Laden reviews...
194 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen klanten snelle leveringen en betrouwbare service. De productkwaliteit was vrijwel altijd hoog en veel reviews prijzen vriendelijk personeel. Retourneren en ruilen werd als eenvoudig beschreven. De combinatie van efficiëntie en kwaliteit typeert de winkelervaring.
Zeer mooie broek
Liesbeth
Baarlo
Precies zoals afbeelding en super snel geleverd
Sabina
Driel
Fijne winkel met favoriet merk zoso mooie aanbiedingen en snelle levereing
Anita
Heerlen
Goede kleding voor een betaalbare prijs, prachtige online reclamefilmpjes
21 July 2026
Jeannet
Harich
Schoen viel een maat kleiner netjes omgeruild binnen een week en geen gezeur gewoon top geregeld
21 July 2026
Albert
Ede
vriendelijke mevrouw in de winkel zij hiel ons keurig
ELLY
Appelscha
Gewoon helemaal goed mooie kleding
Fimke
Joure
Snelle en vriendelijke service
Anita
Surhuisterveen
online bestelling gedaan maar wilde toch een ander maat en werd gelijk vanuit sake store op gereageerd. na 2 dgn t-shirt binnen. super geregeld
18 July 2026
lonneke
Oostvoorne
Zeer tevreden.
17 July 2026
Otto
Harderwijk
Jammer dat ik bijna 2 weken op mijn bestelling heb moeten wachten. Terwijl de aangegeven levertijd 3 tot 5 werkdagen is.
Beveelt niet aan
Nancy
Helmond
Beste Nancy,
Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je de levertijd als te lang hebt ervaren.
We hebben je bestelling op 4 juli ontvangen en deze op 6 juli verzonden, dus binnen de aangegeven verwerkingstijd. Daarna zijn we afhankelijk van de bezorgdienst voor de uiteindelijke levering. We begrijpen dat het erg vervelend is als de bezorging vervolgens langer duurt dan verwacht, echter zien we dat het pakketje op 7 juli is bezorgd door de pakketdienst.
Onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Sake Store Webshop
Op Terschelling bij sake store geweest..leuke winkel ruime keus en vriendelijk personeel..september kom ik weer even kijken..fijn dat er een webshop is.
Ingrid
Alkmaar
Goed en snel ontvangen dank je wel
Joke
Vlaardingen
Snelle verzending. Product met korting. Goed verpakt met hele schattige pepermuntjes, pluspunten!
15 July 2026
Nicole
Katwijk
Alles is prima verlopen
15 July 2026
Bennie
Pekela
een fijne winkel met vriendelijk personeel die voor je klaar staan om je te helpen
12 July 2026
gerda
ALDWALD
12 July 2026
Linda
Lith
Lieve verkoper een hele aardige vrolijke man die daar werkt! Je wordt er gewoon blij van….
11 July 2026
Erna
Balk
Snel besteld en geleverd
Desiree
Houten
De mail dat mijn bestelling binnen was, heb ik nooit gehad. Bestelling bleef op In behandeling staan. Mijn account werkt vaak niet. Kan de bestelling dan niet zien of de retouren. Het terugsturen is kostenloos, maar kost wel €4,95. Dat is dus niet kostenloos! Echt slecht dat jullie dat zo verwoorden. Noem het dan gewoon retourkosten o.i.d Dan hou je het zuiver. De Sake store vind ik een erg leuke winkel. Hopelijk kunnen jullie wat met de feedback.
Beatrijs
Dedemsvaart
Beste Beatrijs,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat je onze kleding en de Sake Store zo waardeert.
Jammer dat je tegen problemen bent aangelopen met je account en dat je geen e-mail hebt ontvangen toen je bestelling klaarstond. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je opmerkingen over het account mee, zodat we kunnen onderzoeken waar dit misgaat.
Ook bedankt voor je feedback over onze communicatie rondom retourneren. Om daar wat meer duidelijkheid over te geven: retourneren in één van onze winkels is kosteloos. Kies je ervoor om je bestelling per post terug te sturen, dan bedragen de retourkosten €4,95. We begrijpen dat onze communicatie hierover verwarrend kan zijn en nemen je suggestie mee om dit duidelijker te verwoorden.
Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Daar kunnen we zeker iets mee en we hopen je in de toekomst weer een betere ervaring te bieden.
Coby
Monique
De Krim
Heel vriendelijk en behulpzaam en weer met een mooi setje naar huis
Hanneke
Harlingen
Prima producten maaar verzending duurde ietwat lang
Samuel
DEN HAAG
Leuke en fijne schoenent voor goede prijs en goede levering, goed op de hoogte gehouden daarvan.
Rob
IJmuiden
Via online een shirt gekocht. Kan niet retour, omdat ik de juiste bon niet heb mee gekregen en geen online formulier van verkoopster niet heb mee gekregen. Label zit aan shirt. Verkoopster hield vol dat ik een online moste hebben. Ik heb die niet gekregen en de juiste verkoopbon ook niet. Ik kom al jaren bij jullie in de winkel, maar heb dit nog nooit mee gemaakt. Wanneer jullie de administratie niet goed afhandelen, kan ik daar niks aan doen! Hopelijk wordt dit als nog zorgvuldig afgehandeld.
Beveelt niet aan
Froukje
Kollum
Beste Froukje,
Bedankt voor je oprechte review. Wat vervelend dat er nog een alarmlabel aan je bestelde shirt zat, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Onze oprechte excuses hiervoor.
Ook vinden we het jammer om te horen dat je het gevoel had dat er weinig begrip werd getoond in de winkel. Dat is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We pakken dit intern op en nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.
Om het passend te kunnen afhandelen nemen we je per mail contact met je op.
Coby
Sake Store Webshop
Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud.
Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer.
Op dit moment hebben wij 15 filialen verspreid over Friesland.
Voorstraat 37
9271KE Zwaagwesteinde