Super webshop. Doet wat verwacht mag worden. Accurate afhandeling en snelle verzending. Eventuele problemen met de transporteur (PostNL) worden uitstekend opgelost, door een bijzonder aardige klantenservicemedewerkster.
Ahoy trouwe koffiemaat! ☕🏴☠️ Een daverend dank je wel voor je bestelling én voor het schrijven van zo’n prachtige review – daar worden we blijer van dan een vers gezette espresso in de ochtendbries! 🌞🫘💛 Wat fijn dat je nooit problemen hebt ervaren en onze webshop als super beschouwt – daar varen we op met volle zeilen! ⛵ En dat je onze bemanning, vooral de bijzonder aardige klantenservicemedewerkster, prijst... daar gaan we van blozen als een piraat op z’n eerste koffiedate! 🦜💬❤️ Mocht er ooit weer wat misgaan met de transporteur – dan springen wij aan dek om het op te lossen. Zo hoort dat bij Koffiepiraat.nl! Tot de volgende koffie-expeditie, kapitein! ☕📦 Met bonengroeten en een buiging van de hele bemanning, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕⚓
Altijd volledig naar wens!
Ahoy supermaat! ☕🏴☠️ Een daverend dankjewel voor je bestelling én voor het achterlaten van deze gouden review – altijd volledig naar wens horen we graag aan boord! 💛⚓🦜 We varen met volle kracht vooruit om elke bestelling tot een schat te maken. Fijn dat we je telkens weer blij kunnen maken! 📦💨 Tot de volgende koffie-expeditie bij Koffiepiraat.nl – we houden het dek klaar en de bonen vers! ☕🚢 Met bonengroeten van de bemanning, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕⚓
Duidelijke site , snelle levering . Geen onnodige grote verpakking. Gewoon prima !
Ahoy koffiemaat! ☕🏴☠️ Heel erg bedankt voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om ons zo’n mooie beoordeling te geven – dat waarderen we als een volle ton met verse koffiebonen! 💛🫘⚓ Wat fijn dat je onze site duidelijk vindt, je bestelling snel geleverd werd én we niet met onnodig grote verpakkingen overboord zijn gegaan. Gewoon prima, zeg je? Da’s voor ons een groot compliment! 📦☕✅ We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen bij Koffiepiraat.nl voor nog meer koffieavonturen zonder poespas! 🦜⛵ Met bonengroeten en een straffe bries, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕📯
Ik bestel hier heel graag mijn koffie, super lekkere opties en snelle levering. Altijd top.
Ahoy koffiekapitein! ☕⚓ Hartelijk dank voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om zo’n heerlijke review te schrijven – dat waarderen we als een schatkist vol versgebrande bonen! 💛🫘📦 Wat fijn om te horen dat je graag bij ons bestelt, onze koffie superlekker vindt én blij bent met de snelle levering – daar varen we graag volle kracht vooruit voor! ⛵🚀 We hopen je nog vaak aan boord te mogen verwelkomen bij Koffiepiraat.nl, voor nog meer smaakvolle avonturen en bonen van topkwaliteit! 🦜☕ Met bonengroeten van de hele bemanning, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕📦
Bijna altijd mijn koffie op voorraad en snel en correct geleverd.
Ahoy koffiemaatje! ☕🏴☠️ Duizendmaal dank voor je bestelling én voor het achterlaten van deze smaakvolle review – dat waarderen we als een volle zak bonen in het ruim! 💛🫘⚓ Wat fijn om te horen dat je bij ons altijd de lekkerste ESE servings vindt, en dat je koffie bijna altijd op voorraad is en snel & correct geleverd wordt – zo hoort het op een goed geoliede koffiebark! ⛵📦 We hopen je nog vaak aan boord te mogen verwelkomen voor al je koffie-avonturen. Tot de volgende vaart bij Koffiepiraat.nl! ☕🦜 Met bonengroeten en een stevige bries, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕⚓
Bestellingen komen snel, het is handig om meteen meer te bestellen, het is wat goedkoper dan in de winkel.
Ahoy koffiemaat! ☕🏴☠️ Hartelijk dank voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven – dat waarderen we als een vat vol versgebrande bonen! 💛🫘⚓ Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze goede service, de lekkere koffie én dat je handig inslaat als een ware koffiepiraat! 📦💰 Slim om meteen wat meer te bestellen – dat scheelt in de goudstukken én je zit nooit zonder je favoriete bakkie! ☕⚓ We hopen je snel weer aan boord te zien voor een nieuwe smakelijke reis bij Koffiepiraat.nl! 🦜⛵ Met bonengroeten en een stevige wind in de rug, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕📦
Correcte prijzen en een snelle en efficiënte service.
Ahoy snelle koffiekapitein! ☕🏴☠️ Een dikke dank-je-wel voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om deze keurige review te schrijven – dat waarderen we als een schatkist vol versgebrande bonen! 💛🫘⚓ We zijn blij dat je onze service als snel, efficiënt en correct hebt ervaren – daar sturen we dagelijks ons schip op af! En eerlijke prijzen? Die houden we net zo scherp als een sabel aan dek! ⚔️📦 We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor het volgende koffie-avontuur bij Koffiepiraat.nl! ⛵☕ Met koffiegroeten en wind in de rug, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕🦜
Ruime keuze en snelle levering.
Ahoy koffiemaat! ☕🏴☠️ Heel veel dank voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om een beoordeling te schrijven – dat waarderen we als een kist vol koffiebonen! 💛🫘📦 Wat fijn dat je blij bent met onze ruime keuze en snelle levering – daar zorgen we met liefde voor, elke dag opnieuw, met volle kracht vooruit! ⚓⛵ We hopen je snel weer aan boord te zien bij Koffiepiraat.nl voor je volgende smaakvolle ontdekkingstocht! 🦜☕ Met bonengroeten van de hele bemanning, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕⚓
Blij met goede koffie van een goed bedrijf ! Hoop altijd wel dat de prijsverhogingen ook doorberekend worden naar de koffieboeren toe !!
Ahoy koffiekapitein! ☕🏴☠️ Mast- en tuigionele dank voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om zo’n mooie review te schrijven – dat waardeert onze bemanning enorm! ⚓💛 We begrijpen je wens dat prijsverhogingen de koffieboeren ten goede komen. Jij hebt volledig gelijk: in deze wereldwijde koffiecrisis, veroorzaakt door droogte, zijn de oogsten kleiner en de prijzen hoger – en dat raakt iedereen van boer tot koffieliefhebber. 🌍💸 Gelukkig nemen grote merken zoals Lavazza, Segafredo en Illy het voortouw in het ondersteunen van boeren: Lavazza zet zich in met de Tierra! projecten (onderdeel van de Lavazza Foundation), waar sinds 2002 meer dan 180.000 boeren in 20 landen worden geholpen met training, duurzame teeltmethoden, droog faciliteiten en het planten van bomen om landbouw weerbaarder te maken tegen klimaatverandering. Segafredo Zanetti lanceert hun duurzame merk Segafredo Storia met Farmer Connect-blockchain, zodat je als consument kunt zien wáár jouw koffie vandaan komt – van welke boer, uit welke regio, inclusief fotos en landbouwmethoden. Transparantie én eerlijke lonen dus! Illycaffè werkt direct met boeren via hun University of Coffee, betaalt bovenmarktprijzen, en experimenteert met regeneratieve landbouw in Guatemala en Ethiopië om bodem, biodiversiteit en koolstofopslag te verbeteren – met als doel in 2023 al koolstofneutrale koffie te produceren! Wij hopen – net als jij – dat stijgende prijzen leiden tot betere zorg voor de boeren en een duurzamere toekomst. 🌱🤝 Dank voor je vertrouwen in onze bemanning bij Koffiepiraat.nl – we blijven ons inzetten voor eerlijke, lekkere koffie met respect voor de makers! Tot de volgende smaakvolle expeditie! 🦜☕ Met bonengroeten en een bewuste wind in de rug, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕
Ik bestel altijd mijn favo koffie daar. Altijd stipte levering!
Ahoy koffiemaat! ☕🏴☠️ Heel erg bedankt voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om zo’n fijne review te schrijven – dat waarderen we net zo veel als een vers gezette espresso aan dek! ⚓☕ Fantastisch om te horen dat je altijd je favoriete koffie bij ons bestelt en dat de levering altijd stipt is. Dat houdt onze piratenbemanning scherp en blij! 📦⏰🦜 We hijsen graag opnieuw de zeilen voor jouw volgende koffie-avontuur bij Koffiepiraat.nl! Tot snel, maat! 🛳️☕ Met koffiegroeten, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕
Ben al jaren fan van Lavazza Cremo e gusto. Bij jullie gelukkig gevonden. En ook nog relatief voordelig. Heel blij mee!
Ahoy Lavazza-liefhebber! ☕🏴☠️ Hartelijk dank voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om zo’n schitterende review te schrijven – dat waardeert onze bemanning als een volle schatkist! 💰🦜 Wat fijn om te horen dat je al jaren fan bent van de Lavazza Crema e Gusto en dat je ‘m bij ons hebt gevonden, nog wel tegen een voordelige prijs! Dat maakt ons koffierschip trots en onze zeilen strak! ⛵☕ We hopen je nog vele koffiereizen te mogen begeleiden bij Koffiepiraat.nl – klaar om elke ochtend je smaakpapillen te laten zingen! 🎶☕ Met bonengroeten en een scheutje zeewind, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕
Naast de goede prijs wordt je van de status van de bestelling en de status van de levering goed bijgehouden. Binnen een redelijke tijd zijn de bonen bij mij aangekomen.
Ahoy en harstikke bedankt, trouwe koffiepiraat! ☕🏴☠️ Dank je wel voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige review te schrijven – dat waarderen we enorm, net als een vers gezette espresso in de ochtendzon! 🌞☕ We zijn trots dat je ons betrouwbare piraten noemt – we houden je graag op de hoogte van elke stap, van het moment dat de bonen aan dek gaan tot ze bij jou veilig aan wal komen. ⚓📦🗺️ En dat de bonen binnen redelijke tijd zijn aangekomen, dat hoort zo op een schip dat de juiste koers vaart! 🛳️☕💨 Tot het volgende koffieavontuur bij Koffiepiraat.nl – de bonen liggen al klaar in het ruim! 🫘🦜 Met bonengroeten van de hele bemanning, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕⚓
De Koffiepiraat heeft veel keus, het is makkelijk om te bestellen en de levering is vlot.
Ahoy espresso-avonturier! ☕🏴☠️ Duizendmaal dank voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om zo’n heerlijke review te schrijven – dat is goud waard in onze koffiebuis! 💛⚓📜 Wat fijn om te horen dat je genoten hebt van de lekkere Italiaanse espresso, onze snelle service, en dat je het bestellen zo makkelijk vond – daar doen we het voor! 📦🇮🇹💨 Met een ruim aanbod aan smaken en bonen houden we de voorraadkast van iedere koffiepiraat goed gevuld. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen bij Koffiepiraat.nl voor nóg meer smaakvolle avonturen! 🦜☕ Met koffiegroeten en een scheutje zeezout, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕⚓
altijd zeer goede service, op tijd en nette aflevering, goede kwaliteit en klantvriendelijk
Ahoy daar, trouwe koffiemaat! ☕🏴☠️ Heel erg bedankt voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om ons zo’n prachtige beoordeling te geven – dat waarderen we als een schat op volle zee! 💛⚓🦜 Altijd goede service, op tijd aan wal, nette levering én klantvriendelijkheid... daar gaan onze piratenharten sneller van kloppen! 📦⏰💬 We hijsen met plezier opnieuw de zeilen voor jouw volgende koffie-avontuur bij Koffiepiraat.nl – tot snel aan boord! ☕⛵ Met bonenliefde en zeebries, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕⚓
Goede en overzichtelijke keuze. Correcte levering. Super vriendelijke Backoffice!
