Snelle em correcte service

Eerlijke prijzen en snelle service. Alleen spijtig dat je zelfs bij een hoog bedrag nog verzendkosten moet betalen.

fantstisch

het is heerlijk om zo de koffie geleverd te krijgen, zonder dat je er voor op uit hoeft.

Altijd netjes alles geleverd en dikwijls zit er een cadeautje in heel leuk

Goede ervaring

Perfect, een Internetbedrijf zoals het hoort te zijn.

Ga zo door.

Prima koffie, prima prijs.

Aantrekkelijke prijs voor een lekker kopje koffie en supersnelle levering. Klasse!

Snelle en prima levering.

De bestelling is snel en goed verlopen. Netjes verpakt. Prima dus.

prima.snelle levering.alleen op het verkeerde adres geleverd.

Gewoon prima

Scherp geprijsd en een snelle levering

Ontvet tabletten voor mijn espressomachine zijn keurig snel geleverd tegen een redelijke prijs. Maar, bi het openen van het potje vlogen de tabletten in het rond. Het plastic is zo dun dat het direct helemaal stuk was. Moest ik een ander potje zoeken om ze in te doen. Dat vond ik slecht.

Ruim assortiment en snelle levering

Heerlijke koffie, supersnel bezorgd!

Prima site, groot assortiment, uutstekende communicatie.

Prima in bestellen en afhandeling maar website geeft verkeerde info

Op de website staat bij de dolce gusto grande intenso afgebeeld dat de sterkte 9 wordt verkocht. Maar na ontvangst van de zending blijkt het gewoon de slappe sterkte 7 te zijn die alle supermarkten ook verkopen.

Goede srevice, snelle levering

De Koffie Piraat heeft een voor mij geweldig assortiment, levert snel, goede service!!!

Snelle levering van Kimbo espresso

Bestellen van Kimbo voor espresso machines gemalen koffie gaat eenvoudig via de website. Snelle levering van de bestelling.

Top leverantie

Voordelig en snel geleverd

Gewoon wat je besteld krijg je op tijd binnen

Goede en snelle service zoals altijd.

Zoals boven vermeld.

Alles verloopt netjes en vlot

Het bestelde werd vlot verzonden. Echter 1 ding moet mij van het hart: jullie zouden achter ieder product moeten staan wat je verkoopt. Ik had bij mijn bestelling ook van Pellini Top de espresso capsules 100% Arabica besteld. Ondanks dat smaken kunnen verschillen kan ik mij niet voorstellen dat er op de hele wereld 1 koffieliefhebber is te vinden die deze slappe bocht smakelijk vindt. Ondanks dat de houdbaarheidsdatum op papier nog tot in 2022 goed zou moeten zijn smaakt deze troep alsof die datum al ver meer dan 5 jaar verstreken is. Hieruit moet toch blijken dat jullie alle producten niet zelf proeven want anders hadden jullie deze viezigheid niet in jullie assortiment opgenomen. Heel erg jammer. Voor het overige was alles verder prima.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, zeer tevreden

Lavazzo bonenkoffie

Zeer snel geleverd en een prima service

prima service

perfecte en verzorgde aflevering , mis wel een kleine attentie

Goede lekkere koffie

Goede koffie voor een betaalbare prijs

Goede koffie

Voor een goede prijs kun je de beste koffiebonen kopen.

Tijdig geleverd, goed verpakt.

Mijn eerste bestelling is vlot verlopen, ben tevreden.

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl