Beste Tinus, Dank je wel voor de beoordeling, hopelijk werken de Hikmicro Pocket2 en Birdy DST100 zoals verwacht. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. mvg Bouwlasersonline
Beste Roeland, Dank je wel voor de beoordeling, hopelijk houdt de CCL260G het nog lang vol, ander helpen wij je graag met persoonlijk advies. mvg Bouwlasersonline
Beste Rob, Dank je wel voor de beoordeling, hopelijk werkt de ontvanger zoals verwacht. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. We kunnen eventueel ook de laser in de loop van de tijd een keer kalibreren. mvg Bouwlasersonline
Beste Roel, Dank je wel voor de beoordeling, hopelijk bevalt de Birdy CL360-3G nog steeds. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. mvg Bouwlasersonline
Kära Joachim, Tack så mycket för recensionen, om det finns något annat vi kan hjälpa dig med, vänligen meddela oss. Med vänliga hälsningar Bouwlasersonline
Beste Mark, Hartelijk dank voor de beoordeling, mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. mvg Bouwlasersonline
Beste André, Dank je wel voor de beoordeling, mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. We kunnen eventueel ook de laser in de loop van de tijd een keer kalibreren. mvg Bouwlasersonline
Beste Raymond, Fijn dat het probleem zo is opgelost, mocht je de laser een keer willen laten keuren, dan weet je ons te vinden. mvg. Bouwlasersonline
Beste Cees, Hartelijk dank voor de beoordeling, mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. We kunnen eventueel ook de laser in de loop van de tijd een keer kalibreren. mvg Bouwlasersonline
Beste Irtas, Fijn om te horen dat het bevallen is. Mochten wij jullie nog ergens mee kunnen helpen of zijn jullie nog naar iets op zoek? app, bel of mail ons dan en we gaan ons best doen om jullie verder te helpen. mvg Bouwlasersonline
Beste Emiel, Dank je wel voor de mooie beoordeling, tijdens de controle van het prisma ging er inderdaad iets fout. Gelukkig viel de levertijd mee, hopelijk is verder alles naar wens verlopen. Mochten er nog vragen zijn , je weet ons te vinden. mvg Bouwlasersonline
Beste Tony, Hartelijk dank voor de beoordeling, hopelijk bevalt de HL700. Mocht er nog iets zijn? bel, whatsapp of mail ons, wij zullen zo goed mogelijk proberen te helpen. mvg Bouwlasersonline
Beste Jan, Dank voor de super beoordeling, hopelijk doet de laser het nog lang met de nieuwe accu. Mocht er een kalibratie nodig zijn, dan horen wij dat graag. mvg Bouwlasersonline
Beste Albert, Nog veel plezier van de mooie Levelfix, mocht je nog vragen hebben stel ze gerust. mvg Bouwlasersonline
Beste Joost, Goed om te horen hopelijk bevalt de Depthmaster. Mocht er iets zijn, dan horen wij dat graag. mvg Bouwlasersonline
Beste Wim, Soms vallen dingen goed samen. Veel plezier met de Levelfix actie set! Mochten er nog vragen zijn of service nodig zijn voor de laser, dan weet je ons te vinden. mvg Bouwlasersonline
Beste Silvio, Fijn om te horen dat de Birdy X2G bevalt! Mocht er nog iets zijn, dan kun je ons altijd bereiken via app, mail of telefoon. mvg. Bouwlasersonline
Beste Johan, Fijn om te horen dat je alles hebt kunnen vinden op de shop. Mocht je naar iets op zoek zijn en het staat er niet op, app, bel of mail ons dan en we gaan ons best doen om je verder te helpen. mvg. Bouwlasersonline
Beste Fred, Wat vervelend dat het niet duidelijk was over de incl/excl BTW prijzen. Wel fijn dat mijn collega zo goed geholpen heeft. Hopelijk heb je nog lang plezier van de Topcon, je hebt wel een mooie set zo. Mochten er vragen/problemen zijn, dan kun je altijd langskomen. mvg. Bouwlasersonline
Beste Jos, Hartelijk dank voor de beoordeling! We blijven ons best doen. Veel succes met de CR700, mochten er nog vragen zijn of service voor de laser, dan weet je ons te vinden. mvg Bouwlasersonline
Beste Ronny, Fijn om te horen dat mijn collega's je goed hebben geholpen. Veel plezier van de ADA. mvg. Bouwlasersonline
Beste Kathleen, Super dat alles goed is gegaan, succes met de meetstickers. De Sokkia meetstickers op vel zijn niet meer te bestellen, het aantal vellen dat wij nog op voorraad hebben zijn de laatste uit de voorraad bij Topcon/Sokkia. mvg. Bouwlasersonline
Beste Karel, Altijd fijn om te horen als het goed verloopt. mvg. Bouwlasersonline
Beste E. Van Egmond, Verzendkosten zijn wellicht wat hoger, maar dat is te verklaren. Wij hebben na een aantal problemen besloten alles aangetekend met waarde te versturen. En niks meer per brievenbus post of brievenbus pakket. En iemand die pakketten inpakt is tegenwoordig ook niet meer gratis. Dus vandaag hanteren wij bij bestellingen onder de € 50,- excl. BTW binnen NL en BE € 10,- verzendkosten. Uiteraard mag u het ook komen ophalen, dan betaald u geen verzendkosten en krijgt u ook nog een bak verse koffie of thee. mvg. Bouwlasersonline
Onze producten en accessoires inspireren al jarenlang professionals. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak, waardoor wij innovatieve producten leveren waar klanten echt om vragen. Wij bieden oplossingen van hoge kwaliteit waar professionals van op aan kunnen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.