Bestelling correct en snel uitgevoerd en geleverd.

Goede prijs snelle service

Snelle service/levering. Prijs ook goed.

Goede producten voor een nette prijs

Producten, communicatie en prijzen zijn allen oke. Enige puntje van kritiek is dat ze je de keuze geven om de artikelen speciaal op zaterdag te laten bezorgen en dat ze vervolgens op woensdag aan de deur staan. Die keuze schrappen voorkomt teleurstelling.

Alles goed. Wordt ook aan het milieu gedacht.

Ik kreeg mijn bestelling in een doos die al gebruikt was. Dat vond ik niet erg. Scheelt weer een boom om het maar zo te zeggen.

Goed op tijd kwaliteit

De levering was keurig en alle dozen goed verpakt en prijzen billijk

Super snel, heerlijke koffie

Binnen een dag werd mijn Molinari Platino thuis gebracht. Hoe snel wilt u het hebben. Prima bedrijf.

Levert netje en goed prijs maar niet altijd goede info

Levering kwam netjes op tijd en nette prijs. Maar waardering verlaagd omdat bij Pellini top werd aangegeven bonen biologisch gecertificeerd zijn. Dat staat niet op de verpakking. Dus ben toen ook bij site van Pellini gaan kijken en daar staat het ook niet. Ze hebben wel een biologische variant maar dat is niet de top.

Great service

Excellent selection and great service. Quick delivery

goed verzorgd

komt prima verpakt binnen.

Altijd correct, voor een goeie prijs.

top

Lekker koffie, communicatie en bezorging goed, zeer tevreden..

Lekker koffie.

Hoe verzorgd

Goed en goedkoop product met snelle levering

De reinigings- en ontkalktabletten van Koffiepiraats eigen merk voor de JURA koffiemachine werkt prima.

Excellent

Makes very nice chai lattes, even using oat milk

Ruime keus, accurate bezorging

Super bedrijf, altijd correcte en tijdige levering!!

Goede producten, snelle levering

Goede producten en snelle levering. Eenvoudig te bestellen

Snel geleverd, goede producten!

Bestelling snel geleverd met de juiste producten. Topservice en goed verpakt.

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Prima Internetwinkel

Snelle levering, zonder gedoe

Goede koffie, snel bezorgd

Kwaliteit koffie is prima, prijs beter dan in de supermarkt, de bezorging is snel en adequaat. Puntje is wel dat er consequent iets te weinig koffie in de pakken zit: op een pak van een kilo varieert dat van 40 tot 80 gram (dus 4% - 8% te weinig)

Kunnen leveren wat ik wil en is snel binnen.

Werkt goed en de specifieke cups die ik wil gebruiken kunnen zij leveren. Wat niet het geval bij andere sites of supermarkten. En de bestelling is binnen een paar dagen geleverd.

Prima service snelle levering

Ruime keuze en heerlijke koffie

Over Koffie Piraat B.V.

Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl