Beste Sandra, Was ons een genoegen om jullie alles uit te leggen. Hopelijk tot de volgende keer, mochten er nog vragen zijn, dan weet je ons te vinden. Groeten Team Bouwlasersonline
Beste Dirk-Jan, Dank je wel voor de mooie feedback, veel succes met de X4. Mocht je nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. Groeten Team Bouwlasersonline
Beste Valentijn, Was weer een waargenoegen, hopelijk hebben wij al je vragen kunnen beantwoorden. Mocht er toch nog wat zijn, je weet ons te vinden. mvg Bouwlasersonline
Barco, Dank je wel voor de feedback, we blijven ons best doen. mvg Bouwlasersonline
Beste Stefaan, Hartelijk dank voor de feedback, wij blijven ons best doen. Mocht u nog iets voor reparatie hebben, dan helpen wij u graag. Zijn er toch nog vragen, dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Beste Arjen, Top om te horen, dank je wel voor het mooie reactie! Veel succes met de spectra set, mocht er iets zijn dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Beste Martijn, Dank je wel, dat is wederzijds. Tot de volgende keer, mocht er iets zijn dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Beste Jeroen, Hopelijk werkt alles naar wens, mocht er nog iets zijn waarbij wij je kunnen helpen, dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Beste Jos, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij proberen altijd tijd vrij te maken als er iemand komt om hen zo goed mogelijk te informeren. Veel plezier met de Lino, mocht je er nog vragen over hebben dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Dank je wel Ben, Tot de volgende keer Het team van Bouwlasersonline
Beste Jarno, Goed om te horen dat alles goed is aangekomen. Veel plezier met de Levelfix CL618R, mocht je er nog vragen over hebben dan kun je ons altijd bellen. Het team van Bouwlasersonline
Beste Wim, Excuus voor het vergeten van de batterij. Alle refurbished ontvangers worden bij ons opgeborgen zonder batterijen, omdat wij niet weten hoelang deze op de plank blijven liggen. Normaliter wordt er nieuwe batterijen in de ontvangers gedaan op het moment van verzenden, er is echter in dit geval niet goed genoeg op gelet. Ik zal het doorgeven aan afdeling logistiek dat zij hier beter op letten in de toekomst. Hopelijk maakt het zakje snoep het voor nu even goed. mvg. Vincent Bouwlasersonline
Beste Kristof, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! mvg. Bouwlasersonline
Bart, dank je wel. We doen ons best
Onze producten en accessoires inspireren al jarenlang professionals. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak, waardoor wij innovatieve producten leveren waar klanten echt om vragen. Wij bieden oplossingen van hoge kwaliteit waar professionals van op aan kunnen.