ESE pads besteld. Snelle levering en goed verpakt.
Beste Wilma, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Heb al enkele maal besteld en steeds tevreden, alleen vind ik het jammer dat ik bij bestelling van meer dan 100€ verzendingskosten moet betalen.
Beste Luc, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Het klopt inderdaad dat wij aan al onze klanten een bijdrage vragen in de verzendkosten, ongeacht de hoeveelheid zij bestellen. Dit doen wij uit het oogpunt van bewustzijn, duurzaamheid en onze zorgen om het klimaat. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
snelle levering top product goede aanbieding
Beste Anita, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Mooie prijs/kwaliteit. Snelle levering
Beste Gerard, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Leuke shop, makkelijk bestellen, goede prijs. Netjes verpakt. Snel geleverd.
Beste Martijn, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Keuze top. Bezorging top. Maar uiteindelijk valt de smaak van de door mij zorgvuldig geselecteerde koffiebonen nog tegen. Ik blijf zoekende naar de ideale koffieboon.
Beste Franc, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste koffie, aarzel dan niet om ons een email te sturen naar [email protected] met jouw voorkeur voor smaak, toepasselijkheid, crema enz... Wij vinden het zelf veel te leuk om op onderzoek te gaan naar de juiste koffie en helpen jou daarom graag verder. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Goede koffie, en onderhoudsartikelen, prima prijs en snel geleverd!
Beste Feike, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Al diverse maLEN BESTELD TEGEN EEN GOEDE PRIJS
Beste Peter, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
prima webshop, snelle levering, goede prijs voor mijn merk.
Beste Kees, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Correcte en persoonlijke aanpak van elke klant. De koffiepiraat staat steeds voor je klaar. Met duidelijke informatie. Top service...
Geachte mevrouw Meyvis, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Ik heb begrepen dat door de omstandigheden vanwege de wereldwijde pandemie, uw levering iets langer op zich liet wachten. Wij vinden dat erg vervelend, want wij begrijpen volledig dat zonder koffie deze situatie nog lastiger wordt en hopen dan ook dat u extra geniet van uw bestelling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Originele beoordeling
Op 19 april een bestelling geplaatst, nog steeds niet ontvangen. Na een herinneringsmail wel direct reactie gekregen. Probleem ligt bij dpd. Spijtig...
Ik raad deze winkel ten zeerste aan. Een zeer grote selectie. Het is moeilijk om één koffie te kiezen, daarom heb ik er twee gekocht en zodra ze voorbij zijn, kom ik zeker terug voor meer. Express levering. Ik zou aanraden.
Beste Sabina, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Mocht je hulp nodig hebben bij het zoeken naar de juiste koffie voor jou, aarzel dan niet om ons te emailen naar [email protected]. Wij vinden de ontdekkingstocht naar de lekkerste koffie zo leuk, dat wij anderen daar graag bij helpen. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering
Beste Wim, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
👍
Beste Paul, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Prima en snelle levering nette prijs. En product die de concurrent niet op voorraad had. Toch bij Koffie piraat kunnen schaffen.
Originele beoordeling
Prima en snelle levering nette prijs. En product die koffie voordeel niet op voorraad had.
Snel accuraat en vooral goeie prijs
Beste Lex, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Top bedrijf
Beste Agnes, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle service, lekkere koffie en een goede prijs!
Beste Britt, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Keurige levering
Beste Henk, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ik was op zoek naar koffiebonen voor goede koffie. Die bonen heb ik hier gevonden, en ik hoefde er niet lang op te wachten nadat ik het had besteld.
Beste Anna, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat jij jouw perfecte koffie bij ons hebt teruggevonden! Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Makkelijk, snelle levering.
Beste Barrie, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Alles zoals het hoort te zijn.
Goede site, snelle levering, prima verpakt. En de beste prijs. Niets aanpassen dus.
Beste Barry, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Prima prijs voor de koffie, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.
Beste Willem, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle levering tegen scherpe prijzen en goede kwaliteit
Beste Hans, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Een snelle levering en scherpe prijsstelling.
Beste Rob, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind jij het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl