Gewoon goed en bestelling cfm verwachtingen.

Bestelling was eenvoudig, levering was cfm verwachting na 2 werkdagen en de uvd is pas in 2021. Dus wat wil ik meer. De prijs was ook goed.

Goed en niet duur

de eigen merken zijn goed en zeker niet duur

Hele goede site en snel leveren. Top.

Heerlijke koffie en goede vlotte service

Bean great so far !

Excellent reliable service - big range of products - good prices - well packed and speedily delivered. I have used this supplier for several years and will continue to do so.

Totaal geen klagen

Prima service, snelle en correcte levering!

Zie hierboven, ben súper-tevreden.

Eerste bestelling ging vlekkeloos

Maandag besteld , dinsdag in huis ! Helemaal top.

Snelle afhandeling, voordelig geprijsd

Valt niks aan toe te voegen, helemaal top

Lekkerste koffiebonen voor prima prijs

Heerlijke crema. Perfect voor cappuccino.

Lekkere koffie

Ik zou graag zien dat jullie wat vaker een koekje komen brengen bij je buren op nr 16 b

TOP 5 STARS!!

I bought coffee from your for delivery to Denmark! And the package arrived very fast! *FAST DELIVERY/SERVICE* *GOOD PRICES* TOTAL 5 STARS FROM DENMARK!!!

snel en goed verpakt geleverd

Goede informatie wordt goed op de hoogte gehouden van zending

Supper servies

Besteld en rap gekregen en niet te duur

niks aan te merken op de service!!

Snelle levering. Leuk dat er wat extra gratis cups bijzaken!

Goede koffie voor een normaal bedrag

Gewoon een koffie winkel. Je kiest de koffie, je betaald, je kiest tussen 2 verf orders. deze betaal je zelf ongeacht hoeveel je besteld Ze sturen je de koffie op en dan is er nog iets met Dukaten die ze voor jou sparen maar dat wordt niet helemaal helder. wat kan je er nog meer over zeggen. het is niet dat zij de koffie planten of branden of iets dergelijks. Het is ook niet goedkoper als elders. ze verkopen gewoon koffie

Super service super koffie

Snel, goede service en heerlijke koffie

Breed assortiment en prima prijzen.

Wat fijn dat ik bij de Koffiepiraat alle smaken Dolce Gusto kan bestellen. Zelfs de Cortado in de caffeinevrije variant. Snel geleverd en als kadootje kreeg ik een flinke hoeveelheid Dolce Gusto cups om uit te proberen. Hoe leuk is dat! Ik blijf zeker bij jullie bestellen!

We zijn onze voorraad die wij nog hadden aan het opmaken maar dat is dezelfde koffie als die wij van jullie hebben ontvangen dus is het goed. De genoemde snelle levering vonden wij erg positief, binnen 24 uur hadden wij onze bestelling thuis.

Perfecte service en een mooie sortering

Zie mijn zin hierboven

Veel keuze, snel, betrouwbaar en.... lekker!

Veel keuze uit koffiebonen Wordt snel geleverd Levering en inhoud is altijd betrouwbaar Geven ook persoonlijk koffiebonen advies op basis van jouw wensen.

Goed en netjes zoals altijd!

Goed en netjes zoals altijd! Daarbij vrijwel de enige plek waar ik de gewenste koffiesoort kan krijgen.

Goedkoop en snelle levering

Ik zocht online en koffiepiraat was verreweg de goedkoopste. Daags na besteld te hebben was het al in huis. Top!

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl