Ruime keuze en prima prijs/kwaliteit verhouding

Al diverse keren een bestelling geplaatst waarbij we telkens een nieuwe smaak of soort toevoegen. Voordelig geprijsd en eenvoudig besteld. Wordt keurig verpakt en spoedig geleverd.

Prima bedrijf Snelle levering en goede duidelijke informatie

Duidelijke website en snelle levering

Al een paar jaar bestel ik koffiebonen bij Koffiepiraat van hoge kwaliteit merk Pellini Top. Altijd snelle levering en keurig verzorgd. Een aanrader

Uitstekend!!

Scherpe prijs en snel in huis

Uitstekend!

Overzichtelijke site, veel keus, super snelle levering (volgende dag in huis) en heerlijke koffie.

Supersnelle verzending en ruim keus in Chai Tea

Ik bestel nooit meer ergens anders. Alleen al de naam is geniaal.

Bestel er al jaren!

makkelijke website om te bestellen

Zeer snel en netjes bezorgd

Zal als ik koffie nodig heb, zeker weer “aan boord springen” bij koffie piraat

aanbod goed, prijzen scherp, service uitstekend

aanbod goed, prijzen scherp, service uitstekend

Zeer goed.

Geen enkel probleem met het bestelde.

Fast Delivery

Easy to order, Good Quality Products and fast delivery

Goede service ,snel geleverd ,voor een mooie prijs

Ik blijf klant.

Vlugge, correcte en goede service. Enig minpuntje voor mij : nu volautomatische koffiemachines een hype zijn bij particulieren, vind ik het spijtig dat er van de deca koffie HAG geen koffiebonen verkrijgbaar is bij jullie. Triest.

Vlot geleverd

Een 8 is voor de beste leerling, een negen voor de juf en een tien voor onze lieve Heer. Een bedrijf aanbevelen, doe ik alleen tegen een niet-geringe vergoeding.

Makkelijk bestellen en vlotte levering. Goed verpakt waardoor koffie goedaankomt.

Altijd snel en goed geleverd

Altijd snel en goed geleverd

Levert snel en een goede service

Ik bestel al jaren mijn bonen bij Koffiepiraat. Eigenlijk gaat alles snel bij deze piraat. Dat hoort misschien ook wel bij de levensstijl van een piraat. Maar ik profiteer er graag van. Bestelling top Betalingsproces top Levering top After sales top Zeker geen klagen van mijn kant

Heerlijke koffie

Na mijn bestelling super snel de heerlijke koffie geleverd en wat heel fijn is tegenwoordig de groot verpakking

snelle levering, heerlijke koffie

snelle levering, heerlijke koffie

Snelle levering, zeer tevreden

snelle levering, zeer tevreden

Goedkoopste en rap geleverd

Zoals ik al aangaf is Koffiepiraat de goedkoopste en levert snel. Wel altijd even rekenen want daar waar anderen het om niet sturen komen er hier altijd verzendkosten bij. Dus pas de goedkoopste als je een grotere hoeveelheid koopt (hier geen probleem want koffie gaat hard)

Altijd goed geregeld

Alles komt netjes en snel binnen

Prima assortiment, snelle levering

Goede site makkelijke zoekfunctie

Snel, goede kwaliteit, zeer betaalbaar!

Heel blij met deze piraten... De koffie is lekker maar ook nog is niet duur!

Superservice

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl