supersnelle levering van mijn bestelling

Zoals ik het graag heb werd de bestelling heel snel bij mij thuis afgeleverd. Puik werk jongens !

Zoals altijd top! Snelle en nette bezorging, heerlijke koffie voor een goede prijs.

Fantastic company

They really care about coffee and they really care about customer service, really nice helpful people and a really nice company

Altijd vlotte levering

Altijd vlotte levering van bestellingen

Ik ben tevreden

De onderhoud / schoonmaak producten die ik regelmatig bij u bestel om mijn koffiemachine goed te laten functioneren werken prima.

The coffee is fresh and always in stock.

I have ordered several times and they always live up to my expectations. Fast delivery.

Duidelijke website; goed assortiment!

Makkelijk bestellen

Op de site snel en makkelijk de bestelling gemaakt en zeer snel pakket in de bus.

Primq

Behoeft geen toelichting

Gewoon goed

Betrouwbaar en snelle levering

Ze hebben chai latte van Kruger

top ervaring

Corrrecte prijs, super afhandeling en heel snel!

kwaliteit van de koffiepiraat is hoe een lekkere kop koffie smaakt.

Interessant om koffie te kopen bij de Koffie Piraat B.V. mede omdat er veel verschillende merken te koop zijn zoals Lavazo en Illy café. Maar ook heerlijke koekjes van de koekfabriek. Als ik wil genieten koop ik échte lekker gebrande koffie.

Bestellen en leveren ging extreem vlot

Vandaag besteld, morgen in huis klopt hier als een bus! Zeer correct verlopen

Spontaan ontspannen met deze heerlijke koffie!

Amai! Wat een heerlijke koffie! Mijn dagen beginnen zeer goed, heel fijn! Maar je weet wat ze zeggen! Een slechte dag met koffie is beter dan een goede dag zonder koffie!

Uitstekende service, snelle levering en lekkere koffie

Goede producten en snelle bezorging. Ik zou wel fijn vinden als bij de ESE pads op de site de sterkte zou worden vermeld.

Prima.

Goede koffie zegt mijn man.

Goede koffie met snelle service

De Koffiepiraat heeft een uitgebreide selectie koffie merken en levert je bestelling vaak binnen 2 dagen af.

Snel, redelijk geprijsd

Volgende dag binnen, goed assortiment merk koffie.

Betrouwbare en snelle levering.

Snelle levering en wat ik wil is te bestellen. Goed verzorgde Pakketje en af en toe met een leuk presentje erbij.

Heerlijke koffie binnen één dag in huis.

Heerlijke koffie ☕️

Prima koffie en snel geleverd.

Lekkere koffie.

Bestelling komt goed en snel aan. Vorige keer belden ze ivm leveringsvraag. Zeer fijn, vriendelijk contact.

Fast handling of my order

Good availability of articles and fast processing and delivery of order

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl