Leuke winkels en site

Leuke winkels en site, uitgebreide collectie!

Geweldig snelle en vriendelijke service

Ze doen wat ze zeggen. Snelle verzending en duidelijke informatie voor retour.

Fijne service

Mijn one-line bestelling kon ik in de winkel probleemloos ruilen voor een andere maat.

Uitstekend!

Ik koop bijna al mijn kleding bij Sake store!

We hadden een bestelling gedaan via de app, kregen duidelijke info over hoe en waneer het geleverd werd.

Goede producten & duidelijke service

Top winkel, mooie spullen Jammer dat retour zending extra verzendkosten meebrengt.

Sneakers gekocht die ik moest terugsturen. Snelle afhandeling en snel geld teruggestort!

Snelle levering Giede voorraad

Bestelling terug gestuurd maar de volgende dag al bericht dat ze t ontvangen hebben Waar is dat nog !!! Zo hoort t

Prima, om online te bestellen

Voor het eerst online besteld, top, winkel normaal in Franeker, maar hier waren de truien niet, Franeker, leuke winkel, gezellig, behulpzaam personeel

Uitstekend alles correct gegaan

Uitstekend alles correct gegaan

Er was iets niet goed gegaan bij een online-bestelling, na een belletje keurig opgelost door de vriendelijke mede werkster.

Had twee broeken besteld in een kennelijk niet reguliere maat. Kreeg bericht dat 1 broek niet meer leverbaar is, met mededeling dat bedrag gerestitueerd zal worden. Bij levering van de andere broek, is tevens het bedrag van de niet meer te leveren broek gerestitueerd. Prima afgehandeld!

Snel, accuraat, vriendelijk

Nvt verder. Zie boven

Had een bestelling via internet gedaan,en kreeg al heel vlot erna een mail dat het product al in de desbetreffende winkel klaarlag.

Ik koop online iets wat er niet meer is

Ik heb iets online besteld Op de webshop waren ze uitverkocht Ik heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen Webshop wordt niet bij gehouden want ik zag ze een paar dagen later nog te koop staan Betreft vest heren merk orange

Wel oke

De shirts kwamen binnen. Zichtbaar veel te kort...niet zoals op de foto bij t model En dan moet je geld toeleggen om ze te retourneren... Jammer.... De bezorging is vlot en retouren is verder wel eenvoudig

Wordt altijd goed geholpen

In de winkel word ik altijd goed geholpen, fijne mensen! Als iets niet past, kun je dat ten alle tijden ruilen.

top aanbieding, snelle verzending

Duidelijk en snel

Mooie items en goeie sale

Mooie items en goeie sale

prima service

Vriendelijke en snel geholpen!

Super snelle levering

Super snelle levering

Gewoon goed

Prima service, snelle levering

Was dik tevreden met de bestelling

Was 1 kleding stuk wat te klein was .werd zonder problemen omgeruild in de winkel te oosterwolde. Zonder gedoe.

Voorstraat 37

9271KE Zwaagwesteinde

Over Sake Store

Sake Store is al ruim 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & shoes met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Op dit moment hebben wij 14 filialen verspreid over Friesland.