wir waren voll zufrieden

die lieferung hat wunderbar geklappt und der kaffe schmeckte klasse

prima. Ik wens geen enquetes/beoordelingsverzoeken meer, dank.

Assortiment is perfect bezorging mag beter

Producten zijn prima. Als de bezorging verdient geen Pluim. Kwam niet aan op de afgesproken tijd en ik heb ook geen bericht gekregen dat de spullen bij de overburen was afgegeven!

alles op voorraad, snelle levering en goedkoper als in de winkel

besteling niet geleverd op de afgesproken dag

bestellig is na gelevert wel 2 dagen latter prima service

Probleemloos bestellen

Het is probleemloos lekkere koffie bestellen bij de koffiepiraat.

Helemaal goed. Bezorging snel en verzorgd.

Altijd snel in huis

Ben zeer tevreden

Vlotte service en voordelige koffie

Erg scherpe prijzen, zeker bij aankoop van meerdere pakken koffie. Snelle en voordelige verzending.

Veel keus en snelle levereing

Een bestelling verloopt efficient en vliegensvlug. Een mens zit bij de koffiepiraat nooit zonder koffie!!

Snel en compleet

Nooit eerder met piraten samen gewerkt, maar dit is voor herhaling vatbaar.

Snelle levering tegen een strakke prijs

Voor de 5e keer besteld bij Koffie Piraat En zoals gewoonlijk volgens afspraak op tijd bezorgd.

Gewoon goed

Tot nu toe altijd alles op voorraad. Snelle en correcte levering

Snel en goed

Moeilijk verkrijgbare koffie telkens snel geleverd.

Eerder bezorgd gekregen dan gepland! En dat ook nog eens tegen de beste prijs. Top!

Snelle levering en betaalbaar

Al vaak besteld bij koffiepiraat en nog nooit teleurgesteld

Sp

Al tig x een bestelling geplaatst altijd goed en op tijd. Ga zo door

De koffiepiraat staat altijd paraat

Veel keuze, scherpe prijzen, snelle levering, stevige verpakking.

Netjes geleverd snel en goed verpakt

goed en gemakelijk

Excellent

Snel en ok

Snelle levering ruim assortiment

Snel en goedkoop

snel, en een leuke aanbieding voor mijn koffiebonen!

Iedere keer weer goed en goede prijs

tevreden met de kwaliteit en service

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl