Goede kwaliteit koffiebonen van fijne merken. Bij ontvangst van de doos met zakken bonen bleek er 1 zak gescheurd welke de koffiepiraat onmiddellijk zonder vragen heeft vergoed. Zulke service kom ik niet vaak tegen.

Goede website, veel keus en toch overzichtelijk. Supersnelle afhandeling en prima levering.

Prijs pret verhouding en de snelle bezorging zijn prima

Heb 2 maal een bestelling geplaatst. Ben over de uitvoering zeer tevreden.

Ben vooral blij met de keuzemogelijkheden voor ESE pads voor mijn beproefde Quick Mill espresso apparaat.

redelijk soms snap ik het niet

ik doe een bestelling redelijk groot dan krijg ik de zelfde dag mailtje dat als je een bestelling doet (35 euro)je een zonnebril er bij krijgt ik krijg 2 dagen bestelling binnen niets er bij en dat omdat je een paar uur eerder besteld hebt ?? nou interesseert me die zonnebril helemaal niets maar klantvriendelijk ? en dolce gusto heeft regelmatig aanbiedingen die een stuk goedkoper uitvallen en dan bestel ik toch bij jullie

Goede snelle levering

Snelle levering, duidelijke berichtgeving, goede verpakking👍

Heb mijn bestelling is netjes optijd binnen en alles is makkelijk op de site te vinden

perfect

Beste deal voor je koffie

De koffiepiraat is zeer concurrerend met haar prijs ten opzichte van andere aanbieders . Het service nivo is prima ! Snelle levering.

Mooie prijs en snelle bezorging

Overal op internet rondgekeken maar de Koffie Piraat is het voordeligst.

Beste prijs

Eerste instantie verkeerde koffie op gestuurd. Na mijn mail gelijk excuses en de dag er op de juiste koffie we kregen een lekkere zak koffie snoepjes voor het goedmakertje.

Goede koffie voor een goede prijs.

Twee positieve punten zijn de vlotte behandeling van de bestelling en het hergebruik van verpakkingen.

Snel handig en kwaliteit

Snelle levering van kwaliteits producten

Tevreden

Snelle en zorgvuldige levering. Duidelijk website

Snel en altijd goed!

Snelle en goede service, goede koffie en altijd netjes en hygiënisch verpakt. Complimenten!

Supersss

Goede service Veel koffie keuze Top

Veel producten, goedkoper dan supermarkt. Snelle levering.

Netjes geholpen

Netjes geholpen en goede levering

Snel en concurrerende prijs

Snel geleverd en concurrerende prijs. Milieubewust door hergebruik van verpakkingsmateriaal.

Snelle bezorging, veel keuze uit koffie en pakketten.

Snelle service prima spullen

Snelle service prima spullen

goede koffie en snel en netjes bezorgd

Ik heb al jaren dezelfde koffie die niet overal te koop is. Bij koffiepiraat het goedkoopst en altijd netjes op tijd bezorgd.

bestelling onderhoudsmiddelen koffie automaat

makkelijk te bestellen en snelle levering

Koffiepiraat heeft een groot assortiment en precies de koffie die ik nodig heb. En supersnelle levering. Ga zo door.

Perfecte prijs en service

Precies wat ik zocht en volgende dag in huis! Klasse hoor! Ik wens jullie ruime wind🏴‍☠️

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl