Pluspunten

Werd in het tijdsbestek dat in de mail was aangegeven bezorgd, allemaal keurig ingepakt, perfect!

Pluspunten

Goede keuze, duidelijke beschrijving en goede prijs. Snelle verzending.

Het zou fijn zijn om een mail te krijgen wanneer producten verzonden worden.

Pluspunten

Producten goed verpakt en een snelle levering.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering. Goede informatie over datum en tijd van de levering

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Pluspunten

snelle bezorging, bestelling is compleet

gewoon zo doorgaan !

Pluspunten

Snelle levering, niet duur, duidelijke website.

Pluspunten

Veel keus op het gebied van koffiepads Dolce Gusto. Snelle levering! En je betaald geen verzendkosten.

Pluspunten

Goed assortiment Scherpe prijzen Snelle levering

Pluspunten

vriendelijke koerier bij levering gratis twix, leuke attentie

spaarsysteem

Pluspunten

Snel ,correct ,en erg handig dat sturen van een sms wanneer het pakje verwacht kan worden Perfect

Ik zou niks weten

Pluspunten

de bevestiging was super snel. en ook wanneer het pakketje onderweg was en wanneer het bezorgt zou worden was perfect. ik wist wanneer het werd bezorgd. ben dan ook zeer tevreden over jullie.

Pluspunten

Goedkoper dan in de winkel.En supersnel geleverd.

Pluspunten

Heel snelle en juiste levering van de bestelling

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

Pluspunten

snelle levering correcte levering leuk presentje

geen

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering!!!

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle levering.

Nvt

Pluspunten

prima website, geen gezeur, gewoon doen wat we graag willen en voor een prima prijsstelling.

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie, duidelijke website en vlugge levering. Niet duur. Je krijgt steeds een leuke en lekkere attentie bij de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering (eind middag besteld, de volgende dag in huis) en niet onbelangrijk betaalbare prijzen en lekkere koffie. Heb regelmatig ook bij andere koffieleveranciers op het web besteld, maar Koffie Piraat is echt goedkoper. Ook de waterfilter en ontkalkingstabletten zijn stukken goedkoper dan elders, Ik hoef gelukkig niet meer verder te zoeken op het web.

Geen !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

uiteindelijke prijs voor koffiecups (dolce gusto) zijn door de hogere portokosten niet echt concurrerend meer tav marktprijs in de winkel, jammer

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl