mijn ervaring is prima. bestellen gaat gemakkelijk en de levring is snel.

Vlotte levering, goed assortiment

Prima koffie - snelle levering

Bestellingen worden snel doorgevoerd. Goede keuze uit koffiebonen.

Snel als altijd

Alles netjes en op tijd aangekomen.

Altijd op tijd gestuurd

Goede kwaliteit prima service Snel geleverd

Goed assortiment voor een goeie prijs.

De enige winkel in Nederland met een ruim assortiment ESE pads. Goed geprijsd en snel geleverd.

Goede en snelle service 😃👍

Snelle levering en goede producten

Gewoon goed

De spullen zijn goed van prijs en gewoon goed.

Snel en gemakkelijk besteld en snel geleverd door dpd

Altijd goed zeer tevreden diverse familie leden bestellen ook o,a in Naarden

Jammer dat je niet voor kortingen of gratis verzenden kan sparen. De cadeaus die je voor de spaarpunten kan krijgen zeggen mij niets.

Eerste indruk

De 1e indruk is goed, maar of de kwaliteit hetzelfde is als het origineel (Jura/Claris) kan ik pas beoordelen als ik ze ook daadwerkelijk gebruikt heb. Heb net mijn laatste Claris filter en Jura reinigigs tabs verbruikt, dag later kwam de bestelling binnen, dus dat is al zeker top!! Nu hoop ik dat ik tzt de bestelde artikelen ook van een eerlijke review kan voorzien.

Prima leverancier van koffie- en theeproducten

Ruime keus in producten en senl geleverd

Onze favoriete koffie binnen 24 uur

Op Google tegen gekomen en meteen 4 kg lavazza gekocht

Snelle levering top

Ongelooflijk snelle levering. In late middag besteld, Morgen na de middag (naar Belgie) geleverd. Keurig en netjes gepakt. Jarenlang trouwe en content klant!

Zeer snelle levering

Snelle levering, heerlijke koffie

top levering

lekker een bakkie in de ochtend volle smaak gewoon heerlijk

Goeie producten. Ruim assortiment.

Top.

Zeer vlug geleverd, verpakking ook top

Goed!

De site is makelijk en overzichtelijk. Vorige bestelling blijft staan die kan je dus weer gebruiken. Ik heb al verschillende keren besteld en de volgende dag word het bezorgd! Ik ben erg tevreden 😀

Groot assortiment, snelle service, top.

Wij bestellen nu al meer dan 5 jaar onze koffiebonen bij KoffiePiraat.nl, en al die tijd zijn we heel tevreden over de service. Je hebt de koffie heel snel in huis en we zijn al jaren fan van de Lavazza koffiebonen.

Ik heb een goede ervaring met Koffiepiraat en heb jullie al meerdere keren aangeraden bij familie en vrienden. Ik ben een zeer tevreden klant.

Goed,snel,aanrader

Snelle levering,uitgebreid assortiment Goede klantenservice.

Goede prijzen snelle levering

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl