De producten snel ontvangen en erg goedkoop.

Goede service, snelle levering. Heerlijke koffie

We hadden de koffie besteld en al heel snel in huis. Koffiepiraat heeft een rukme keuze kwaliteits koffie. Ben zeer tevreden.

top

top service ook bij het oplossen van een door mijzelf veroorzaakt probleempje!

Prima levering

Overzichtelijke website goede prijs

maakt afspraak waar !

Woensdag besteld en Donderdag in huis !

super snel!

dinsdag besteld en woensdag in huis! perfect!

Goede schoonmaak producten voor een scherpe prijs

Snel, makkelijk, scherpe prijs

Helemaal top

Maandag besteld dinsdag in huis

Zeer snel en netjes bezorgd.

Voor onze dochter hebben we de chocolademelk cups besteld.ik zelf heb ze nu voor het eerst geproefd,ze smaken héérlijk. Met vriendelijke groeten Cobie

vlotte levering

schoonmaaktabletten waren zeer de volgende dag in huis

Goede service voor een goede prijs

Ruime keuze en snelle levering

We hebben een nieuwe dolce gusto gekocht. Dus gingen opzoek naar de capsules. Al snel kwamen we uit bij koffiepiraat. Enorm ruime keuze tegen goede prijzen. Bestelling was ook compleet en snel geleverd. Hier gaan we zeker meer bestellen!

Snelle en goede service

Snel geleverd en goede producten!

Gewoon goed

Betalkd en geleverd zoals het hoort

Prima ervaring, zeker een aanrader

Heldere website, nette levering

snel en goede kwaliteit.

Tabletten en andere schoonmaak spullen voor mijn apparaat gekocht. Net zo goed als orginele spullen maar een stuk goedkoper.

Aanrader

Mijn ervaring: snelle levering, scherpe prijzen!

Stipte, prima levering

Vlotte no nonsense afhandeling van de bestelling. Aanradertje!

uitstekend

ze doen wat ze beloven

Goede service!

Fijne webshop. Ruime keuze aan dolce gusto cups (ook die niet verkrijgbaar zijn in de winkels). Producten waren netjes verpakt. Kortom; een aanrader! Bedankt koffiepiraat!

super

voor de eerste keer besteld je wordt heel de tijd goed op de hoogte gehouden en was super snel binnen.

Eerste bestelling en zeker niet de laatste!

Mijn eerste bestelling zeer makkelijk besteld en snel geleverd. Aanrader!

Goede webshop

Snelle levering, goede prijzen en alles op voorraad

Heb nu me koffie en ijs koffie de late zee blauw zo lekker🤩 de ijs koffie cholade wat ik al heel lang op zoek was is zekker niet duur .zou zekker vaaker bestel

gewoon super

Heb de heerlijke koffie siropen besteld, en meteen de volgende dag al binnen. En ze zijn dan ook heerlijk in de koffie! IK bestel alleen nog maar bij koffiepiraat, zelfs de prijs was goedkoper dan op andere sites.

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl