Professionell! Schnell! Unkompliziert!

Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis

Bij onze bestelling van trappistglazen zaten 4 kapotte glazen. Dit werd snel opgelost door onmiddellijk nieuwe glazen op te sturen. Dat is klantenservice !

Duidelijke website met mooie producten

Duidelijke site met mooie producten en goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook snelle en efficiënte levering.

goede firma

één minpunt... te strikte houding ivm betaling... Klantenbinding is er niet... hierdoor komt vertrouwen in gevaar.

Prima begeleiding en afhandeling (incl. levering)

Wij hebben via Riké Group bierglazen laten bedrukken met ons logo, deze geven we bij een levering van een nieuw apparaat/toestel. Wij zijn goed begeleid in onze keuze en de afhandeling (incl. levering) van de bestelling goed soepel en snel!

Goed kwaliteit

Ben zeer tevreden met de kwaliteit van de glazen maar 1 ster minder voor wat trage correspondentie.

Echt fantastisch

Had glazen besteld voor een bierproeverij. De verzend datum was de dag van de proeverij. Ewout regelde gewoon dat ze de dag ervoor al binnen waren TOP

perfect

perfecte communicatie perfecte levering perfect product

Vlotte levering

Diverse testgraveringen werden gemaakt om tot een topresultaat te komen. Met veel geduld werden we verder geholpen en de glazen werden netjes en snel geleverd. Zeer goede service.

Super service

Goeie communicatie, vlotte service! Aanrader!

Goede service , snelle levering

Ben goed geholpen en producten zijn goed

prima!

Eerste order met direct shipment naar klant is netjes verwerkt waaraan wij een tevreden klant hebben overgehouden.

Goede service, snelle levering.

Mooie glazen, goede bedrukking.

Prima service en snelle levering

Fijn en snel contact over de producten. Deze mooie producten zijn snel geleverd en mooi gegraveerd.

Prima en vertrouwde webshop

Voor het eerste een bestelling gedaan bij de Rike group.com dit is zeer goed bevallen. Duidelijke communicatie, snelle helpdesk.

snel en efficiëny

goede info, klantgericht

Prachtige gepersonaliseerde karaffen geleverd!

Er werd door Riké meegedacht in wat we voor goen hadden. We zijn helemaal tevreden over het resultaat.

Mooie producten en snelle klantenservice

Orde was snel geregeld.

Perfekter Ablauf!

freundlicher Kontakt, schnelle Lieferung und super Produkt! Wir sind sehr zufrieden!

Fijne snelle reactie, goed product

Bij bestellen bedrukte Cappuccino kopjes snelle redelijke offerte, aangepast. Product binnen aangegeven levertijd geleverd. Vriendelijk aan de telefoon/in emails.

Sehr zufrieden mit der Rikegroup

Im Prinzip war alles wir vereinbart. Die einzige "Kleinigkeit" die ich zu bemängeln habe ist: Ich musste nachfragen wann die Ware angeliefert wird. Bei vielen anderen Online-Käufen wurde ich vorab informiert. Aus diesem Grunde habe ich eine halben Stern abgezogen. Grundsätzlich kann ich, bis jetzt, die Rikegroup ohne Einschränkungen weiterempfehlen.

topflessen

Goede levering, prima kwaliteit Jammer dat het logo scheef staat

Prima service, maar werd niet up to date gehouden

Jammer dat ik niet up-to-date werd gehouden over wanneer de bestelling zou worden bezorgd..

Uitmuntend

Uitstekende service en goede raad ivm alternatieven. Zeer klare communicatie

Prettig bedrijf

Voor het eerst een bestelling geplaats bij Rikegroup.com alles liep naar wens.

17 Zonneoordlaan

Ede 6718 TK