Hallo, Dank voor je beoordeling. Wij hebben je pakketje eergisteren verzonden en overgedragen aan PostNL. Helaas is het vanaf dat punt uit onze handen, we vinden het erg vervelend dat het pakketje bij PostNL vertraging heeft opgelopen. Hopelijk wordt het snel bezorgd! Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store
Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! Je pakketje ligt al sinds 19 februari klaar in de Store in Burgum en ze hebben je hierover een mailtje gestuurd. Wellicht is deze in de ongewenste mail terecht gekomen? Je kunt het pakketje in ieder geval komen ophalen! Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store Webshop
Hallo, Wij doen ons best om de pakketjes zo snel mogelijk te versturen, maar helaas ondervinden we momenteel enige vertraging. Onze excuses! Ik zie dat je pakketje vandaag uitgeboekt is en dus vandaag met PostNL meegaat. Als het goed is heb je inmiddels een e-mail met Track&Trace ontvangen om het pakketje te volgen. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store
Hallo, Wij doen ons best om de pakketjes zo snel mogelijk te versturen, maar helaas ondervinden we momenteel inderdaad enige vertraging. Onze excuses hiervoor! Het goede nieuws is dat je pakketje vandaag ingepakt is en klaargemaakt voor verzending. Als het goed is heb je inmiddels een e-mail met Track&Trace ontvangen om het pakketje te volgen. Met vriendelijke groet, Dorien Sake Store
Sake Store is al ruim 40 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & footwear met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 15 Sake Stores verspreid over de provincie Friesland.