Wij bij Aquaclaro ervaren Riké als perfecte partner voor het bedrukken van onze gepersonaliseerde flessen voor al onze klanten!
Beste Vincent, Hartelijk dank voor dit mooie compliment. Fijn om te horen dat u de samenwerking waardeert. Veel plezier gepersonaliseerde flessen voor Aquaclaro! Met vriendelijke groet, Team Riké
Bestelling was heel snel op kantoor geleverd ;-)
Beste, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat de levering zo snel bij u op kantoor was. Veel plezier van de bedrukte koffiekopjes en de schotels! Met vriendelijke groet, Team Riké
Bedankt Hanno voor het meedenken nadat bleek dat onze standaard glazen niet meer leverbaar zijn!
Beste, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat we goed met u hebben mee kunnen denken om een passend alternatief te vinden voor de glazen. Veel plezier met de bedrukte bierglazen. Met vriendelijke groet, Team Riké
Kommunikation nur über Mail. Per Telefon kritisch. Qualität des Druckes gut. Allerdings Druckmuster und Realität sind weit auseinander. Unser Druck ist soweit oben auf dem Glas, dass man es beim Trinken berührt. Auf Kritik wird nicht eingegangen. Hat ja nur 1.800€ gekostet. :-(
Hallo, Vielen Dank für Ihre offene Rückmeldung. Es tut uns sehr leid zu hören, dass die Positionierung des Drucks nicht mit dem Muster übereinstimmt und Sie unzufrieden sind. Dass Sie das Gefühl haben, Ihre Kritik werde nicht ernst genommen, bedauern wir zutiefst; das ist absolut nicht unsere Absicht. Mit freundlichen Grüßen, Team Riké
Ik heb bij Rike voor de 3e keer mokken met eigen logo besteld. Service is prima, zoals altijd. Levertijd is goed.
Beste Luc, Hartelijk dank voor uw review en de geplaatste bestellingen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de levertijd. Veel plezier van de mokken met logo. Met vriendelijke groet, Team Riké
Zeer snel en prima kwaliteit!
Beste, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Veel plezier van de koffiemokken met logo. Met vriendelijke groet, Team Riké
Beste Diederik, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Riké
Alles ziet er netjes uit.
Beste Lizette, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de levering volgens planning is verlopen en dat alles er netjes uitziet. Veel plezier met de bedrukte bierglazen! Met vriendelijke groet, Team Riké
Het was een kado en de blijheid straalde eraf. Dank.
Beste Branco, Hartelijk dank voor uw mooie review. Leuk om te horen dat de bedrukte pitchers als cadeau zo goed zijn ontvangen en voor blijdschap hebben gezorgd. Met vriendelijke groet, Team Riké
goede communicatie , ook als er een vraag of klein probleempje is. Allemaal netjes opgelost en allemaal binnen de afgesproken tijd geleverd.
Beste Stef, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de communicatie prettig verliep en dat het foutje netjes is opgelost. Veel plezier van de borden met logo. Met vriendelijke groet, Team Riké
Super Qualität
Hallo Marcello, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität der gravierten Weingläser zufrieden sind. Viel Freude damit. Mit freundlichen Grüßen, Team Riké
Schnelle und qualitativ hochwertige Ausführung Bei Fragen immer sofort erreichbar sehr positive Erfahrung :-)
Hallo Conny, Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Kontakt, der schnellen Ausführung und den gravierten Flaschen zufrieden sind. Viel Freude mit Ihrer Bestellung. Mit freundlichen Grüßen, Team Riké
Uiteraard ben ik altijd kritisch, het kan altijd beter. De productietijd duurt lang, te lang in mijn ogen. Je moet geen haast hebben. Duurt langer dan een maand. De eerste keer heb gekozen voor 2 kleuren, witte achtergrond met een zwarte opdruk van het logo. Duidelijk zichtbaar voor de gebruiker. De tweede keer heb gekozen voor 1 kleur, een goudkleurige opdruk van het logo. Mooi, zeker. Heeft een iets chiquer uitstraling, maar minder goed zichtbaar voor de gebruiker.
Beste Jacques, Hartelijk dank voor uw review en uw terugkerende bestelling. Fijn om te horen dat de gouden bedrukking op de Trappistglazen een chique uitstraling heeft. Wij waarderen uw eerlijke feedback over de zichtbaarheid en de levertijd; dit nemen wij zeker mee ter evaluatie. Veel plezier van de glazen. Met vriendelijke groet, Team Riké
zelden bij onlinebestelling zo een goede opvolging en vriendelijkheid ervaren... zeer tevreden van producten, levertijd, opvolging,... van alles dus
Beste Victor, Hartelijk dank voor uw lovende review. Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden bent over onze opvolging, service en de geleverde producten. Veel plezier met uw wijn- & champagneglazen! Met vriendelijke groet, Team Riké
Alleen de theemokken zijn binnen en de rest niet. Kan dit aub gecheckt worden? Hoor het graag.
Beste Amber, Hartelijk dank voor uw bericht. Het klopt dat de koffiekopjes apart worden geleverd. De volgende keer zullen wij hierover duidelijker communiceren. Veel plezier met de koffiekopjes en theeglazen met logo! Met vriendelijke groet, Team Riké
snel korten lijnen alles duidelijk
Beste Maik, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u de korte lijnen en duidelijke communicatie waardeert. Veel plezier met de bedrukte koffiemokken! Met vriendelijke groet, Team Riké
Zeer goede communicatie, denken mee, goede kwaliteit.
Beste Marieke, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u de communicatie als prettig heeft ervaren en dat we met u mee hebben kunnen denken. Veel plezier van de koffiekopjes met logo. Met vriendelijke groet, Team Riké
Wat even jammer, maar super opgelost!
Beste Marcia Plomp, Hartelijk dank voor uw review. Nogmaals onze excuses voor de afwijkende levering. Goed om te horen dat de geboden oplossing naar wens is. Veel plezier met de shotglaasjes met bedrukking! Met vriendelijke groet, Team Riké
Ursprüngliche Bewertung
Proef opgevraagd van borrelglaasjes. Deze besteld, maar net ander glaasje geleverd. Nu past dit niet in ons gepersonaliseerde dienblad. 2x gemaild en helaas geen oplossing of tegemoetkoming geboden. Levering en bedrukking van glaasjes was wel goed en snel.
Prima bedrijf om mee samen te werken. Behulpzaam en vriendelijk. Denken mee om tot het beste resultaat te komen. Uiteindelijk een mooie bestelling geplaatst! Nogmaals dank!!!
Beste Ruud, Hartelijk dank voor uw mooie review en de fijne samenwerking. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en het eindresultaat. Veel plezier met uw karaffen met logo. Met vriendelijke groet, Team Riké
Vragen van onze kant werden snel beantwoord en de aanmerkingen op de drukproef zijn heel netjes verwerkt
Beste Louisa, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie en de verwerking van de drukproef. Veel plezier van de bedrukte mokken. Met vriendelijke groet, Team Riké
Dat er heel wat glazen stuk gegaan zijn tijdens het transport kunnen jullie niet echt verhelpen. Bedankt voor de snelle en eerlijke oplossing om deze niet te factureren. Spijtig dat er wel een paar opdrukken niet helemaal recht oo het glas staan.
Beste Joost, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Fijn dat de afhandeling van de transportschade naar wens is verlopen. Onze excuses dat de bedrukking op enkele glazen niet geheel recht is; wij nemen dit aandachtspunt mee ter verbetering. Veel plezier van de bierglazen. Met vriendelijke groet, Team Riké
Alles in allem war alles zu meiner Zufriedenheit.
Hallo Christopher, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns zu hören, dass trotz der anfänglichen Herausforderungen alles zu Ihrer Zufriedenheit verlaufen ist. Viel Freude mit Ihrer Bestellung. Mit freundlichen Grüßen, Team Riké
Die Anfrage wurde schnell bearbeitet, der Kontakt war freundlich, etwaige Fragen wurden schnell beantwortet, die Lieferzeit war überschaubar und wurde eingehalten und das Produkt sieht gut aus.
Hallo Christian, Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Abwicklung und dem Ergebnis zufrieden sind. Viel Freude mit den Bierflöten. Mit freundlichen Grüßen, Team Riké
Niks mis mee
Beste Jan Dahmen, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw koffiekopjes met bedrukking! Met vriendelijke groet, Team Riké
Na een teleurstellende zoektocht in de relatiegeschenken sector, vonden wij bij Riké de bereidheid om van 2 glazen een mooi relatiegeschenk te maken. Inclusief gravure en verpakking. Een prachtig eindresultaat, ruim binnen de afgesproken termijn geleverd.
Beste Johannes, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat we u van dienst konden zijn met het samenstellen van de relatiegeschenken. Goed om te horen dat u tevreden bent over de gravure, de verpakking en levering. Met vriendelijke groet, Team Riké