Ahoy koffiekapitein! ☕🏴☠️ Hartelijk dank voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om zo’n smaakvolle review achter te laten – daar worden we zo blij als een piraat met een vers gezette kop koffie! ⚓🦜📜 Wat fijn om te horen dat je onze schatkist vol koffies als overzichtelijk hebt ervaren, dat de levering vlot verliep, en dat onze backoffice-bemanning je vriendelijk heeft geholpen – ze maken nu een vreugdedansje aan dek! 💃📦💛 Dat je verlangt naar méér? Daar varen we graag op uit! Tot snel aan boord bij Koffiepiraat.nl voor het volgende koffieavontuur! ☕⛵ Met koffiegroeten van de hele bemanning, Team Koffiepiraat 🏴☠️☕
Ahoy maatje! ☕🏴☠️ Heel veel dank voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten – dat waarderen we enorm! ⚓📝 Kort maar krachtig, net als een goede espresso! 💪☕ Tot de volgende koffiereis bij Koffiepiraat.nl – we houden de zeilen strak en de bonen vers! 🦜📦 Met koffiegroeten, Team Koffiepiraat ☕🏴☠️
Al jaren betrek ik de koffie van dit bedrijf, snelle bezorging, goede verpakking, nooit één klacht gehad. Ik kan het iedereen aanraden.
Arrr, duizend maal dank voor deze fantastische woorden, trouwe koffiezeebonk! ☕🏴☠️ Al jaren aan boord en nog geen enkele klacht aan de horizon – dat klinkt als muziek in de oren van onze bemanning! 🎶⚓ Snelle bezorging, stevige verpakking en koffie waar zelfs de kapitein z’n kompas voor zou ruilen... dát is waar we het voor doen! 📦☕💛 Dat je ons aanbeveelt aan de rest van het koffievolk maakt ons trotser dan een piraat met een dubbele espresso in z’n hand. 🦜🔥 Dank voor je vertrouwen en loyaliteit – we hopen je nog vele koffiereizen aan boord te mogen verwelkomen bij Koffiepiraat.nl! 🚢☕ Met koffiegroeten en een bries vol bonenaroma, Team Koffiepiraat 🏴☠️⚓️☕
Ze hebben meerdere merken en vooral smaken, de prijzen zijn ook aantrekkelijk, netjes verpakte en de levertijd is ook goed, duidelijk communicatie, daarom bestellen wij er altijd koffie
Ahoy daar, koffiemaat! ☕🏴☠️ Wat een heerlijk bericht in de fles! 💌 Wij zijn blij dat onze koffieschatkamer je bevalt – van ruime keuze en eerlijke prijzen tot netjes verpakt en snel aan wal geleverd! 📦⚓ Dat jullie telkens weer bij ons aanmonsteren voor verse koffie maakt ons trotser dan een papegaai op de schouder van een admiraal. 🦜💛 We zetten koers naar nog veel meer smaakvolle avonturen! Bedankt voor jullie vertrouwen in onze bemanning van Koffiepiraat.nl! 🚢☕ Met warme koffiegroeten, Team Koffiepiraat ☕🏴☠️
Altijd op tijd, goede communicatie en de beste koffie
Arrrr, dank je wel voor deze gouden woorden, kapitein! 🏴☠️⚓️ Wat fijn om te horen dat onze snelle schip met de juiste koers vaart! ⛵ Altijd op tijd aanleggen met een bakkie van topkwaliteit – daar doen we het voor! ☕💛 We hijsen de zeilen voor nog veel meer smaakvolle avonturen en hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen bij Koffiepiraat.nl! 🦜📦 Met koffiegroeten van de hele bemanning, Team Koffiepiraat ☕⚓️
Snelle levering, goed verpakt. Ik kan er van op aan nooit zonder koffie te zitten.☕
Ahoy Anneke, Hartelijk dank voor je bestelling én voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat alles snel en efficiënt is verlopen. Daar doen we het voor! We zijn blij dat je op ons kunt rekenen – geen betere geruststelling dan weten dat je nooit zonder koffie komt te zitten. Dat is nog eens een ware schat voor elke koffieliefhebber. Dank je wel dat je voor ons hebt gekozen voor je koffie noodzakelijkheden. De bemanning van Koffiepiraat staat altijd paraat om je van dienst te zijn. Tot de volgende overtocht! Met vriendelijke groet, De crew van Koffiepiraat
Waterfilter zou passen in De Longhi, maar is te klein.
Beste Rolf, Hartelijk dank voor je bestelling én voor de tijd die je hebt genomen om een review te schrijven. We vinden het jammer om te horen dat het waterfilter niet in je DeLonghi-apparaat past – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze waterfilters zijn geschikt als vervangingsfilter voor DeLonghi® apparaten, waaronder de Magnifica, PrimaDonna, ECAM, ESAM, ETAM, DLS-serie en de BCO-serie. Elk filter is ontworpen voor gebruik gedurende 2 maanden of voor 50 liter water. Het lijkt erop dat hier mogelijk sprake is van een misverstand in het type machine. Maar geen zorgen – wij helpen je graag verder om dit recht te zetten. Als de waterfilters nog ongeopend zijn, kun je ze uiteraard naar ons terugsturen. Neem gerust contact met ons op via [email protected], dan staat onze bemanning voor je klaar om samen een oplossing te vinden. Nogmaals dank voor je bestelling, en dat je ons hebt gekozen voor jouw koffiebenodigdheden. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, De crew van Koffiepiraat
Ruime keus in koffiebonen. Snelle en goed verpakte levering. Een aanrader voor de echte koffie liefhebber!
Ahoy koffie-avonturier! Hartelijk dank voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven – dat waarderen wij enorm! ⚓ Wat fijn om te horen dat je onze schat aan koffiebonen en onze snelle levering weet te waarderen. De wind stond goed en onze bemanning heeft haar best gedaan om jouw koffieschat stevig en veilig te verpakken. Voor echte koffieliefhebbers zoals jij varen wij met plezier uit. Tot de volgende koffiemissie, maatje! Met koffievolle groet, De bemanning van Koffiepiraat.nl ☕🏴☠️
Prima ervaring, zeer snel geleverd, en het vertrouwde merk dat ik zocht. Voor mijn volgende bestelling ga ik zeker naar Koffie Piraat.
Ahoy koffiekapitein! Wat fijn om te lezen dat je schatkist vol heerlijke koffie veilig en snel in jouw haven is aangekomen! We zijn dolblij dat je precies het merk hebt gevonden waar je naar op zoek was ⚓ Een tevreden koffiezeiler zoals jij aan boord hebben, daar wordt onze bemanning warm van! We staan de volgende keer weer paraat om jouw bestelling vlot te laten uitvaren. Tot de volgende koffiegolf, en bedankt voor je vertrouwen in onze piratencrew! Met koffievolle groet, De bemanning van Koffiepiraat.nl
Eens geproefd, wil je er nog zulke Pads kopen van Caféclub Supercreme koffiepads Cafeïnevrij. Heerlijke smaak!
Ahoy koffieliefhebber! Hartelijk dank voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Dat waarderen wij enorm aan boord van ons koffieschip! Wat fantastisch om te horen dat de Caféclub Supercreme Cafeïnevrij jouw smaakpapillen laat uitroepen: “Arrr! Dat is goede koffie!” Zo horen we het graag. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor een nieuwe lading heerlijke koffiepads – met of zonder cafeïne. Tot de volgende koffieroute en nogmaals dank voor je vertrouwen! Met geurige groet, De bemanning van Koffiepiraat.nl
Gewoon netjes en snel geleverd
Ahoy daar, koffie-kapitein! ⚓️ Hartelijk dank voor je bestelling én voor het achterlaten van deze fijne review! ⛵ Wat goed om te horen dat alles netjes en snel geleverd is — zo hoort het op een goed gerunde piratenboot vol koffie! En ja, wij houden onze prijzen graag scherp, zodat je koffieschat niet je hele scheepskist leegrooft. 🏴☠️ We hopen dat je smaakpapillen “ARRR!” roepen van plezier bij elke slok. Tot de volgende koffiemissie, kameraad! Met koffiegroet, De bemanning van Koffiepiraat.nl ☕️
Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl