goede feedback, fijne hulp en goede levering!

zie boven super bedankt

Goede kwaliteit, goed meegedacht en tijdige levering

Mooi product. Opdruk zit er goed op. Goede communicatie en levering op tijd.

Alles volgens afspraak

Prima flessen, nette opdruk, duidelijke proef vooraf. Dus tevreden over deze levering. Idee voor de toekomst: laat op de website of in de proef een asntal ontwerpen als voorbeeld zien om uit te kiezen.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

perfect

er wordt snel gereageerd op vragen, er wordt meegedacht.Goede service.

Goede kwaliteit

Ik heb een aantal bedrukte bierglazen besteld die van zeer goed kwaliteit zijn en een goede bedrukking hebben. Het enige minpuntje is dat ik als leverdatum 7 november had gezet en ze 2 weken te vroeg kreeg omdat ik normaal gezien geen plaats zou hebben, maar er toch op tijd had gekregen dus eigenlijk geen probleem.

Super service, snelle levering, perfect!

Alles was perfect

Snelle reactie, levering en goed product. Enige was dat 2 potten minder geleverd werden als besteld en wij daar zelf nog naar moesten vragen. Wel duidelijke uitleg en snelle reactie en goede service. .

Mooie glazen waterflessen besteld; keurige afhandeling!

De flessen zijn mooi en duurzaam

Prima !

Top geregeld

Alles correct verlopen en goede kwaliteit

Prima, geen bemerkingen

Vlotte levering, product helemaal naar wens!

Al voor 3e keer glazen.. snel en netjes geleverd.

Zeer goede service en snelle levering

Goede kwaliteit.

Goede communicatie en stipt op tijd geleverd

Vooraf wat discussie over plek van ons logo op het glas maar resultaat is schitterend geworden.

Mooi product

Mooi product. Goede service

Zeer correcte afhandeling, vriendelijk, snel, aanspreekbaar en zeer tevreden over het resultaat.

Duidelijke communicatie

Reagereren goed op vragen/opmerkingen. Website in orde

Snelle en duidelijk antwoorden

Prettige samenwerking en er wordt niet moeilijk gedaan over een proefglas of 2 in ons geval. Snelle levering en, zover we nu kunnen bepalen, goed druk werk.

Perfect en snel

Netjes geholpen, goed geadviseerd en keuring op tijd afgeleverd.

Fijne, goede en snelle service

Mooie flessen. Mail verkeer ging erg vlot. Zeer goede en vriendelijke service.

Vriendelijke, snelle en transparante service in combinatie met tijdelijke levering

Snelle levering & goede kwaliteit, top !

Snelle levering & goede kwaliteit, top !

Prettig en meedenkend!

De ervaring met Riké is zonder meer prettig. Ook het misverstand wat we onderweg tegenkwamen werd adequaat opgelost. Zal Riké in de toekomst zeker benaderen ;-)

Perfecte service. Goede prijs/kwaliteit!

Glazen ruim optijd geleverd

17 Zonneoordlaan