.

Heel super

Geweldig!

Zeer snelle levering, bedankt!

Snelle levering en goeie producten

Mijn thee voor de dolce gusto is altijd leverbaar. En de heerlijke smaken chai tea om zelf te maken. Top

Heerlijke koffie, snel verstuurd! Erg blij mee.

Wederom uitstekend

Eenvoudig herbestemde en weer snel geleverd voor een goede prijs

Uitstekend!

Altijd snelle levering en altijd juiste producten

Snelle levering op de geplande tijd

Goede levering voor een prima prijs en zelfs een kleine verrassing in het pakketje.

Super goed

Tevreden en me man drink veeeel koffie

fabulastisch

het is een firma met veel zin voor verantwoording en topprodukten ben klant en een zeer te vreden klant , service is top , doe zo verder

Heerlijke koffie!

Ik heb de koffiebonen gebruikt. Heerlijk! Ik hoef niet meer de deur uit voor een kopje koffie!

Toch minder lekker dan in het koffiehuis

Toch minder lekker dan in het koffiehuis . Het zal aan mijn eigen apparaat liggen

Prima producten, snelle levering

Zoals alle vorige keren was de bestelling snel en compleet bezorgd in een leuke doos. De producten die ik nodig had, kon ik allemaal hier vinden. Leuke site!

Een soepele en heldere afwikkeling van zaken met een snelle levering!

Als thuis 'barista' zijn gemalen bonen de top maar voor het gemak met smaak heb ik een no nonsense servings espresso apparaat. De koffie Piraat heeft een uitgebreid smaak panorama aan e.s.e. servings.

gewoon goed.

zoals iedere keer: gewoon goed. blij dat de piraat bestaat.

koffie smaakt niet goed

Dolce gusto pads besteld van een ander merk als het originele om te kijken wat het is, jammer genoeg valt de smaak tegen. De Twix en Mars chocomelk is dan weer geweldig

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl