Gemakkelijk bestellen en een snelle levering. Daarnaast een goede Prijs voor hun producten tov andere web shop's.

Over algemeen zeer goede service alleen jammer dat je geen bevestigingsmail krijgt als je wat gekocht heb en een mailtje wanneer de aankoop bij jouw thuis kan worden verwacht. Geeft een gevoel van of je wel of niet het goed heb gedaan je bestelling.

Betrouwbaar adres voor goede kwaliteit koffie voor scherpe prijs.

Snelle levering van goede kwaliteit koffie tegen marktprijs

super service levering!!

Super levering service alles top

Prima service, snelle levering en zeer goed in meedenken!

Na een bestelling, waarin ik koffiebonen vergeten was, dmv een telefoontje geregeld. Volgende dag was alles correct binnen.

Wat je bestelt krijg je netjes afgeleverd

Goed en snel

Heb deze schoonmaak en ontkalking tabletten voor mijn Miele koffie machine eerder gekocht. Voldoen uitstekend en zijn een stuk goedkoper en ook snel geleverd.

fantastisch

lekkere espresso en snelle levering

Lekkere koffie soorten voor een schepe prijs!

Ze hebben een ruime keuze van koffie voor een hele scherpe prijs!

Top assortiment tegen een scherpe prijs

Goed en uitgebreid assortiment, er worden ook regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Leuke acties ook. Snelle levering. Ik bestel al jaren bij ze en ben super tevreden!

Correcte en snelle levering.

Zie boven.

Ruim assortiment aan goede prijzen

Één minpunt: verzendkosten zouden vanaf een bepaald bedrag moeten wegvallen, zoals op vele online winkels

Fijne zaak

Al jaren bestel hier ik de koffie voor mijn moka expres. De koffie hiervoor heeft een speciale maling nodig en is niet overal verkrijgbaar. Bij Koffiepiraat voor prima prijs en altijd snel geleverd.

Alleen verzendkosten is niet meer van deze tijd, mogelijkoverstap naar andere partij. Vind dat je maar heel weing nuttigs van de geschenkducaten junt kiezen.

Goede kwaliteit tegen goede prijs

Goede kwaliteit van de producten tegen een goede prijs en snelle levering normaal. Nu duurde het langer dan een week maar dat kwam doordat dpd het pakje kwijt was.

sehr guter Service

Hat alles einwandfrei geklappt. Ware kam pünktlich an. Bin sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd po tijd en alles in orde

Goed en snel

zodra je besteld hebt krijg je gelijk reactie terug dat de order ontvangen is en wordt verwerkt en wanneer er bezorgt gaat worden

Prima service!

super

es hat alles bestens und schnell geklappt ich kann euch nur weiter empfehlen und werde selbst noch mal was bestellen

perfect

super lekkere koffie. leuke speciale dingen. kom er echt terug voor de volgende bestelling.

snelle levering, lekkere koffie

Alleen jammer van de verzendkosten, dat mag wel wegvallen na een bepaald bedrag. Het kan er ook net voor zorgen dat je dan meer besteld en dat is toch altijd gunstig voor Koffiepiraat.

Alles prima binnen en snel

Zie boven

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Hele goede kwaliteit/ prijsverhouding

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl