prima service

Vriendelijke en snel geholpen!

Super snelle levering

Super snelle levering

Gewoon goed

Prima service, snelle levering

Was dik tevreden met de bestelling

Was 1 kleding stuk wat te klein was .werd zonder problemen omgeruild in de winkel te oosterwolde. Zonder gedoe.

Netjes bezorgt

Duurde lang voordat het pakketje bij PostNL was, op vrijdag besteld, op maandag aangemeld en pas op woensdag bericht van PostNL dat het pakketjes bij hun was ontvangen. Kan natuurlijk ook aan PostNL liggen daar loopt het volgens mij ook allemaal niet meer zo soepel. Maar de trui is goed en netjes ontvangen, onze zoon is er erg blij mee.

SUPER

Netjes, goede service en prima bezorging!

Fijne webshop

Fijne webshop, groot aanbod, snelle levering.

snelle levering mét een kleine verrassing!

Levering was snel en er zaten zelfs pepermuntjes bij!!! Een puntje van feedback: er is geen maat advies. Ook is dat niet makkelijk te vinden. Want niet elk merk is dezelfde maat passend. Dus zet eventueel bij het product erbij of het groot, normaal of klein valt.

Alles was perfect

geen enkel minpuntje, alles was perfect.

prima service

top

Probleempje heel netjes opgelost!

Mijn pakket was per ongeluk verwisseld met iemand anders. Dit is netjes opgelost door Sake Store, heel fijn.

Mooi product

1e keer besteld. Snelle levering, goed verpakt

Fijne website, snelle service

De website is duidelijk en het geleverde artikel voldoet aan de verwachtingen. Ook het retourneren gaat erg soepel.

Communicatie

Na de bestelling wordt er verteld dat je een verzend bevestiging krijgt, deze komt echter nooit. Na een mailtje hierover sturen krijg je alleen een reactie: ik zie dat je pakket is opgehaald in de winkel, mooi dat het is opgelost. Wat is opgelost? De mails komen niet zoals aangegeven.

Hou je met de mail op hoogte wanneer het verzonden is komt netje op tijd geleverd en goed verpakt

perfecte bezorging en informatie

Goed geholpen en voor een mooie en nette prijs bezorgd.

Supergoede service

Na bestelling super snelle levering.

Netjes verpakt en snelle levering

Haal mijn pakket meestal uit de dichtstbijzijnde winkel. Krijg een mailtje wanneer ik het op kan halen en retour sturen gaat ook goed!!

Snelle service,was helaas te klein.

Ga zo door

Klantgericht, snelle levering, goede kwaliteit.

Mobiel info over jack&jones jeans gekregen. Klantvriendelijke benadering. Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd. Onverwachts snel. Zeer tevreden over het verloop.

Netjes op tijd . Mooie kwaliteit

Netjes

Heel blij met de goede service

Via de website contact opgenomen en direct reactie gekregen. Korte lijnen dus. Heel klantgericht.

Snel opgestuurd

Na bestelling snel geregeld

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.