geweldig

Zeer goed geholpen na een verkeerde zending!!

De max

Koffie (Crème o d’oro) die ik nergens anders kan krijgen. Goede en snelle service.

Ik ben erg tevreden over jullie

Hartstikke goed

Goede en snelle service

Vandaag besteld morgen in huis

Prima site, snelle levering.

Prima site, snelle levering en best een ruime keuze van ESE pads, alleen beetje jammer dat bepaalde soorten alleen in grote verpakking verkrijgbaar zijn... De prijzen zijn mijns inziens zeer redelijk.

Snelle levering!

Heerlijke Koffie / Prima service en levering!

Bestellen Snel ontvangen Lekkere bak koffie.

Lekker

Het is een lekker koffie en het smaak goed

Erg makkelijk en snelle levering!

Snelle levering! Goede service, makkelijke website!

Vlotte levering

Een prima shop, een grote assortiment voor koffie en onderhoud

Goeie koffie voor een prima prijs.

Altijd snelle levertijd, Nooit problemen met de koffie, topping en choco. Beperkte bestelhoeveelheid mogelijk.

Snel bezorgd!

Ondanks deze tijd toch snel geleverd!

Goed, beter, best, goedkoop en supersnel geleverd.

Excellent !!!!!

Geweldig vlugge service

Bestelling wordt vlug uitgevoerd, mijn koffie keuze erbij

uitstekend!

waarom niet incl verzendkosten boven 100,- euro?

Snelle levering. Kwaliteitsproduct

Eén van de enigen die mijn favoriete venetiaanse koffie (caffe del doge) kon bezorgen. Een stuk beter dan alle nespresso's bij mekaar

In een woord , Prima

Snel en makkelijk om product op site te vinden .

Goed en snel

Prima service snelle levering

Goede prijs voor top koffiemerken

Ik bestel altijd dolce gusto en meestal meerdere pakken van verschillende smaken. De website is mooi en overzichtelijk, bestelling heb je heel snel in huis, een aanrader om hier te bestellen

It's so much fun to make this little luxury in my daily life!

I never would have had a chance to try so many different coffees--it's so great to enjoy this!!

Helemaal top

Goede en snelle service, komen goed hun afspraken na

goede prijs kwaliteit en snelle bezorging

wordt precies nagekomen wat je vraagt snelle levering goede prijs kwaliteitsverhouding

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl