Top! Supersnelle levering.

Bestelling koffie PRIMA

Mijn ervaring met bestellen van koffie was uitstekend. Levering snel en goed.

Goede prijs snel bezorgd gewoon top

Logische website, veel keus, goede prijs en kwaliteit Kortom fijne shop

Alles prima verzorgt

Snelle levering Top

Snel en nette levering

Prima ervaring, snelle levering, stevig verpakt. Bestel er graag nog eens.

Zeer snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Voldoet aan de verwachtingen.

Perfectico

Bestelling snel verwerkt en verzonden en volgende dag genoot ik al van heerlijke chocolade melk

snelle service

Korrekt afgehandeld

Aanbeveling

Prijs prima, product goed, trage levering

Bij xx een Jura koffiezetter besteld. De waterfilters waren op bij deze aanbieder, daarom deze op hetzelfde moment bij Koffie Piraat besteld. Apparaat was de volgende dag binnen, de bestelling van Koffie Piraat 3 dagen later.... Op zich geen ramp, alleen verwacht je dat tegenwoordig niet meer. Beiden bezorgd door post.nl dus dat kan het punt niet zijn.

toppie

snelle verzending, goede (tel.) info (ook als je vragen hebt). een plek om terug te komen. oh ja... cijfer 8 omdat ik geen 10 geef ;-)

Prima en snelle service

Makkelijk bestellen, snelle levering van Dolce Gusto producten

Mijn leverancier van Diemme Doro. Scherpe prijzen, snelle levering. Voor mijn zijn jullie de benchmark. Perfect. Houden zo!

Fantastic

Snelle levering, hebben ze nog niet geprobeerd omdat het voor tiener kids advend calendar zijn. Zal zeker meer bestellen :)

Super bedrijf

Makkelijke site, simpel bestellen.

Snelle levering en goed verpakt. Scherpe prijzen. Zal KoffiePiraat zeker aanbevelen

topklasse

mijn bestelling de volgende dag al in huis top service

Zeer snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat :-)

Vlotte levering,voldoende assortiment en scherp geprijsd.

Zeker de moeite waard om site te bezoeken(en bestellen)

Snelle bezorging en scherpe prijzen

Echt aan te bevelen

Snel bezorgd, heerlijke koffie.

snel en correct geleverd

eerste maal, was uitstekend

Leuk om speciale producten te vinden bij jullie!

Ik bestelde de chocomelk versie van Twix, Mars en Milky Way. Deze waren zo lekker! Blij dat jullie een Belgische klant kunnen verbinden met deze producten. Deze zijn in Belgïe beperkt/niet aanwezig volgens mij.

Enorme klantbeleving ervaren. Correcte communicatie en afhandeling. Perfecte verpakking. Goede producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor mij een heel betrouwbare partner.

misleidend

er staan op meerdere pakken 16 cupjes. staat niet bij dat je er 2 voor 1 kopje nodig hebt en je het dus net zo goed in de winkel kan kopen. wel smaken die ze niet in de winkel hebben. levering was ook een dag later als wat er stond, maar dan nog was het wel snel.

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl