Prima contact en service. Een mooi resultaat!

Op vrij korte termijn waren we op zoek naar 300 bedrukte champagneglazen. Dit was geen probleem. Medewerker reageerde vrijwel meteen op mailtjes en ook telefonisch prima contact. Een erg mooi resultaat en een mooie herinnering voor onze leerlingen. Bedankt!

Vlot gekozen, snel geleverd!

Heel strakke, overzichtelijke website waar het eenvoudig kiezen is. Goede, correcte prijzen en snelle levering van mooi afgewerkte producten. Top!

Goed geregeld en snelle service

Prima product en ook goede klanten service

Niet erg proactief

Tot drie maal toe ging er iets mis met mijn bestelling en steeds werd er pas gehandeld wanneer ik er naar vroeg. 1. Drukproef kwam laat en belandde in de spam (vanuit het rikke groep mailadres belanden ze automatisch in de spam, vanuit het directe mailadres van Adriaan niet. 2. Levering duurde langer dan de geschatte 10 dagen en was incompleet, stond op de pakbon maar dit hadden jullie niet gezien. 3. Creditering ging ook niet meteen goed. Een fout is menselijk maar drie in een bestelling is slordigheid.

wat een top service!

Super persoonlijke en snelle opvolging van het ontwerp. Het resultaat mag er zijn!

Super Ablauf.

Nette Beratung, wenn auch nur in Englisch:)

Super tevreden!

Fijne communicatie en snelle service!

Goede kwaliteit

Goede ervaring . Eerste bestelling zal zeker niet de laatste zijn.

Goede kwaliteit

Mooi service en goede kwaliteit.

Goede surves en producten

Ik heb mooie producten gekregen ...En ze hebben me keurig geholpen.

Fijn contact en goede leveringen/service

Het contact met Rike group is goed en snel. Offertes worden snel gemaakt en worden ook snel opgevolgd. Het is geen probleem om tot een gewenst product te komen. Levering is goed en als er onverhoopt een glas kapot gaat tijdens de levering wordt dat netjes afgehandeld.

Mooi eindresultaat

Mooie bierglazen, mooie bedrukking en redelijke snelle levering

Uitstekende service

Bijzonder tevreden over de hulp met de aan te leveren documenten. Perfect geraliseerd

Kompetent

Die Bestellung war unproblematisch und kam zur angegebenen Zeit.

Mooi product

ondanks dat mijn logo van mindere kwaliteit was, is er een heel mooi logo van gemaakt op het glas.

super goede communicatie, snelle afwikkeling

Na informatie te hebben aangevraagd, snel persoonlijk contact gekregen en in korte tijd hadden we alles geregeld. Wij zijn zeer tevreden, wellicht in de toekomst herhaling van bestelling

Aanrader

Fijne ervaring, goede communicatie

Perfekt

Super freundlicher Service, perfekte Ware, werde wieder bestellen.

High quality logo on glasses, delivered quickly.

I printed our logo on wine glasses and the quality was super. Plus the glasses were delivered quickly.

uitstekende service, snel en heel mooie producten

super makkelijk te bestellen, Kwaliteit en Service top. Bedankt voor deze mooie glazen.

Prima, alles volgens afspraak

goede service

goed product en correcte prijs

reeds 3 jaar doe ik een bestelling bij Riké en telkens goede service ontvangen... ook bij kleinere schade door verzending werd alles direct vervangen. bedankt voor alles

top!!

Super goed geholpen en meegedacht! En resultaat is uitmuntend en prijs goed!

Kwaliteit en snel geleverd, goede service

Bij vragen is er snelle service, goed bereikbaar via email en prettig contact. Levering binnen 1 week, wij zijn er blij mee!

Zonneoordlaan 17

6718 TK Ede

382022670

Over Rikegroup.com

Rike is een groothandel op het gebied van bedrukt serviesgoed en glaswerk. Bekende producten van ons zijn bierglazen, wijnglazen, mokken en waterflessen. Onze afnemers bestaan uit grootwinkelbedrijven, retailers, horecaondernemingen, overheden, reclamebureaus, marketingcommunicatiebureaus en (studenten)verenigingen.