Snelle levering en top producten!

Waren op zoek naar amandelsiroop. En dat is gelukt. Heerlijk.

Goed en snel

Besteld en dag later in huis. TOP

Correcte en snelle levering

We moeten het nog uitproberen/gebruiken

Super, snel en netjes!

Koffie bestellen gaat super via de site en alles wordt snel en netjes geleverd!! En heerlijke koffie:)

Website helder en makkelijk te zoeken naar producten

Genoeg keuze Volgende dag bestelling thuis ontvangen Uitstekende service

Keurig netjes

Koffie bestellen gaat makkelijk via de site en alles wordt snel geleverd dus we hoeven nooit lang zonder te zitten

Snel en in orde!

Zeer snelle levering, volgende dag al in huis. We hebben er ook een gratis zakje vol dolce gusto-cups bij gekregen om te proberen. Super!

Snelle levering, goede producten.

Inmiddels 2 jaar klant. Bestelling is altijd de volgende werkdag in huis. gerecyclede doos is een pluspunt. Regelmatig leuke attenties er bij (zonnebril, tas, probeerzakje met verschillen de smaken koffie)

snel en goed

Eerste levering gehad, snel en zoals besteld. Assortiment heeft goede goed geprijsde koffiemerken die wat minder bekend zijn.

Helemaal prima!

Snelle levering, goede producten!! 👍

Lekker en snel

Was er de volgende dag al, goed verpakt. Veel keuze en allemaal erg lekker.

Super makkelijk besteld en snel in huis

ik ben tevreden over de levering

Veel keus, besteld, dag erna al binnen! ook aantal monsters van andere smaken toegevoegd. leuk!

Mijn bestelling was goed verpakt. Alleen jammer dat er geen afhaallocatie gekozen kan worden

Prima service.

Het bestelde helemaal oké. De bezorging heel slecht. Heel goed opgepakt door Koffie Piraat.

Heel goed!

Koffiepiraat heeft als weinigen "mijn" koffie in Nederland. Ze reageren op mail met vragen snel en professioneel. Gewoon heel goed!

Snelle en goede levering!

duidelijke website, word snel verzonden, goederen zoals omschreven

Alle smaken snel geleverd

T enige minpuntje zijn de bezorgkosten, maar omdat je die altijd (!!) betaald, kunnen de prijzen vd koffie zo laag zijn. Verder n supersnelle levering👍

Groot aanbod uitstekende koffie voor een redelijke prijs.

...

Heerlijke koffie, snelle levering, mooie prijs!

Besteld, volgende dag levering, heerlijke koffie tegen prima prijs!

Geweldige snelle bezorging

In Duitsland heerlijke thee gekocht, maar in de Nederlandse winkels niet te koop. Gezocht op internet en ik kwam uit bij de Koffie Piraat. De prijs is ook gunstig, niet veel hoger. Zondagavond besteld en dinsdagochtend al in huis. Compliment.

Snelle levering en goedkoop!!

De goedkoopste, niets op aan te merken

De goedkoopste, niets op aan te merken

Makkelijk, goedkoop en snel lekkere koffie in huis

Prima service, lekkere koffie voor een mooie prijs!

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl