Snelle levering, alleen geen THT op pakken koffie

Snelle levering, alleen geen THT op pakken koffie ( Diemme Oro )

Echt een aanrader

Zeer snelle levering en eindelijk ook eens smaken die je niet overal vindt! Helaas was 1 doosje koffie helemaal open maar de inhoud klopte wel dus hopelijk was dat gewoon een keertje dikke pech.

Alles perfect in orde

Site vind ik duidelijk je moet alleen altijd even goed kijken of alles in je winkelwagen zit dat gaat no wel is mis. Snelle levering

Duidelijke site en afhandeling verloopt perfect!!

snelle levering en scherpe prijs

Levering snel en conform afspraak en tegen een scherpe prijs!

snel, accuraat en niet duur

Hele goede en lekkere koffie

Heel makkelijk om wat lekkers te vinden. Betrouwbaar en voor fijne prijs. Kreeg het netjes op tijd de volgende dag bezorgd en bestelling was ook goed ingepakt zodat alles heel blijft.

De bestelling was goed aangekomen.

Top service, best coffee!

What an easy way to add a bit of luxury in my life--I love coffee and now I have the best right in my kitchen!

Prima.

Heb nog maar 1 keer besteld maar dat is heel goed gegaan, dus ik zal vast nog eens bestellen.

Snel, lekker en voordelig!

Snelle levering, heerlijke koffie voor een lage prijs, hartelijk dank Koffie Piraat!

goede keuze van producten, snelle levering!

Ik heb hier veel verschillende soorten van dolce gusto koffie gevonden, en ze zijn super snel bezorgd!

Snel besteld - Snel geleverd

Goede keuze te maken, goede prijzen, snel besteld en snel geleverd.

Prima site en goed bestelproces

Prima geen opmerkingen

super service // DPD opvolging slecht

super service behalve het opvolgen via dpd lukte niet. De link in mijn bestelling was niet dezelfde als die van dpd. Maar dat heeft dan weer niets met jullie service te maken; maar wel aan te passen/op te lossen.

Snelle service voor een goede prijs

Toevallig ontdekte ik Koffiepiraat door het aanbod. De combinatie van een ruime keuze, een goede prijs en het snelle leveren maakt Koffiepiraat een prima keuze!

Lekker ruime keuse

Was snel binnen

Goeie service, snelle levering

Snel in huis, kon gauw van mijn speciale koffie genieten, en niet duur.

Heerlijke koffie

Van een vriendin uit Italië en pak koffie gekregen. Deze koffie was zó lekker dat ik op zoek ben gegaan naar dezelfde, en tot mijn vreugde gevonden bij de koffie piraat, en ook nog voor een hele mooie prijs! Bestelling geplaatst en binnen een dag binnen. Ik ben er helemaal blij mee!

So far so Good

had recently 1st order.. so far so good.. Currently I am forming a 2nd order for different coffee brands. Meanwhile, was very much disappointing with Pellini and Lavazza Terra, but its nothing to do with Koffie Piraat service. Would be better to promote your customers to leave more comments for each coffee bought and used.

Precies zoals het hoort

Ik heb geen nare ervaring gehad. Er is duidelijk gecommuniceerd via de mail. Volgende dag was mijn pakket binnen. Het werd in een niet te grootte doos ingepakt, wat fijn is voor het milieu. Ik ben zeer tevreden over het product en de levering.

Helemaal dikke prima!

Snel geleverd, thee is lekker! (want dat hebben ze gelukkig ook!)

Keurig en snel afgeleverd.

Heerlijke koffie die niet overal te bestellen is.

Super service

Blij dat ik KoffiePiraat.nl tegen ben gekomen. Bestelling kwam keurig netjes aan. Wel 2 tips: 1. Ik ontving helaas geen track en trace code van DPD (ook niet in de spamfolder) 2. Wanneer je een nieuwe klant bent kun je het beste eerst even een account aanmaken en dan bestellen i.v.m. spaardukaten die je krijgt. Helaas ben ik daardoor mijn dukaten misgelopen, omdat ik na/tijdens het bestellen geen account kon aanmaken (optie).

the delivery was fast, price good, everything was perfect

Very easy to order, fast delivery at decent price. I did not taste the coffee yet, but I sure that is super

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl