snelle levering, perfecte producten

Ga zo door

Vlotte levering

Gewoon goede kwaliteit die koffie van de Piraat!

Simpel, snel en van kwaliteit

Mijn bonen haal ik altijd bij Koffie Piraat. Hoge kwaliteit met een prima prijs. Daarnaast is de afhandeling simpel en snel. Gewoon een eerdere bestelling opnieuw bestellen en weer door!

Snelle levering en een goede prijs!

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede service,ruime keuze

Bestel hier vaak, goed

Laatste bestelling 1 pak missend, op pakbon omcirkeld, denk dat het nagezonden zou worden. Nu 1 week later, nog niets ontvangen, ook geen mail hierover. Ja dat is dan weer slordig en jammer. Normaal gaat het altijd goed.

Niks op aan te merken

Snel geleverd, prima geregeld.

Tot nu toe zeer tevreden

Bestelling komt tot nu toe altijd goed en netjes binnen.

goede service redelijk geprijsd

Heb inmiddels mijn favoriete koffie gevonden. En bestel met enkele muisklikken opnieuw. Tip, zoek naar echt duurzame koffie

Te duur

De smaak van Mars was ver te zoeken in de Dolce Gusto Mars cups smaakte gewoon naar een normale chocomel.

Goed product, verkeerde leverancier

Aanpassing van mijn beoordeling: de reactie van Koffiepiraat zat in mijn spam-map. Nette reactie en toezending van nw product plus heerlijke snoepjes. Complimenten! Product wordt geleverd door DPD en die duwt het pakket met kracht door de brievenbus. Potje kapot en meerdere reinigingstabletten. Hiervan melding gemaakt bij Koffie piraat en daar niets op gehoord. Een simpel, bedankt voor de melding we nemen contact op met DPD, was voldoende geweest. Service stopt niet bij de verzending.

Bliksemsnel geleverd!

Ik bestelde Kimbo Espresso Napoletano, een soort die soms vrij moeilijk te vinden is. De doos werd door Post NL in minder dan 24 uur bij mij thuis afgeleverd. Dat is wel uitzonderlijk snel. Voor mij is dit al 20 jaar de beste koffie ter wereld en ik hoop dat ik er nog lang van kan genieten!

Tevreden over de levering van de door mij bestelde artikelen. Nette prijs en vlotte levering. Ga dit zeker vaker doen.

Alles volgens wens!

Perfecte levering, en zeer snel. Misschien één aandachtspunt. Tussen het leveren en het online bestellen graag een bevestiging van ontvangst, want het was een beetje gissen naar het vervolg. Maar voor de rest, alles naar wens.

Goed snel erg tevreden

Heel blij en vooral met de goedkope koffie! Het zou leuker zijn als er meer korting aan vaste klanten wordt gegeven d.m.v. punten sparen!

Bestelling wordt vlot geleverd, goeie prijs, geen "gedoe". Bestel er zeker weer.

Fijne website

Snelle levering!

super service

snel geleverd en de juiste koffie

Koffie Piraat doet wat ze belooft

Ik blij ben met deze leverancier. Goede prijs, goede kwaliteit, levering op tijd. Gewoon prima dus.

Goede producten en op tijd geleverd

Prima service goede spullen

Prima service goede spullen

Topper !

Altijd goede producten, fijne kwaliteit bonen tegen een betaalbare prijs; accessoires en aanverwante artikelen ook tegen een betaalbare prijs. Snelle levering . Helemaal toppie. Ahoy m80s

Zeldzame piraat waarmee prettig zaken is te doen!

Ahoy Koffiepiraat, Ik bestel nu al een paar jaar bij jullie en vanaf dag één is het prettig zaken doen met jullie. Assortiment en prijzen zijn zeer scherp, dus ga zo vooral door, zodat we samen nog vele jaren meer zaken zullen doen!

Snelle bezorging

Prima en snelle bezorging!

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl