Was op zoek naar te graveren wijn karaffen Heb deze hier gemakkelijk gevonden Korte leveringstermijn correcte levering
Super Produkt, super Service und schnelle unkomplizierte Abwicklung. Wir sind sehr zufrieden!
We hebben eigen bierglazen laten bedrukken (full color). De webshop gaf heldere keuzes en we kregen aanvullend persoonlijk advies. Bij levering bleek alles te kloppen en de kwaliteit (tot dit moment) prima. De glazen waren degelijk ingepakt en zijn 100 breukvrij aangekomen.
Beste, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback over de bierglazen met full color bedrukking. Fijn om te horen dat de webshop, het persoonlijke advies en de levering naar wens zijn verlopen en dat de glazen in goede staat zijn aangekomen! Met vriendelijke groet, Team Riké
Unsere Anfrage wurde zügig bearbeitet und war fix bei uns! Die Gläser sind qualitativ hochwertig und sehr imposant! Danke dafür.
Sehr geehrte Kundin, vielen Dank für Ihr positives Feedback zu den bedruckten Gläsern! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Abwicklung, der Unterstützung sowie der Qualität zufrieden sind. Ihre Empfehlung wissen wir sehr zu schätzen. Mit freundlichen Grüßen Team Riké
Paar demo's opgevraagd. Snel gekregen. Keuze gemaakt en binnen 2 weken geleverd. Hanno is een toppert.
Beste, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de gegraveerde glazen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid, de kwaliteit en het ontvangen van de samples. Wij waarderen uw complimenten en nemen deze graag mee binnen ons team! Met vriendelijke groet, Team Riké
De tassen zijn zeer geslaagd en het bestelproces verliep vlot. De levering was echter wel een probleem, we ontvangen de tassen meer dan een week later dan wat eerder beloofd was. We moesten zelf contact opnemen om aan te geven dat de levering niet in orde was.
Beste Viktor, Hartelijk dank voor uw feedback over de bedrukte tassen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en het bestelproces. Tegelijkertijd bieden wij onze excuses aan voor de vertraging in de levering en het feit dat u hier zelf achteraan heeft moeten gaan. Dit nemen wij intern op om onze processen verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Riké
Kommunikation war sehr gut, Vorgang und Kostenvoranschlag wurden umgehend bearbeitet, Umsetzung der individuellen Wünsche wurden zu unserer vollsten Zufriedenheit ausgeführt. Bei Gelegenheit greifen wir gerne auf Ihre Dienste zurück!
Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihr positives Feedback zu den bedruckten Gläsern. Es freut uns sehr zu hören, dass die Kommunikation, die Abwicklung sowie die Umsetzung Ihrer individuellen Wünsche zu Ihrer vollsten Zufriedenheit verlaufen sind. Ihre Empfehlung wissen wir sehr zu schätzen. Mit freundlichen Grüßen Team Riké
Der Service ist gut und an sich unkompliziert. Es wäre für den Deutschen Markt schön, wenn man einen Ansprechpartner hat der auch Deutsch kann. Das Designe war ja auch sehr allgemein und wäre sicher auch etwas für andere Feuerwehren. Evtl. überlegen Sie sich eine fertige Tasse mit dem Designe ins Programm zu nehmen was den Preis noch ein wenig drücken könnte. Große Produktion und damit niedrige Kosten. Ist nur mal so ein Vorschlag.
De communicatie van bestelling tot levering is prima. Het product is perfect.
Beste Alexander, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de waterflessen met bedrukking. Fijn om te horen dat de communicatie van bestelling tot levering naar wens is verlopen en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Team Riké
De kopjes die ik bestelde zijn mooi met een mooi afgewerkt bedrijfslogo
Beste Tamara, Hartelijk dank voor de positieve feedback over de bedrukte kopjes! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitstraling en de afwerking van het logo. Uw aanbeveling stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team Riké
Zeer duidelijk, professioneel en snel.
Beste Tamara, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze werkwijze als duidelijk, professioneel en snel heeft ervaren. Veel plezier met de bedrukte flessen! Met vriendelijke groet, Team Riké
de hulp bij het bestellen was goed en de bier pullen waren heel snel binnen, gravering was van goeie qualiteit.
Beste Senna, Hartelijk dank voor de positieve feedback over de gegraveerde bierpullen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de gravering en snelle levering. Veel plezier met de producten! Met vriendelijke groet, Team Riké
Goede bereikbaarheid van de klantendienst wat het bestelproces en levering vlot deden verlopen.
Beste Veerle, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de gegraveerde champagneglazen. Fijn om te horen dat onze bereikbaarheid en klantenservice hebben bijgedragen aan een vlot bestelproces en een soepele levering. Uw aanbeveling stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team Riké
Contact was helder en duidelijk. Ik hoop dat de opdruk bewaard blijft, zodat we in de toekomst eventueel nieuwe glazen kunnen bestellen.
Beste Astrid, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de bedrukte glazen. Fijn om te horen dat het contact helder en duidelijk is verlopen en dat u tevreden bent met zowel het product als onze service! Met vriendelijke groet, Team Riké
...
Klantvriendelijk, goede service en product naar wens geleverd
Beste Linsey, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van de bierglazen met bedrukking. Fijn om te horen dat de klantvriendelijkheid, service en het geleverde product naar wens zijn! Uw aanbeveling stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team Riké
Vanaf de start is alles perfect verlopen. van bestelling tot bedrukking tot levering. Niets op aan te merken. het resultaat was zeker de moeite waard.
Beste Nancy, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het proces goed is verlopen en dat u blij bent met het resultaat van de koffiekopjes en glazen met logo. Met vriendelijke groet, Team Riké
Prettig contact. Snelle levering. Mooie producten
Beste, Hartelijk dank voor de positieve review! Fijn om te horen dat het contact prettig was en dat de gegraveerde snoeppotten en theeglazen naar wens zijn. Veel plezier met uitdelen! Met vriendelijke groet, Team Riké
Carlijn heeft absoluut begrepen hoe ze met klanten om moet gaan! En dat is lang niet overal meer vanzelfsprekend. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de super service! Alles super snel geregeld :)
Beste Marleen, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de service en het eindresultaat van de bedrukte kerstgeschenken. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Team Riké
Wij hadden met spoed een nabestelling. Hoewel al enige tijd geleden de eerste bestelling geplaatst werden we nu ook weer snel en accuraat geholpen.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn dat we u opnieuw hebben kunnen helpen met deze spoedbestelling van de shotglaasjes. We staan graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Riké
unkomplizierter Bestellvorgang
Hallo Herr Michael, vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität der gravierten Glasflaschen zufrieden sind und der Bestellvorgang unkompliziert verlaufen ist. Mit freundlichen Grüßen, Team Riké
Guter Service aber Tassen waren nicht wie erwartet
Wij waren vrij laat met het idee om nog een relatiegeschenk te laten drukken. Gelukkig waren jullie zo behulpzaam dat het allemaal nog is gelukt voor het feest. Glazen zijn goed ontvangen en een waardevolle aanvulling aan de afsluiting van onze vereniging.
Beste Selma, Dank voor uw positieve feedback over de bedrukte glazen. Fijn om te horen dat wij u van dienst konden zijn en dat de glazen positief zijn ontvangen binnen uw vereniging! Met vriendelijke groet, Team Riké
Ich hatte 2-3 Rückfragen (Erstellung Probedruck) und der Kundenservice hat jedesmal sehr schnell und zufriedenstellend reagiert.
Hallo Herr Matt, vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr, dass unser Kundenservice Ihre Rückfragen zum Probedruck zu Ihrer Zufriedenheit beantworten konnte. Viel Spaß mit den gravierten Flaschen! Mit freundlichen Grüßen, Team Riké
Die Bestellung kam schnell und sah so aus, wie in der Vorschau angezeigt.
Hallo Jeremia, vielen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns, dass Ihnen die Teller mit Logo gefallen. Mit freundlichen Grüßen, Team Riké