supe ren iedere keer op tijd geleverd.

gewoonweg een super concept. jammer dat de Illy bonen weinig in de actie zitten.

Goeie koffie & snelle service

Ik bestel al jaren mijn koffie bij de koffiepiraat. Een mooie selectie koffiebonen, en snelle service.

Altijd de juiste bestelling en op tijd

Voor mijn Miele apparatuur heb ik schoonmaakmiddelen nodig. Vanaf het begin heb ik deze bij de Koffie Piraat gekocht en altijd naar voldoening.

Tevreden

Makkelijk bestellen en snel geleverd

uitstekend

op tijd, netjes afgeleverd en bedankt voor het presentje

prima, conform verwachtingen!

Top koffie

Top koffie voor nette prijs!

Ruime keuze en snelle levering

Ronduit tevreden met de keuze aan koffie, de service en de snelle levering.

Snel en duidelijk

Altijd mijn koffie kunnen vinden tegen een goede prijs. Vandaag besteld morgen in huis

zeer goed

alles zoals beloofd

Ik dacht goedkoop uit te zijn!

Bezorging netjes volgens de afspraak, kwaliteit prima. Ik dacht met 8kg een voordelig aanbod te hebben, teleurstellend dat ik nu bijna €10, duurder uit ben dan bij een concurrent.

Great coffee!

Great coffee with amazing prices, with fast shipping too. No complaints so far!

Top levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede producten

Levering binnen één dag

Altijd een nette mail ter bevestiging

Prima assortiment & snelle levering!

Keuze uit vele soorten koffie(bonen)/thee etc. Bestellen is simpel, levering is supersnel. Top!

Prijs en assortiment zijn top!

...en de snelheid van leveren ook nog eens.

Altijd prima snel en goede prijs

Altijd prima snel en goede prijs.

Top Ware zu gutem Preis und schnelle Lieferung nach Deutschland

Ich habe Kaffeekapseln bestellt, die in Deutschland überall ausverkauft sind. Diese fand ich zu einem guten Preis online bei Koffie Piraat. Die Bestellung verlief problemlos und die Kaffeekapseln wurden schnell geliefert. Alles super, absolut empfehlenswert und jederzeit wieder!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima, goedkoop, snelle levering

Verstuurd met Post.nl, dat vindt ik ook een voordeel

Precies volgens afspraak

Goed, duidelijk en snel met een leuk proefpakketje

goede service

vlugge levering en veel keuze

Wederom prima geregeld

Scherpe prijs en snel geleverd

Perfect!

Heerlijke koffie!

Vlot

Pakketje was netjes en vlot bezorgd, door een vriendelijker bezorging. Zeer tevreden

Snelle goeie service

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl