goede snelle service

goede snelle service

Snelle levering en goede prijsverhouding

Ontkalkings tabletten snel besteld en zeer snel geleverd. Kwaliteit is goed, evenals de prijs

Goede en snelle service

Heb al meerdere malen bij de koffie piraat besteld, ben echt tevreden qua prijs kwaliteit verhouding en niet te vergeten de service is super.

Vlug ontvangen

Vlug ontvangen en netjes verpakt. Toppie

Efficient, snel en behulpzaam

De website is top door herhalingsorder button, gisteren koffie besteld vandaag in huis! Verbeterpunt: meer aandacht voor wat te doen met dukaten....

Bestel vandaag morgen thuis

Doen wat beloofd wordt

Helemaal top, dank jullie wel !!

Goede service. Snelle levering

Ik ben een heel tevreden klant. Bij mijn vorige bestelling had ik een probleempje, met hulp van de vriendelijke dame van de klantenservice was het snel en goed opgelost. Ik raad jullie zeker aan bij mijn vrienden en kennissen

verzending en kosten daarvan kunnen beter

Ik heb 30 pillen besteld. Deze komen aan in een plastic potje, met daarin een aantal opvul dingetje. Dit kan niet door de brievenbus. Mijn advies is om deze anders te verpakken, en wel in een plat kartonnen doosje. Voordelen: goedkoper. past door de brievenbus bij niet thuis: hoeft niet afgegeven te worden bij de buren bezorger hoeft geen kaartje te schrijven ik hoef niet op het aangekondigde tijdstip thuis te blijven. Over het product en de snelheid van leveren heb ik geen problemen, wel vind ik de verzendkosten, behandelkosten van 4.95 vrij hoog. Wellicht mede door bovenstaande opmerkingen. ik ben benieuwd of hier op wordt gereageerd door u.

Snel

Goede selectie koffie, snelle levering!

Snelle levering en goede prijs bij afname meerdere blikken Illy-koffie.

Super easy!

Awesome web experience, super easy! Very quick delivery!

Goede service.

Bestelling ging gemakkelijk en was snel geleverd. Wel had ik bij de mars dolce gusto 2 kapotte cups erin zitten. Jammer aangezien het zo prijzig is, maar dat kan gebeuren. Verder prima shop en we zullen zeker vaker bestellen!

blij verrast!

Kwam de site van KoffiePiraat toevallig tegen en besloot meteen maar wat onderhoudsproducten te bestellen. Prijzen zijn netjes, levering ook + snel en indien nodig zijn ook originele merkspullen hier te bestellen. Ik heb bijvoorbeeld een origineel Claris waterfilter nodig voor mijn Jura, imitatie pakt het ding niet vanwege de chip die erin zit. De filters van Koffiepiraat worden verkocht als origineel Jura en zijn dit ook. Mijn machine accepteert deze probleemloos.

Top levering

Snel en goed

Makkelijk besteld, snel geleverd

Goedkoper dan originele reinigingstabletten.

Tevreden

Gekregen wat we besteld hadden. Jammer een dagje te laat maar daarvan op de hoogte gesteld door de piraat. Tevreden en zullen zeker vaker bestellingen doen

Gunstig geprijsd en snel geleverd

De door mij bestelde ontkalkings- en reinigingstabletten kosten een fractie van de originele SIEMENS tabletten en ik merk vooralsnog geen verschil in resultaat.

Goede snelle service

100% klantgericht!

Lekkere koffie voor een nette prijs. Foutje van mij (iets vergeten te bestellen in alle haast) hebben ze netjes op weten te lossen zonder extra kosten. Zou hier zeker weer bestellen!

Uniek assortiment

Prima website, snel te bestellen en snelle levering. Goede prijzen voor ons favoriete merk Hausbrandt.

mooie prijs snelle levering

als het nergens meer te verkrijgen is heeft Koffie Piraat nog genoeg voorraad . prima service snelle levering

Dying and going to coffee heaven

Since getting my last shipment, I cannot drink coffee without an eye patch and a parrot on my shoulder. Coffeegasm!

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl