Goede en snelle service

Na een goede aanbieding, goed en snel zaken gedaan. Volgende dag al bezorgd. Gewoon zoals het hoort.

Super snel geleverd

Verbaasd over de snelheid waarmee geleverd werd. Heel fijn :)

Top regeling met deze firma

Top apparaat

In de avond besteld en de volgende dag al geleverd, super snelle service.

Het toestel om snel en gemakkelijk juist te werken

Vergemakkelijkt het gewone waterpas werk! Enorm meer mogelijkheden en tijdwinst met uitpaswerk!

Duidelijke website, eerlijke prijs, snelle levering.

Duidelijke website, eerlijke prijs, snelle levering.

keurig en snel geleverd

Wederom een goede ervaring,

Verzendkosten was niet helemaal duidelijk. Op site staat >50. Echter bij bestelling boven 50 stond het toch nog op de order. Gekozen voor ophalen en uiteindelijk is het toch verstuurd zonder kosten. Prima natuurlijk.

Goeie service

Artikel was voorraadig, 2 dagen later thuis geleverd. Top service

Fantastisch product

Heb een Nero statief besteld en binnen no time ontvangen. Het statief van minimaal 60 cm hoog werkt enorm makkelijk en vraagt weinig opbergruimte. Geweldig.

Na telefonisch contact te hebben gehad en een goed advies gesprek hebben ze mij uit de brand geholpen door dezelfde dag nog een laser ontvanger op het werk af te geven ! Volgende keer als ik iets nodig heb dan kom ik hier zeker terug ! Van mij een dik verdiende 10 Edwin E.K.Bouwvisie

Product besteld en snel thuis gekregen, gewoon zoals je mag verwachten. Zat een handgeschreven kaart bij met daarop: succes met uw aankoop. Dat is leuk

Duidelijke site, snelle service, goede prijs

Snel geleverd en goed verpakt.

Dit statief besteld omdat een driepoot soms in de weg staat in een badkamer. Bij deze heb je de mogelijkheid om hem tussen vloer en plafond te klemmen in een hoek. En de prijs is voor de geleverde kwaliteit goed.

Goede sevive

Erg prettig geholpen en snel

Zeer vlotte communicatie en snelle levering

Goede uitleg gekregen Snelle levering

Prima geholpen

Na telefonische contact prima verwezen naar de juiste manier van bestellen. Daarna zéér snelle levering. Dit zal ik zeker aanbevelen

Erg goed!

Ik ben zeer tevreden na de reparatie van dit product (leizer GRL500HV)

perfect

netjes geleverd zoals beloofd !

alles snel en geheel volgens afspraak prima

alles snel en geheel volgens afspraak prima

Goede snelle service

Ik heb goede ervaring met bouwlasersonline ik kwam er achter dat een voetje van mijn statief kapot was. Heb dat gelijk gemeld en er werd ook gelijk actie ondernomen en mijn statief werd de dag erna gelijk omgeruild.

laser na 1 dag al ontvangen

laser zie je goed met de groene lijn

Zeer goed en netjes

Zeer snel geleverd

De Liesbosch 42

3439 LC Nieuwegein

Over Bouwlasersonline.nl

Onze producten en accessoires inspireren al jarenlang professionals. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak, waardoor wij innovatieve producten leveren waar klanten echt om vragen. Wij bieden oplossingen van hoge kwaliteit waar professionals van op aan kunnen.